Samsung Galaxy S3 İle İphone 4S Arasında Ciddi Şekilde Kaldım Yarın Alıcam Birini....

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhabalar. ben yarın telefon alıcam. samsung galaxt s3 veya iphone 4s almayı planlıyorum fakat 2 aydır bu telefonların ikisinide araştırıyorum. hangisini alsam diye karar veremedim. ben telefonda daha çok oyun oynayıp müzik dinliyicem. bide internete giricem. şuan alacak olsam 4s alırım ama sizlerede bi danışmak istedim. birde samsung larda sesin gitmeme sorunu vb. felan varmış galiba. bir telefona 2 bin tl veripte açıkcası bu sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. herkes samsung al diyor fakat iphone bana daha kaliteli bir firma olarak geliyor. bide işin içine ios girdimi androidi ezip geçiyor zaten. samsungun 4 çekirdekli olması avantaj fakat 4s 2 çekirdekli olsa bile ios makinede verimli çalıştığı için farkı kaapamaya yetiyor. sizce hangisini alsam karar veremedim. 2 aydır araştırmadığım yer kalmadı. 2 telefonuda elime aldım. samsungun mesaj yazma klavyesi çok kullanışsız onu hiç beyenmedim. sizce ne alayım bem :)

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
b-377249-nokia_5110.gif

5110'dan şaşma derim. :4:

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Forumda biçok karşılaştırma konusu açıldı onlara da bak

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bide işin içine ios girdimi androidi ezip geçiyor zaten
sen git kendine 3310 al o seni tatmin eder.
uzun zamandır araştırıyormuş eminim öyledir zaten araştıran bir insan o cümleyi kurmaz.. hey gidi apple severler hey...

configure

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhabalar. ben yarın telefon alıcam. samsung galaxt s3 veya iphone 4s almayı planlıyorum fakat 2 aydır bu telefonların ikisinide araştırıyorum. hangisini alsam diye karar veremedim. ben telefonda daha çok oyun oynayıp müzik dinliyicem. bide internete giricem. şuan alacak olsam 4s alırım ama sizlerede bi danışmak istedim. birde samsung larda sesin gitmeme sorunu vb. felan varmış galiba. bir telefona 2 bin tl veripte açıkcası bu sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. herkes samsung al diyor fakat iphone bana daha kaliteli bir firma olarak geliyor. bide işin içine ios girdimi androidi ezip geçiyor zaten. samsungun 4 çekirdekli olması avantaj fakat 4s 2 çekirdekli olsa bile ios makinede verimli çalıştığı için farkı kaapamaya yetiyor. sizce hangisini alsam karar veremedim. 2 aydır araştırmadığım yer kalmadı. 2 telefonuda elime aldım. samsungun mesaj yazma klavyesi çok kullanışsız onu hiç beyenmedim. sizce ne alayım bem :)

"..daha çok oyun oynayıp müzik dinliyicem. bide internete giricem..." demişsin. Oyunlardan ve internette dolaşmaktan zevk almak istiyorsan S3 al derim. Ekranın büyük olması çok güzel bir şey ve makineden de oldukça memnunum.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kesinlikle S III :thumbup: Özellikle oyun ve internet konusunda S III çok iyi ekranın 4.8 inç olması yetiyor İphone 4S Galaxy S III ün ekranı kadar. S III diyorum.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bide işin içine ios girdimi androidi ezip geçiyor zaten
sen git kendine 3310 al o seni tatmin eder.
uzun zamandır araştırıyormuş eminim öyledir zaten araştıran bir insan o cümleyi kurmaz.. hey gidi apple severler hey...
hayatımda hiç iphone kullanmadan iphone sever felan değilim. ios tabiyki androidi ezip geçiyor...
bu arada s3 ün klavyesi hoşuma gitmiyor vede ses gitmeme problemi varmış konuşurken?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hayatımda hiç iphone kullanmadan iphone sever felan değilim. ios tabiyki androidi ezip geçiyor...
bu arada s3 ün klavyesi hoşuma gitmiyor vede ses gitmeme problemi varmış konuşurken?
hala ios androidi ezip geçiyor diyor ya :D tamam kardeş selametle sen daha iyi bilirsin

evet var sesim gidiyo ama 3 gün sonra duyuluyro kapak gıcırdıyor tuşları basmıyor dokunmatiği tam alğılamıyor tavsiye etmem s3 ü ^^:thumbdown:

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hala ios androidi ezip geçiyor diyor ya :D tamam kardeş selametle sen daha iyi bilirsin

evet var sesim gidiyo ama 3 gün sonra duyuluyro kapak gıcırdıyor tuşları basmıyor dokunmatiği tam alğılamıyor tavsiye etmem s3 ü ^^:thumbdown:
Tuşları basmıyor :D sallıyorsun bari dengeli salla yaf :D

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tuşları basmıyor :D sallıyorsun bari dengeli salla yaf :D

Daha düzgün Türkçe kullanalım. Arkadaş zaten dalga geçmek için öyle yazmış.

Oyun oynamak için alıyorsan htc one x den şaşma derim. Nvidia destekli oyunlar olsun arayüzü olsun htc one x daha iyi telefon bence s3 den.

Htc one x'in şarjı yazılım sorunlarından dolayı çabuk bitiyor. Ama rom ile düzeltilebiliyor.

Htc one x, işlemci yönünden s iii den daha iyi.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Daha düzgün Türkçe kullanalım. Arkadaş zaten dalga geçmek için öyle yazmış.

Oyun oynamak için alıyorsan htc one x den şaşma derim. Nvidia destekli oyunlar olsun arayüzü olsun htc one x daha iyi telefon bence s3 den.

Htc one x'in şarjı yazılım sorunlarından dolayı çabuk bitiyor. Ama rom ile düzeltilebiliyor.

Htc one x, işlemci yönünden s iii den daha iyi.
Türkçe öğretmeni misin ? Milyonlarca üye arasından sadece bana böyle yazmaktaki kastın nedir ?

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Türkçe öğretmeni misin ? Milyonlarca üye arasından sadece bana böyle yazmaktaki kastın nedir ?

Yaşım öğretmen olmak için epey küçük. Tartışma yaratmaya niyetim yok, yaf yazısını görünce söyliyim dedim.

Sizi sinirlendirdiysem özür dilerim :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yaşım öğretmen olmak için epey küçük. Tartışma yaratmaya niyetim yok, yaf yazısını görünce söyliyim dedim.

Sizi sinirlendirdiysem özür dilerim :)
Eski yorumlarıma bakabilirsin "yaf" benim özel kelimem (Bknz büyük sırrımı itiraf edeyim yav yerine yaf v ile f yer değiştirmiş) :)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
S3 al kardeşim android zaten parlak geleceği dahada parlak ben ios sevmiyom saygılar..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61

şu yorumdan sonra sen zaten s3 alıpta cihazı mundar etme git iphone kullan :)

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaw arkadaşlar saçma yorum atmayı bırakında konu ile ilgili yorumlar atın lütfen. kullanıp memnun kalmayanlar açıkca söylesnler.

kullaniciadi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ios uygulama bakımından androidden kat kat iyi. ayrıca ios daha hızlı ve basit. işletim sistemi bakımından acı gerçekler. donanım açısından samsung tabi ki iyi olcak. haliyle en son çıktı. ama günlük kullanımda 4 çekirdekle yaptığın her şeyi 2 çekirdeklede yapıyorsun. çekirdek farkı; samsungla nette gezinme daha kaliteli. flash sayfalarda donmuyo meret. iphone göre biraz daha akıcı. bu arada boyutlarıda önemse. iphone daha telefonca tek elle al kullan. s3 ise malum. tek avantajı film ve oyunları daha keyifli. birde tasarıma önem veriyorsan burda iphone eline su dökemez. vermiyorsan dert etme. hangi teli alırsan al pişman olmazsın.
birde arkadaş soru sormuş neden konu ile olmayan yorum atıyorsunuz anlamış değilim.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ios uygulama bakımından androidden kat kat iyi. ayrıca ios daha hızlı ve basit. işletim sistemi bakımından acı gerçekler. donanım açısından samsung tabi ki iyi olcak. haliyle en son çıktı. ama günlük kullanımda 4 çekirdekle yaptığın her şeyi 2 çekirdeklede yapıyorsun. çekirdek farkı; samsungla nette gezinme daha kaliteli. flash sayfalarda donmuyo meret. iphone göre biraz daha akıcı. bu arada boyutlarıda önemse. iphone daha telefonca tek elle al kullan. s3 ise malum. tek avantajı film ve oyunları daha keyifli. birde tasarıma önem veriyorsan burda iphone eline su dökemez. vermiyorsan dert etme. hangi teli alırsan al pişman olmazsın.
birde arkadaş soru sormuş neden konu ile olmayan yorum atıyorsunuz anlamış değilim.
Yorumun çok güzel hepsini zevkle okudum yalnız anladığıma göre İphone 4S in tasarımda çok iyi demişsin onu anlamıyorum o zaman şu tasarım (Bknz. aşağıdaki resim) Galaxy S III'ün tasarımından iyi ?
kkjm3.jpg

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
biri tegra 3 ün işlemcisi daha iyi demiş:D 4 çekirdekli cortex a9 tasarımlı en kötü performans suan chipset hep cpu tarafında hemde gpu tarafında.Siz grafik performansını fazla oyunlar ile mi ölçüyosunuz.Tegra destekli oyunlar galaxy s3 de daha yüksek fpsde açılıyor.Exynos 4412 tegra 3 den cpu da %20 gpuda % 40 daha performanslı chipset.Huaweinin yeni işlemcisi bile tegra 3 den daha iyi bir performans sunacak adamların iddası bu yönde.Nvidia ilk dört çekirdeği ben çıkaracam diye dört çekirdeği rezil etti.(Tegra 3 e daha 3.0 kerneli yapılmıyor.ONE X olanlar bilir telefon kaç ay önce çıktı daha 3.0 kerneline geçemediler.)Önceden ilk çift çekirdeği çıkardığındada tegra 2 nin nekadar kötü olduğunu tüm inceleme siteleri yazdı tek çekirdekli snapdragon işlemcilerle kıyaslanıyodu işlemci performansı.Tegra 2 8 çekirdek gpu var ama ne hikmetse 2009 yılında galaxy S ile piyasaya çıkan powersgx540 ile aynı performans sunuyor.Tegra 3 de 12 çekirdek 4 çekirdekli mali-400 den %40 daha az performas sunuyor.Şimdi tegra daki çekirdekleri çıtlayabilirsiniz!! Piyasanın en iyi işlemci geliştiren firması samsung-Texas ve Qualcommdur bu 3 lüden şaşmayın.Tegra 3 oyunlar ile göz boyama yapıyor.3d chanfire ile daha iyi performanda oynarsınız yada 2 ay bekleyip google playe gelmesini beklersiniz oyunun.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kullanıcıadı yorumundan dolayı çok çok teşekkür ediyorum sana. lodarcual sanada tek bişey diyorum ben hem iphone 4s in hemde samsung galaxy s3 ün tasarımınıda çok çok seviyorum. eyer özellikler aynı olsa idi kesinlikle tasarımdan iphone alırdım. birde benim için çekirdke felan önenmki değil. telefonda vakit geçirebilmek önemli. yemişim onun çekirdeğini ben sanki bilgisayar alıyomda çekirdek saycam bide oturup. sonuçta ikisindede aynı oyunları kasmadan oynayabilirim. dediğişim gibi benim için bi telefonda vakit geçirebilmek önemlidir.. sizce hangisinde iyi vakit geçiririm?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kullanıcıadı yorumundan dolayı çok çok teşekkür ediyorum sana. lodarcual sanada tek bişey diyorum ben hem iphone 4s in hemde samsung galaxy s3 ün tasarımınıda çok çok seviyorum. eyer özellikler aynı olsa idi kesinlikle tasarımdan iphone alırdım. birde benim için çekirdke felan önenmki değil. telefonda vakit geçirebilmek önemli. yemişim onun çekirdeğini ben sanki bilgisayar alıyomda çekirdek saycam bide oturup. sonuçta ikisindede aynı oyunları kasmadan oynayabilirim. dediğişim gibi benim için bi telefonda vakit geçirebilmek önemlidir.. sizce hangisinde iyi vakit geçiririm?
Evet kesinlikle yalnız İphone 4S'in ekranı gerçekten çok küçük S III'ü eline al birde İphone 4S'i aradaki farkı anlayacaksın :thumbup1:

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ikisinide aldım farkı biliyorum. fakat samsungda konuşurken ses gitmemesi gibi hatalar meydana gleiyormuş. telefona 2000 tl verip bide bu hatalarla karşılaşmamayım?

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende mikrofonlarında bir hata olabilir. 2000 tl verip güncelleme felan beklicemde ohoo. yani bu telefonu hiç kontrol etmemişler anlamına gelir piyasaya sürerken.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bende mikrofonlarında bir hata olabilir. 2000 tl verip güncelleme felan beklicemde ohoo. yani bu telefonu hiç kontrol etmemişler anlamına gelir piyasaya sürerken.
Tamam kardeşim sen kafaya koymuşsun İphone 4S almayı tabii her insan ister Sosyal Alemde ismim olsun İphone 4S'i masaya koyim herkes hayran kalsın zenginliğimi herkes görsün. Ama bizim gibilir S III alıyoruz bizim ne artistiliğe nede millete telefon gösterip "Bak gördün mü İphone'mi bak ben zenginim siz alamıyorsunuz. Hahaha." demeye ihtiyacımız var. İstediğin telefonu almakta özgürsün.