Samsung Galaxy Note Fe alınır mı?

emre_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
S7 Edge ve Note Fe arasında kararsız kaldım.Note Fe'nin yeni olması,Spen'i,daha güçlü işlemciye ve dahili hafızaya sahip olması beni Fe yönünde tercihte bulunmaya itiyor.Ancak ileride parça sorunu yaşayabileceğim ihtimali kararsız bırakıyor.Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?Özellikle Note Fe kullanan arkadaşlar tecrübe ve bilgilerini paylaşırsa sevinirim.

DarkMatter

Doçent
Reaksiyon puanı
241
İşlemcileri eşit, note fe alınabilir. Ama donanım olarak ondan daha iyileri var o fiyata.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Note FE alınır. Birazdan Snapdragoncular damlar ama Note FE gibi dolu dolu bir telefon varken Snapdragon 835'li Nokia 8, XZ1 yerine Exynos 8890'lı Note FE'yi tercih ederim. Parça konusu sıkıntılı, iki sene sonra batarya değiştimek istediğinizde bulamama ihtimaliniz var.

emre_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Note FE alınır. Birazdan Snapdragoncular damlar ama Note FE gibi dolu dolu bir telefon varken Snapdragon 835'li Nokia 8, XZ1 yerine Exynos 8890'lı Note FE'yi tercih ederim. Parça konusu sıkıntılı, iki sene sonra batarya değiştimek istediğinizde bulamama ihtimaliniz var.
Hocam çekindiğim tek konu parça sıkıntısı yaşama ihtimali.İşlemcisi güzel cihazın

DarkMatter

Doçent
Reaksiyon puanı
241
Cihaz güzel ama 9u almaz gibi. Bataryası biraz kötü. Hızlı sarj var gerçi. Aman hocam a8 almayin da.

Emet Hagkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Abi selam. Yine ben:)
Harbiden ben de note fe düşünüyorum ama parça... Delta garanti veya fixpack iyi midir, güvenebilir miyim yoksa s7 falan düşüneceğim

---- Mesajlar birleştirildi ----

Abi sen nasıl bi kralsın, bıktım ya xz1 veya nokia8 diyenlerden

Son düzenleme:

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Alınır tabi cıncık gibi telefon

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Harbiden ben de note fe düşünüyorum ama parça... Delta garanti veya fixpack iyi midir, güvenebilir miyim yoksa s7 falan düşüneceğim

Hocam siz çok iyi biliyorsanız neden foruma soru sordunuz?
Üstüne basa basa Nokia8'imi öneririm.
@mapavrili note fe kullanıyor.

Goktug14

Asistan
Reaksiyon puanı
128

Çünkü o fiyata o cihazlar en iyisi.2 senelik bir işlemciye sahip telefona o para verilmez.S7 güncelleme almıcak,Note FE belirsiz.Ama Nokia 8 ve XZ1 daha yıllarca güncelleme almaya devam edicek.Diyelim Note FE'yi alan 3 sene kullanıcak,evet 3 senelik kullanımla 5 senelik bir telefonunuz olmuş oldu,hayırlı olsun.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747

Çünkü o fiyata o cihazlar en iyisi.2 senelik bir işlemciye sahip telefona o para verilmez.S7 güncelleme almıcak,Note FE belirsiz.Ama Nokia 8 ve XZ1 daha yıllarca güncelleme almaya devam edicek.Diyelim Note FE'yi alan 3 sene kullanıcak,evet 3 senelik kullanımla 5 senelik bir telefonunuz olmuş oldu,hayırlı olsun.
Boş ver dediğim gibi arkadan bizden daha iyi biliyor; öneriye ihtiyacı yok.

Goktug14

Asistan
Reaksiyon puanı
128
Boş ver dediğim gibi arkadan bizden daha iyi biliyor; öneriye ihtiyacı yok.
Zaten anlamadım gitti şu telefonda ne var.İşlemcisi kötü,güncelleme almıcak,parça sıkıntısı var,servis sıkıntısı var.Ama dolu dolu :confused:

XZ1'de
960 FPS ağır çekim
Motion Eye kamera
3D oluşturucu
Exynos 8890dan kat kat iyi 835
Kutudan 8.0 ile çıkıyor 10.0'ı bile alıcak
Her ay kesintisiz güncelleme geliyor
IP 68

Nokia 8'de Note FE'den her konuda kat kat üstün,ama Note FE'de kalem var :confused:

daha ne istiyeceksin bir telefondan?Ha illa kalem diyorsan defter+kalem önerebilirim,çok daha ucuz fiyata gelir :)

DarkMatter

Doçent
Reaksiyon puanı
241
Zaten anlamadım gitti şu telefonda ne var.İşlemcisi kötü,güncelleme almıcak,parça sıkıntısı var,servis sıkıntısı var.Ama dolu dolu :confused:

XZ1'de
960 FPS ağır çekim
Motion Eye kamera
3D oluşturucu
IP 68

Nokia 8'de Note FE'den her konuda kat kat üstün,ama Note FE'de kalem var :confused:

daha ne istiyeceksin bir telefondan?Ha illa kalem diyorsan defter+kalem önerebilirim,çok daha ucuz fiyata gelir :)
Güncelleme konusunda %100 katılıyorum. Note 8 o ayın güvenlik güncellemesini o ayın 15inden sonra alırken Sony ayın 5inde veriyor.

Reaksiyon puanı
892
Sony alınır note fe den üstün özelliklere sahip bir cihaz,note fe güncelleme a l m a z çünkü exynos8890 ve android için sd820 civarı eski

Emet Hagkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
abi adam Samsung alacağım diyor XZ1 ALABİLİRSİN. İstemiyor adam. Telefon alıyorsan bi şıklığı olmalı günümüzde. Nokia 8 s4ten daha çirkin bence. Sony hoşuma gidiyor ama rehbere girdim test ürününde, 10 defa geri tuşuna bastıysam az bastım, anca çıktı. Al nerde sd835?

DarkMatter

Doçent
Reaksiyon puanı
241
Kullandığınız üründe sıkıntı olabileceğini düşüdünüz mü? Bu arada hangi cihazi kullandınız?

Emet Hagkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Xz1

Media Markt çalışanı s7 önerdi, Sony Türkiye'den çekilecek diye, normalde stok tüketmek için Sony vermesi gerekirken s7 dedi adam, bence sıkıntısı yoktu cihazın

Son düzenleme:

DarkMatter

Doçent
Reaksiyon puanı
241
"Bence" bu sözünüz bile ne kadar firmayı kötülemenize yönelik bir söylem olduğu belli. Kendim kullanıyorum böyle bir sıkıntı yok. Ayrica o kadar teknoloji kanalinin incelediği cihaz. Bir sorun olsa soylenirdi herhalde ?

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Sorunlu cihaz alıyorsunuz değişim istemiyorsunuz, sonra markaya çamur atıyorsunuz tam gaz devam! :)

Goktug14

Asistan
Reaksiyon puanı
128
abi adam Samsung alacağım diyor XZ1 ALABİLİRSİN. İstemiyor adam. Telefon alıyorsan bi şıklığı olmalı günümüzde. Nokia 8 s4ten daha çirkin bence. Sony hoşuma gidiyor ama rehbere girdim test ürününde, 10 defa geri tuşuna bastıysam az bastım, anca çıktı. Al nerde sd835?
E illa Samsung alıcaksa biz niye buradayız? Şuan XZ1 kullanıyorum,telefon yağ gibi akıyor.Ha zaten Nokia 8 plastik S4'den daha kötü diyorsan sana laf anlatamam ki.

Xz1

Media Markt çalışanı s7 önerdi, Sony Türkiye'den çekilecek diye, normalde stok tüketmek için Sony vermesi gerekirken s7 dedi adam, bence sıkıntısı yoktu cihazın
Her telefon baktığında başına üşüşüp "abi nabıcan onu gel daha iyisi var" diyip Samsung ve Huawei öneren çalışanların ne demesini bekliyorsun ki?

emre_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

XZ1'de
960 FPS ağır çekim
Motion Eye kamera
3D oluşturucu
IP 68

Xz1 kuşkusuz kağıt üzerinde Note Fe'den üstün bi cihaz.Yalnız Note Fe'nin edge ekranlı güzel tasarımı ve yıllarca Samsung kullanan çevremin sorunsuz ve sıkıntısız bi deneyime sahip olması Fe'yi cazip kılıyor.Xz1'in çok kötü tasarımı ve Sony kullanıcılarının bitmek bilmeyen problemleri açıkçası Sony'i mantıksız kılıyor.

Son düzenleme:

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
S7 Edge ve Note Fe arasında kararsız kaldım.Note Fe'nin yeni olması,Spen'i,daha güçlü işlemciye ve dahili hafızaya sahip olması beni Fe yönünde tercihte bulunmaya itiyor.Ancak ileride parça sorunu yaşayabileceğim ihtimali kararsız bırakıyor.Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?Özellikle Note Fe kullanan arkadaşlar tecrübe ve bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
Note fe alabilirsin guzel cihaz