- Reaksiyon puanı
- 15,467
Slim Armor'u öneririm.Peki hocam daha sağlam ama çok kalın olmamak şartıyla önerebileceğin bi kılıf varmı
Slim Armor'u öneririm.Peki hocam daha sağlam ama çok kalın olmamak şartıyla önerebileceğin bi kılıf varmı
Aynı durum bende de varBenim cihaz durduk yere kendi kendine Google asistanı açıyor. Sizde de var mı böyle bir durum ?
Ben 2k+ ta kullanıyorum az da olsa etkiler süreyi ama öyle 1 2 saatlik süreler beklemeTelefonu hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz ,bir de çözünürlük ayarı şarj süresini etkiler mi?
Ben FHD+ kullanıyorum. WQHD+ modunda sanki şarj çok hızlı bitiyor bende. Netflix izleyeceğim zaman ''performans modu''nu aktif ediyorum.Telefonu hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz ,bir de çözünürlük ayarı şarj süresini etkiler mi?
FHD+ ta nasıl bi performans sergiliyo merak ettim ben 4.5 g kullanırsam sürekli akşam 6 7 gibi %30 şarjım kalıyo wifi kullanırsam günü çıkartıyorum sen nasıl bi performans alıyosunBen FHD+ kullanıyorum. WQHD+ modunda sanki şarj çok hızlı bitiyor bende. Netflix izleyeceğim zaman ''performans modu''nu aktif ediyorum.
O kadar fark ediyomu gerçektenFHD + kullanınca yaklaşık yüzde 15-20 farkediyor gibi
Sabah 7:00 de aldım şarjdan şu an bu mesajı yazarken 14:30 itibari ile %50 şarjım var. Telefonla da öyle ahım şahım oynamış değilim. Benim kullanım şeklim şu şekilde;FHD+ ta nasıl bi performans sergiliyo merak ettim ben 4.5 g kullanırsam sürekli akşam 6 7 gibi %30 şarjım kalıyo wifi kullanırsam günü çıkartıyorum sen nasıl bi performans alıyosun
O kadar fark ediyomu gerçektenFHD + kullanınca yaklaşık yüzde 15-20 farkediyor gibi![]()
Kullanıma göre kötü bi performans değil bence konum senkronizasyon bluetooth açık 4g de açık bence yeterli bi süre 6.3 inç 3300 mah batarya çokda iyi bişey beklememek lazımSabah 7:00 de aldım şarjdan şu an bu mesajı yazarken 14:30 itibari ile %50 şarjım var. Telefonla da öyle ahım şahım oynamış değilim. Benim kullanım şeklim şu şekilde;
* işe giderken maximum 1 saat 4G (bu süre zarfında spotify,powerapp uygulamalarından müzik dinliyorum ve instagram,twitter kullanıyorum.)
* vodafone music pass ile spotify'den müzikleri indirmeden en yüksek kalitede dinliyorum.
* iş yerinde sürekli wifi'ye bağlı cihaz ve hücreseli kapatmıyorum.
* konum ve senkronizasyon sürekli açık.
* ekran parlaklığı otomatik modda ve çözünürlük FHD+
* bluetooth sürekli açık (gear fit2 bağlı)
* şirkette çok kurcalamıyorum cihazı arada bir instagram'a bakıyorum onun dışında sadece telefon görüşmesi yapıyorum. hatta whatsapp'ı bile bilgisayarda tarayıcı üzerinden kullanıyorum.
* akşama doğru saat 18:00 gibi gün içerisindeki kullanımıma bağlı olarak %20-30 arasında bir şarjım kalıyor. 30 dakika da olsa şarja takmak durumunda kalıyorum.
Bende durum bu. Bilmiyorum belki benim cihazda bir sıkıntı olabilir. Bir ara sıfırlasam mı diye düşünüyorum bakalım...
Ben sabah 10 da telefonu şarjdan çektim 4.5 g bluetooth (gear ıconx 2018) sürekli açık ekran 2k+ Always on display açık şuanda %63 şarjım var wifi iyi çekmiyor bende mecburen 4.5 g kullanıyorum.Kendi kullanımımda böyle bir fark alıyorum. Sizde durumlar nasıl diye soracaktım
Ben sabah 10 da telefonu şarjdan çektim 4.5 g bluetooth (gear ıconx 2018) sürekli açık ekran 2k+ Always on display açık şuanda %63 şarjım var wifi iyi çekmiyor bende mecburen 4.5 g kullanıyorum.Kendi kullanımımda böyle bir fark alıyorum. Sizde durumlar nasıl diye soracaktım
Kendi kullanımımda böyle bir fark alıyorum. Sizde durumlar nasıl diye soracaktım
Ben sabah 10 da telefonu şarjdan çektim 4.5 g bluetooth (gear ıconx 2018) sürekli açık ekran 2k+ Always on display açık şuanda %63 şarjım var wifi iyi çekmiyor bende mecburen 4.5 g kullanıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 40551Kendi kullanımımda böyle bir fark alıyorum. Sizde durumlar nasıl diye soracaktım
Ben sabah 10 da telefonu şarjdan çektim 4.5 g bluetooth (gear ıconx 2018) sürekli açık ekran 2k+ Always on display açık şuanda %63 şarjım var wifi iyi çekmiyor bende mecburen 4.5 g kullanıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 40551Kendi kullanımımda böyle bir fark alıyorum. Sizde durumlar nasıl diye soracaktım
Pek normal gibi gelmedi hocam 10 saatlik kullanımda 1.saat 48 dakka ekran süresi telefonu ne zamandır kullanıyosun@Tttunahan son durum bu bende. Bu değer normal mi şimdi ? %27 şarjım kalmış ekran süresi 1 saat 48 dakika ?
![]()
6-7 aylık cihaz kardeşim. Ne yapsam ? Bilgisayara yedek alıp yarın şirkette sıfırlasam faydası olur mu acaba?Ben sabah 10 da telefonu şarjdan çektim 4.5 g bluetooth (gear ıconx 2018) sürekli açık ekran 2k+ Always on display açık şuanda %63 şarjım var wifi iyi çekmiyor bende mecburen 4.5 g kullanıyorum.Kendi kullanımımda böyle bir fark alıyorum. Sizde durumlar nasıl diye soracaktım
Pek normal gibi gelmedi hocam 10 saatlik kullanımda 1.saat 48 dakka ekran süresi telefonu ne zamandır kullanıyosun@Tttunahan son durum bu bende. Bu değer normal mi şimdi ? %27 şarjım kalmış ekran süresi 1 saat 48 dakika ?
![]()
Arkaplanda bluetooth, mobil veri, AOD, senkronizasyon vs. sürekli açıksa normal karşılanabilir. Telefonunuzda sorun olması düşük bir ihtimal. Bence kullanımınızdan dolayı fark ediyordur.@Tttunahan son durum bu bende. Bu değer normal mi şimdi ? %27 şarjım kalmış ekran süresi 1 saat 48 dakika ?
![]()
Yarın herşeyi kapatıp sadece gerektiğinde wifi ve mobil veriyi açık tutup test et bide böyle görelim6-7 aylık cihaz kardeşim. Ne yapsam ? Bilgisayara yedek alıp yarın şirkette sıfırlasam faydası olur mu acaba?
11 saat ekran süresiEkli dosyayı görüntüle 40580Ekli dosyayı görüntüle 40580
Ekli dosyayı görüntüle 40581Ekli dosyayı görüntüle 40581
Ekli dosyayı görüntüle 40582Ekli dosyayı görüntüle 40582
Ekli dosyayı görüntüle 40583Ekli dosyayı görüntüle 40583
Ekli dosyayı görüntüle 40584Ekli dosyayı görüntüle 40584
Ekli dosyayı görüntüle 40586Ekli dosyayı görüntüle 40586
Ekli dosyayı görüntüle 40587
Ekli dosyayı görüntüle 40588
2 çeşit senaryo var. Bir tanesi geceleri uçak moduna aldığım ve orta kademe güç tasassufu seçili. Arada sırada wifi , mobilnet, bluetotth açık. Normal AZ kullanım. Onu ayrıca paylaşırım.
2 hat aktif takılı. smkart yok ikisim takılı ve kullşandığım için.
Samsung Note8 N9500 SD835 TGY HongKong menşeli ve Güncel Dijital ithalatcı garantili.
Yalnız bu değerler çok göreceli. Yani genelde bana günü çıkartıyor. Az kullanımda 1.5 gün gibi. Sace kullandığım tüm programların görüntülerini ekleyemedim sadece 10 resim ekleniyormuş diye uyardı.
Ek olarak son 2 foto ise minumum kullanım geceleri uçak moduna alarak.
Ekli dosyayı görüntüle 40592
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ekli dosyayı görüntüle 40593
Ekli dosyayı görüntüle 40594
11
11 saat ekran süresi![]()
Değerleriniz güzel. Ben oreodayım cihazda ilk çıktığında almıştım. Bu süreleri göremiyorumSon durum ve şarja takmadan ekran fotoları ekler artık ilerde android8 oreo ya update edince biraz otursun kullanımın bi daha bakarım kıyaslarım. Ekli dosyayı görüntüle 40635
Ekli dosyayı görüntüle 40636
Android sistemiyle android os çok şarj yemiş yinede kötü değil günü çıkardıysan gerisini düşünmeArkadaşlar günaydın. Dün gün içerisinde cihaz kullanımım ile ilgili bir excel tablosu oluşturdum. Linkten indirip göz atarsanız sevinirim. Ayrıca konu ile ilgili görüşlerinizi de merak ediyorum. Saygılar.
Note 8 Günlük Kullanımım
![]()
Bende de yeni olduBenim cihaz durduk yere kendi kendine Google asistanı açıyor. Sizde de var mı böyle bir durum ?
Bende hala devam ediyor.Bende de yeni olduBenim cihaz durduk yere kendi kendine Google asistanı açıyor. Sizde de var mı böyle bir durum ?