S
SDN Okuru
SDN Okuru
teşekkür ederim
özür dileriz?
IPG alabilirsin kardeşim. IPG minik çizikleri içini doldurarak görünmez yapıyormuş. Büyük olan çizikleride %90 oranında görünmez yapıyormuş IPG alabilirsin. Hemde bütün gövdesini korur. Arkası Karbon Fiber olanıda var. Gri ve Siyah.ilgilinz için çok teşekkür ederim ama ne başka bir s3 olsun nede fotograf makinası olsun çiziği çektiğimde belli olmuyo.bunların yüzeyinde ekran koruyucu yok bildiğim kadarıyla gorilla olduğundan dolayı bende almayı düşünmedim ama yanılmısım alıcaz artık.
bi çözüm önerebilecek olan warmı alternatif olarak başka bi çözüm önerebilecek varmı peki ??
Beyler Galaxy S III için 2850 mAH pil buldum. Yine aynı boyutta acaba doğru mudur ? Alsak mı acaba. Link
Beyler Galaxy S III için 2850 mAH pil buldum. Yine aynı boyutta acaba doğru mudur ? Alsak mı acaba. Link
Baba öyle bir sorayım dedim belki ilerde batarya filan eskirse güzelinden alırım. Bakır piller çıkar 1-2 yıla onlardan almayı düşünüyorum. Teşekkürler Beyler.Japon üretimi olduğunu sanmıyorum.Bence çin malı.Resimde görüldüğü kadarıyla bataryanın etiketi falan çok dandik, çok basit.Cihazı bozar falan Allah muhafaza.Bence alma.Hiç gerek yok yiğenim...
Baba öyle bir sorayım dedim belki ilerde batarya filan eskirse güzelinden alırım. Bakır piller çıkar 1-2 yıla onlardan almayı düşünüyorum. Teşekkürler Beyler.
Pilleri yakında bakırdan üreteceklermiş. 3 saatte doluyorsa 1 saatte dolacak 2000 mAH'sa 5000-6000 mAH olacak. Şimdi onun üzerinde çalışıyorlar Baba.Bakır pil nasıl birşey ?
Ne zaman yükleyebilcez beyler JB'yi ?
İnşallah.Arkadaşlar tekrarda düzeltiyorum yanlış duymamışım s3 içi jelly bean güncellesi bu akşamki konferanstavduyurulmuş yakın zamansa gelicekmiş
sakın ama sakın alma. Batarya orjinal olmadıkça alınmaz
Bunu mu demek istediniz? Lord DraculaBeyler Google'de "Lordarcual" diye aratın bakim
Bunu mu demek istediniz? Lord Dracula
Arama Sonuçları
Profil Bilgileri: lordarcual - SDN Forum
forum.shiftdelete.net/member.php?u=272847
En güncel teknoloji haberleri ve makaleleri, yazılım ve donanım incelemeleri, videolar ve kullanıcı yorumları:yes:
Heryerdeyim
bana bi kulak için kulaklık lazım