Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yagizma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung galaxy note 8 dual simli almayı düşünüyorum ama Dual simli telefonu tek hatlı kullandığın halde tek hatlı note 8 e göre daha fazlamı sar yayar

---- Mesajlar birleştirildi ----

Herkese merhaba.
Dubaiden gelen note 8 telefonumda. Şarj işlemi durdu telefonun sıcaklığı çok düşük. Uyarısı alıyorum. Telefonu geri gönderme şansı yok maalesef. Yardımcı olabilecek var mı?Ekli dosyayı görüntüle 37874
LTE nin üstünde ne yazıyor bende dubaiden alcamda

Son düzenleme:

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Samsung galaxy note 8 dual simli almayı düşünüyorum ama Dual simli telefonu tek hatlı kullandığın halde tek hatlı note 8 e göre daha fazlamı sar yayar

---- Mesajlar birleştirildi ----

Herkese merhaba.
Dubaiden gelen note 8 telefonumda. Şarj işlemi durdu telefonun sıcaklığı çok düşük. Uyarısı alıyorum. Telefonu geri gönderme şansı yok maalesef. Yardımcı olabilecek var mı?Ekli dosyayı görüntüle 37874
LTE nin üstünde ne yazıyor bende dubaiden alcamda
Bu konuda ben net birşey bulamadım. Bende dual simi tek hat kullanıyorum

MuRti20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar,
n9500 TGY için oreo güncellemesi şu an itibariyle yayınlandı ve indiriyorum. Sizde güncellemeleri kontrol ederek indirmeyi deneyebilirsiniz.

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Samsung Note8 Duos N9500 TGY hongKong menşeli ithalatcı garantili ( günceldigital)
OREO güncellemesi

photo_2018-04-23_12-02-47.jpg photo_2018-04-23_12-02-45.jpg
photo_2018-04-23_12-02-47.jpg
photo_2018-04-23_12-02-47.jpg photo_2018-04-23_12-02-45.jpg photo_2018-04-23_12-02-47.jpg

musician

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar iyi günler . yıllardır hep note serisi kullanan biri olarak 1 hafta önce note 8 alarak kervana katılmış durumdayım. Sormak istediğim soru direkt olarak şu ( formda bu konuları oldukça okudum) .
Spigen temper ön cam koruma kullanan arkdaşlardan yorum almak istiyorum.
Şu an Galaxy Note 8 Kılıf, Spigen Hybrid Armor - Spigen kılıfı aldım arka kısım için.
Uyumlu olması içinde yine spigenin Galaxy Note 8 Cam Ekran Koruyucu, Spigen Curved Full Cover Glass - Spigen ürnünü almak istiyorum. Bugün spigen ile konuştum bir bayan çıktı ve ben üstüne basarak herhangi bir hassasiyet kaybı oluyor mu vs diye sordugum da; hiç bir şikayet almadık dedi.
Bu ürünü kullanan note 8 dostları var ise bana deneyimlerini yazabilirler mi ? Sizin yorumlarınıza göre sipariş vericem. Eğer sıkıntı olursa sırf arka spigen kılıf ile kullanmaya devam edeceğim.
Şimdiden teşekkürler.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar iyi günler . yıllardır hep note serisi kullanan biri olarak 1 hafta önce note 8 alarak kervana katılmış durumdayım. Sormak istediğim soru direkt olarak şu ( formda bu konuları oldukça okudum) .
Spigen temper ön cam koruma kullanan arkdaşlardan yorum almak istiyorum.
Şu an Galaxy Note 8 Kılıf, Spigen Hybrid Armor - Spigen kılıfı aldım arka kısım için.
Uyumlu olması içinde yine spigenin Galaxy Note 8 Cam Ekran Koruyucu, Spigen Curved Full Cover Glass - Spigen ürnünü almak istiyorum. Bugün spigen ile konuştum bir bayan çıktı ve ben üstüne basarak herhangi bir hassasiyet kaybı oluyor mu vs diye sordugum da; hiç bir şikayet almadık dedi.
Bu ürünü kullanan note 8 dostları var ise bana deneyimlerini yazabilirler mi ? Sizin yorumlarınıza göre sipariş vericem. Eğer sıkıntı olursa sırf arka spigen kılıf ile kullanmaya devam edeceğim.
Şimdiden teşekkürler.
Yapışmıyor. Hemen kalkıyor. Ekranı mm olarak daraltıyor. Dokunma hassasiyetide orta kısımlarda sorunlu.

musician

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
üstad teşekkür ederim. Sanırım almayacağım. Sırf arka spigen ile kullansam koruma için yeterli olur mu ? illa ön cama bişeyler yapmak zorunda mıyız ? koruma adına ? ya da şu incelerden mi almak gerekli.

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
üstad teşekkür ederim. Sanırım almayacağım. Sırf arka spigen ile kullansam koruma için yeterli olur mu ? illa ön cama bişeyler yapmak zorunda mıyız ? koruma adına ? ya da şu incelerden mi almak gerekli.
Bemde arkada kılıf var samsung alacantra orj kılıf ön ekranda bir şey yok ne yaptıysam olmadı

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Yok gibi birşey. Note 5 de nilkin amazing ğro kullanıyordum. En iyi ürün oydu. Note 8 için çinden sipariş verecem. Onuda deneyeyeim sonucı sölerim

AĞRIKESİCİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bemde arkada kılıf var samsung alacantra orj kılıf ön ekranda bir şey yok ne yaptıysam olmadı

Ortalama 3 aydır zizobolt un temperli camını kullanıyorum en ufak bi kalkma gibi şikayetim yok sadece dokunma hissiyatında o da çok az denebilecek kadar sıkıntı yaşadım genel anlamda iyi size tavsiyem temperli cam alabilirsiniz marka olarak karar sizin koruması iyi olan bir ürün mantıken dokunma hissiyatında da biraz sorun oluşturacak ayrıca kendiniz takmayın eğer daha önce yapmadıysanız bilen birine yapıştırırsanız daha verimli kullanabilirsiniz.

burhan_52

Asistan
Reaksiyon puanı
14

musician

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ortalama 3 aydır zizobolt un temperli camını kullanıyorum en ufak bi kalkma gibi şikayetim yok sadece dokunma hissiyatında o da çok az denebilecek kadar sıkıntı yaşadım genel anlamda iyi size tavsiyem temperli cam alabilirsiniz marka olarak karar sizin koruması iyi olan bir ürün mantıken dokunma hissiyatında da biraz sorun oluşturacak ayrıca kendiniz takmayın eğer daha önce yapmadıysanız bilen birine yapıştırırsanız daha verimli kullanabilirsiniz.

Ben bugun 100 tl ye ankara kızılayda genpa yetliki servis tarafından full yapışan ön cam taktırmak istedim.
Bu arada elimde ki spigen kılıfa tam oturdu. Benim çok hoşuma gitti.
Fakat adam tam takarken camı gerdiği için çatlama yaptı ve baya tribe girdiler. :)
Yarın bir daha gideceğim getirecekler yenisini 120 tl dediler 100 tl ye bıraktılar
Cam markası şu arkadaşlar:
Samsung Galaxy Note 8 Kırılmaz Cam 3D Tam Yapışan Kalıplı

videosu da burada

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Ben bugun 100 tl ye ankara kızılayda genpa yetliki servis tarafından full yapışan ön cam taktırmak istedim.
Bu arada elimde ki spigen kılıfa tam oturdu. Benim çok hoşuma gitti.
Fakat adam tam takarken camı gerdiği için çatlama yaptı ve baya tribe girdiler. :)
Yarın bir daha gideceğim getirecekler yenisini 120 tl dediler 100 tl ye bıraktılar
Cam markası şu arkadaşlar:
Samsung Galaxy Note 8 Kırılmaz Cam 3D Tam Yapışan Kalıplı

videosu da burada

ben olsam uzak dururdum. yani mantiken takarken bile sorun çıkarttı ise düşünmek lazım uzak durmak lazım .
ayrıca zizo bolt series note8 için en iyi en üst düzeyde military derecesinde koruma vaad ediyor
sakın elinizdekilerle kıyaslamayın bile, 100 TL cama vereceğine 150TLden başlayan fiyatlarla TAM KORUMA YAPAN kılıf + temperlicamkoruma, Plastik COVER muhafaza ( üstünden araba geciyor yani o derece) BELKLIPSİ + Boyun askılığı
Orjinal olanlar için bahsediyorum bunu.
Şu anda benden polis, asker, özelgüvenlik elemanları alıpta memnun olmayan geri dönmeyen yok.

telefonumuzun fiyatı ithalatcı garantililer dahi an itibariyle 4400 TL olmuş hepsiburada sitesinde. Samsung TR garantililer sanırım keza 4100 - 5500 TL aralığında.

bir kez daha söyleyim ceotelefonunuz düğştü Allah korusun camı zarar gördü. Samsung TR dahil hiçbiryerde garantisi yok. Gittiniz servise minumum hasar 900 TL den başlayıp 2000 TL ye kadar çıkıyor ( sizin başınıza gelmemöeiş olabilir ama telefonumuz çok sabunmisali elde avuçta durmuyor. İYİ BİR TEMPERLİ CAM ŞART. İYİ BİR KILIF ŞART. İYİBİR MUHAFAZA ŞART. Tabi bunlar sakınan titizler için yoksa hor kullanan aman boşver diyen arkadailarım dolu.

2. ŞART fixpack | Cep Telefonu Tamir Servisi ve Onarım Paketi gibi yerlerden hizmet almak . ben telefonumu alır almaz burdan 1 senelik hizmet paketi aldım. Emaar AVM Samsung TR showroom da bunun .okdaha iyisini satıyorlarmış yani bendeki senede 2 kez orda 3 kez hizmet. ayrıca bendeki 1 yıllık sanırım orda uzatabiliniyor tabi ithalatcı garantide olmuyor ben mecburen aldım. ama samsungTR garantili alsaydım kesin orda yaptırtırdım.

Lütfen 5500 TL lik etiket fiyatlı cihazımızı korumak için bazı şeyleri göze alaım yani. Kesin ve net şekilde cihazlarımız düşme ile çok hasar alabiliyor. Ben sadece zizobolt note8 için kullanıyorum, geçen emaaravm deki satış ve teknik servistekiler ukelalık yaptılar bana muhakkak cihazınızda kılcakl cizik vardır dediler. iddasına girdik baktılar hayret yepyeni sıfır cihaz gibi dediler aralık2017 de aldığım cihazıma. Gerisi tereffuat.

size kalkıp 20-30 tl sadece cizilmesin diyen şeyleri satanlar yüzünden kaleminize zarar verip satışta bulamamakta var. Neyse uzattım konuyu ama burdan birdaha söyleyim bilgilenelim istedim.

SAMSUNG OREO note8 lerde ister EXYNOX ister N9500 SnapDragon vs serilerinde sorun çıkarttığından dikkat edin. Güncelleme geldi ama şu anda bakanlar GERİ ÇEKİLDİĞİNDEN SNAPDRAGON işlemcilerde göremeyebilir. Yani ben resmini attım kendi cihazımdan. Başka forumlarda kuranlar oldu memnun olanda olmayanda var. En büyük sıkıntı BATARYA süresi ve KAMERA SIKINTISI. İlerde halledilecektir EXYNOX larda çok sorun oldu hatta ben burdan kurmayın dedim ama dinlemeyen kuran oldu neyse pişman oldular onlarda GÜNCELLEMELER ile halledecekler. SABIR SABIR SABIR. Sakalımda var artık siz beni dinleyin diyemedim. GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN TEMİZ OLSUN.

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Screenshot_20180427-222658_Samsung Experience Home.jpg

Bazı uygulamalarda böyle hatalar alıyorum neden acaba? Ne yapmam gerek

burhan_52

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Screenshot_20180427-231715.jpg
bende sürekli bu hatayı veriyor neden bilen varmı

musician

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ben olsam uzak dururdum. yani mantiken takarken bile sorun çıkarttı ise düşünmek lazım uzak durmak lazım .
ayrıca zizo bolt series note8 için en iyi en üst düzeyde military derecesinde koruma vaad ediyor
sakın elinizdekilerle kıyaslamayın bile, 100 TL cama vereceğine 150TLden başlayan fiyatlarla TAM KORUMA YAPAN kılıf + temperlicamkoruma, Plastik COVER muhafaza ( üstünden araba geciyor yani o derece) BELKLIPSİ + Boyun askılığı
Orjinal olanlar için bahsediyorum bunu.
Şu anda benden polis, asker, özelgüvenlik elemanları alıpta memnun olmayan geri dönmeyen yok.

telefonumuzun fiyatı ithalatcı garantililer dahi an itibariyle 4400 TL olmuş hepsiburada sitesinde. Samsung TR garantililer sanırım keza 4100 - 5500 TL aralığında.

bir kez daha söyleyim ceotelefonunuz düğştü Allah korusun camı zarar gördü. Samsung TR dahil hiçbiryerde garantisi yok. Gittiniz servise minumum hasar 900 TL den başlayıp 2000 TL ye kadar çıkıyor ( sizin başınıza gelmemöeiş olabilir ama telefonumuz çok sabunmisali elde avuçta durmuyor. İYİ BİR TEMPERLİ CAM ŞART. İYİ BİR KILIF ŞART. İYİBİR MUHAFAZA ŞART. Tabi bunlar sakınan titizler için yoksa hor kullanan aman boşver diyen arkadailarım dolu.

2. ŞART fixpack | Cep Telefonu Tamir Servisi ve Onarım Paketi gibi yerlerden hizmet almak . ben telefonumu alır almaz burdan 1 senelik hizmet paketi aldım. Emaar AVM Samsung TR showroom da bunun .okdaha iyisini satıyorlarmış yani bendeki senede 2 kez orda 3 kez hizmet. ayrıca bendeki 1 yıllık sanırım orda uzatabiliniyor tabi ithalatcı garantide olmuyor ben mecburen aldım. ama samsungTR garantili alsaydım kesin orda yaptırtırdım.

Lütfen 5500 TL lik etiket fiyatlı cihazımızı korumak için bazı şeyleri göze alaım yani. Kesin ve net şekilde cihazlarımız düşme ile çok hasar alabiliyor. Ben sadece zizobolt note8 için kullanıyorum, geçen emaaravm deki satış ve teknik servistekiler ukelalık yaptılar bana muhakkak cihazınızda kılcakl cizik vardır dediler. iddasına girdik baktılar hayret yepyeni sıfır cihaz gibi dediler aralık2017 de aldığım cihazıma. Gerisi tereffuat.

size kalkıp 20-30 tl sadece cizilmesin diyen şeyleri satanlar yüzünden kaleminize zarar verip satışta bulamamakta var. Neyse uzattım konuyu ama burdan birdaha söyleyim bilgilenelim istedim.

SAMSUNG OREO note8 lerde ister EXYNOX ister N9500 SnapDragon vs serilerinde sorun çıkarttığından dikkat edin. Güncelleme geldi ama şu anda bakanlar GERİ ÇEKİLDİĞİNDEN SNAPDRAGON işlemcilerde göremeyebilir. Yani ben resmini attım kendi cihazımdan. Başka forumlarda kuranlar oldu memnun olanda olmayanda var. En büyük sıkıntı BATARYA süresi ve KAMERA SIKINTISI. İlerde halledilecektir EXYNOX larda çok sorun oldu hatta ben burdan kurmayın dedim ama dinlemeyen kuran oldu neyse pişman oldular onlarda GÜNCELLEMELER ile halledecekler. SABIR SABIR SABIR. Sakalımda var artık siz beni dinleyin diyemedim. GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN TEMİZ OLSUN.

Söylediklerinize hak veriyorum. Bugün tekrar o yere gittiğimde o kırılmaz camın yenisinin gelmediğini söylediler. Bende arkalı önlü bir pad denilen yumuşak bir ekran koruyucu taktırdım ve spigen kılıf ıle kullanmaya devam ediyorum. Sizin dediğiniz o kırılmaz camı da merak ediyorum. onu da en kısa zaman da denemek gerek. Eğer sizin telefonunuzda var ise fotosunu çekip burada paylaşırsanız sevinirim.
Bu ekran koruyucu işini kökten halletmek gerek.

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Söylediklerinize hak veriyorum. Bugün tekrar o yere gittiğimde o kırılmaz camın yenisinin gelmediğini söylediler. Bende arkalı önlü bir pad denilen yumuşak bir ekran koruyucu taktırdım ve spigen kılıf ıle kullanmaya devam ediyorum. Sizin dediğiniz o kırılmaz camı da merak ediyorum. onu da en kısa zaman da denemek gerek. Eğer sizin telefonunuzda var ise fotosunu çekip burada paylaşırsanız sevinirim.
Bu ekran koruyucu işini kökten halletmek gerek.

videolar bunlar çok var bir bakarsınız : zizo bolt note8 - Google'da Ara

eski ilanım : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...f-plus-tempered-mil-std-810g-523712173/detay/

RED/BLACK KIRMIZI/SİYAH

Zizo Bolt Case for Samsung Galaxy Note 8 - 12 ft. Drop Tested + Curved Full Glass Screen Protector

Zizo Samsung Galaxy Note 8 Bolt Serisi Kickstand Kılıf (MIL-STD-810G)

Amerikadaki kendi orjinal sitesinden alınma, ihtiyaç fazlası.

Takas yok, maalesef GET de yok, elden satış tercihim , orjinal kutsunda gel gör peşin al.

son 3 fotograf kendi çekimimdir. Ürünler görüldüğü üzere orjinal kutu ve ambalajındada sıfırdır. Kendi sitesi zizo wireless den orjinal fiyatına bakabilirsiniz. Sahte, çakma, muadil, 2.kalite falan değil.

kutusunda sıfır ürün. elden görerek alabilirsiniz. İstanbul kadıköy ACIBADEM ve çevresinde elden teslimat. Ekteki fotograflar zizowireless amerika sitesindendir. ordaki fiyatına bakarsanız fiyatın makul olduğunu göreceksiniz. Ücret + posta, teslimat, kargo ıvır zıvır bi dünya para tutuyor. Beklemeside cabası.

Aynı üründür, sahte veya muadil değil , orjinal üründür, kutusunda, içeriği tamdır.

kılıf, camkoruma, kemer klipsi, askı, kılıf cover'ı hepsi kutusunda orjinaldir. ayrıca telefonunuz ile kullanabileceğiniz süpriz bir hediye

güvenilir bir kılıftır. İnternetten youtube videolarına bakarsanız üst seviye bir kılf olduğunu anlayacaksınız.

12 fite / 3.65 metreye kadar Military Grade askerisınıf düşme testini karşılar. Telefonunuzu korumak için sertifikalandırılmıştır.

Stand özelliğiyle telefonunuzu eller serbest şekilde kullanabilirsiniz.

0.33mm 9H sertlikte ve % 100 netlik sağlayan cam ekran koruyucu ürüne dahildir.

Samsung Galaxy Note 8 ile uyumludur.

Bu ürün düştüğünde darbe kuvvetini dağıtacak şekilde tasarlanmış çift katmanlı bir yapıya sahiptir.

Samsung Galaxy Note 8 Kasası, Zizo [Bolt Serisi]

[Eğimli Tam Cam Ekran Koruyucu]

Kickstand [12 ft Askeri Sınıf Drop Tested] Tutucu
Koruma: Zizo [Bolt Serisi], 12 ft.lik Askeri Sınıf 810.1-G Uygunluğu
karşılamaktadır. Telefonunuzu korumak için sertifikalandırılmıştır.

Çok Yönlülük: Zizo Cıvata Kapağı, seçim yapabileceğiniz 10 değişik renk
varyasyonu ile stilinizi ifade etmek için mükemmel bir platform sağlar
Endless Olasılıklar: Dahili bir kickstand ile donatılmış, artık telefon ellerinizin keyfini ücretsiz yapabilirsiniz

Samsung Galaxy Note 8 Ekran Koruyucu: Zizo [Yıldırımdan Koruyucu]
0.33mm 9H sertlik ve% 100 netlik Eğimli Tam Cam Ekran Koruyucu, her
satın aldığınızda ücretsiz olarak verilir
Samsung Galaxy Note 8
Case: Zizo [Bolt Serisi] Samsung Galaxy Note 8 ile uyumludur. Zizo Bolt
durumda Zizo Wireless Qi Şarj Aleti ile uyumludur.

Protection: The Zizo [Bolt Series] meets Military Grade 810.1-G
Compliancy. Certified to protect your phone Versatility: With up to 10
color variations to choose from, the Zizo Bolt Cover provides the
perfect platform to express your style Endless Possibilities: Equipped
with a built-in kickstand, you can now enjoy your phone hands free
Samsung Galaxy S8 Screen Protector: a Zizo [Lightning Shield] 0.33mm 9H
hardness and 100% clarity Tempered Glass Screen Protector is included
free with every purchase Samsung Galaxy S8 Case: The Zizo [Bolt Series]
is compatible with Samsung Galaxy S8 Protective, attractive, and
exclusive. The perfect 3 words to describe the Zizo [Bolt Series]. When
it comes to finding a reliable Samsung Galaxy S8 case, the Zizo Bolt
Cover is definitely your first choice. This product features a
dual-layer case that is engineered to disperse impact force when
dropped. A soft [Shock Absorbing] Tetra Polyurethane with an [Impact
Resistant] Polycarbonate Shell is the secret behind Zizo Bolt Cover's
protection. This bundle also includes a heavy duty 360 degree rotatable
holster belt clip and a built-in kickstand to provide additional
versatility and functionality using your device. Aesthetically crafted
with over 10 color variations to choose from to convey the perfect
platform to express your style. The Zizo [Bolt Series] meets 12 Feet
Military Grade Drop Test 810.1-G Certification. We know how important
your phone's protection is to you, so we also included a Zizo [Lightning
Shield] Samsung Galaxy S8 screen protector FREE with every purchase.
This case is compatible with the Samsung Galaxy S8. Our goal is simple:
to provide the best value in products available. Zizo is a
second-generation family company based out of Southern California. We're
a New school company with Old school traditions. Become a part of the
ZizoFamily today! PATENT NO: D795,239

Zizo Tempered Glass Included
This product includes a Zizo 0.33 mm 9H
Hardness Tempered Glass Screen Protector. The Zizo Lightning Shield
provides full clarity and zero distortion. With one-push installation,
this anti-fingerprint tempered glass is easier than ever to apply. It is
made with ultrathin, oleophobic coated glass to prevent scratches and
give you peace of mind.
12 ft. Military Standard 810G Drop Test Certified
The Zizo Bolt Cover has passed extraneous
product tests to guarantee protection for your phone. A Military Grade
product that surpasses its expectations and guarantees your protection.
It is engineered to disperse impact force throughout the case evenly.
Zizo Bolt Case for Samsung Galaxy Note 8 - 12 ft. Drop Tested + Curved Full Glass Screen Protector

12 - Feet Drop Tested

Zizo® Bolt Case
for Samsung Galaxy Note 8 is designed perfectly to suit all of your
needs. Carefully structured to become the ultimate phone case. This
phone case includes:
  • 12 ft. Military Standard 810-G Drop Test Compliant

• Tempered Glass Screen Protector
  • Heavy-Duty 360º Holster Clip
  • Outer-Locking Built-in Kickstand to Allow Hands-free Viewing
Designed with Elegance, Built for Adventure
Ergonomic Design with Multiple Layers of Defense
Engineered to take a beating and look
good doing it. Uses a soft inner Tetra Polyurethane layer to absorb
shock. While a harder impact resistant polycarbonate shell disperses it.
You'll never have to worry about a drop again. Adding less than ⅛ of an
inch to your phone, it fits in any pocket and looks great in your
hands.
Outer locking, Built-in Kickstand
A strategically placed kickstand allows
you to experience your phone hands-free in landscape format without
adding bulk and weight to your phone. When not in use, simply click it
back into place.
12 ft. Military Standard 810G Drop Test Certified
The Zizo Bolt Cover has passed extraneous
product tests to guarantee protection for your phone. A Military Grade
product that surpasses its expectations and guarantees your protection.
It is engineered to disperse impact force throughout the case evenly.
Zizo Tempered Glass Included
This product includes a Zizo 0.33 mm 9H
Hardness Tempered Glass Screen Protector. The Zizo Lightning Shield
provides full clarity and zero distortion. With one-push installation,
this anti-fingerprint tempered glass is easier than ever to apply. It is
made with ultrathin, oleophobic coated glass to prevent scratches and
give you peace of mind.
Qualifies

6b3efd08-366f-4186-b077-94c2c928b56b_1.c15d950f7b35302b561c899839363b13.jpeg
Galaxy Note 8 Case, Zizo Bolt w/ Screen Protector and Holster
Red/Black Zizo1 TPU Interior & PC ExteriorSamsung Note 8 Zizo

• thmb_52371217365w.jpg
    • thmb_5237121735mb.jpg
    • thmb_523712173wvb.jpg
    • thmb_523712173fnm.jpg
    • thmb_523712173x5j.jpg
    • thmb_523712173dtf.jpg
    • thmb_523712173rko.jpg
    • thmb_52371217313f.jpg
    • thmb_523712173fcx.jpg
    • thmb_5237121737ft.jpg

civilengineer61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Note 8'i ilk çıktığı zamanlarda almıştım. O günden bugüne kadar bu başlığı sürekli takip etmeye çalışıyorum.
100 sayfa boyunca telefon kılıfı konuşmak nedir ya? Başka hiçbir konu yok mu :D

AĞRIKESİCİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Note 8'i ilk çıktığı zamanlarda almıştım. O günden bugüne kadar bu başlığı sürekli takip etmeye çalışıyorum.

Kardeşim Telefon o kadar iyi ki konuşacak başka bişe yok ALLAH başka dert vermesin diyelim. ;)

Sahilmb07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

:)) spigen kelimesinden ve ekran süresi işinden illallah geldi artık

AĞRIKESİCİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Ya ben takmadım jelatin falan arkada alcantara kılıf var sadece saten telefonda çantada duruyo şimdilik :)

Aslında telefon kılıfı gerçekten önemli ben duacıyım sizlere önerilerinizden dolayı ki bir defa aldım telefon kılıfını set olarak geldi zaten ve çoook memnunum yani ne kadar kılıfta konuşulsa 10 numara 5 yıldız bir paylaşım formumuz var :)

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
ya benim kafam hala şu yanda ışık sızması yansıması denen olayda bende var hiç bu şekilde garantiye gönderip değişim alan oldumu şimdi gönderirsem söküp takıp göndermelerinden korkuyorum

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Konu dışı ama birçoğumuz S9/S9plus beklentisi bitti Note9 hatta bazılarımız S10/ Note10 beklentisindeyiz.

Alıntı CHIP

Samsung Galaxy Note 9 Çin'de Göründü
Samsung'un gelecek yeni kalemli amirali Galaxy Note 9, Çin'de kendini gösterdi.
02 Mayıs 2018 11:15
Samsung Galaxy Note 9, Çin'de kendini gösterdi. Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'ndan aldığı sertifika ile görüntülenen Galaxy Note 9, LetsGoDigital tarafından "Note 9 Çin'den onay aldı" şeklinde servis edildi. Buna göre diyebiliriz ki, artık Note 9 çok yakın.
Sertifika bilgilerine göre, Galaxy Note 9 yine 2 farklı versiyon halinde gelecek. SM-N9600 ve SM-N9608 şeklinde model numaralarıyla isimlendirilen bu 2 model, elbette Exynos ve Qualcomm yonga setlerini kullanarak farklılık gösteriyor.
Daha önce GeekBench sentetik test sonucuna yansıyan performans puanlarıyla da sızan Galaxy Note 9, Snapdragon 845 kullanan modeliyle 2190 tek çekirdek skoru, 8806 çoklu çekirdek skoruyla dikkat çekmişti.
Galaxy Note 9, serisine uygun olarak elbette S Pen ile yola devam edecek. Ayrıca Bixby 2.0'ın da Note 9 ile beraber gelmesi bekleniyor. Öte yandan Galaxy Note 8'e göre büyük değişikliğin batarya kapasitesinde yapılması da öyle... Zira Note 9 için 4000 mAh pile sahip olduğu söylentileri etrafta dolaşıyor.
Galaxy Note 9 için yüksek beklentilerden biri de, ekrana entegre parmak izi sensörünün kullanılması. Ancak bu konu şu an için muamma. Zira KGI Securites'den analist Ming-Chi Kuo, "teknik zorluklar" sebebiyle Note 9'da böylesi bir sensörün yer almayabileceğinden bahsetmişti. Elbette bunu telefon tanıtılana kadar bilemeyeceğiz.

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
@tong jin
Burası Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü, honor ne alaka ? :rolleyes:

faithwest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar

İki hafta oldu benim telefona gelmedi hala güncelleme. Neden olabilir acaba? Benim telefon da Hong Kong sürümü değil mi?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2018-05-04.jpeg
    WhatsApp Image 2018-05-04.jpeg
    18.2 KB · Görüntüleme: 543

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Selamlar

İki hafta oldu benim telefona gelmedi hala güncelleme. Neden olabilir acaba? Benim telefon da Hong Kong sürümü değil mi?

Telefonunu modeli N9500 mi ?

cevabın eğper ise ki zaten en son RESMİ sürüm yüklenmiş .
N9500 için OREO dağıtıldı önceki satfalarda ekrangörüntüsüyle verdim.
Ama bazı ufak tefek sorunlar sebebli geri çekildi şimdi gözükmüyor ama çok yakında verilecektir.

Özetle kiminde pil kiminde kamera sorunu çıktı.

Note8 ve OREO için genel bilgilendirme. Daha öncede yazdım sorunlu olmasından ise sorunsuz şekilde üst sürüme geçmek için SABIR iyidir. Yükleyen ve geri altsürüme dönmek isteyenlerin çoğusu çok uğraşıyor malum samsung artık bootloader kilidi ile engelliyor güçleştiriyor. Acele edeceğinize bekleyin sorunları artıları eksileri görelim sonra kurarız. Bakın pili yarıyarıya kötüleşenler var major güncellemelerden sonra, ama bir iki minor güncelleme ile bu düzelip iyileşebiliyor.

Sonra OREO gerçekten çok önemli olmaz ise olmaz şbüyük yeniliklerle gelmiyor. Bendeki Note8 N9500 gatey akıcı stabil sorunsuz pili rahatlıkla günü çıkartıyor. Her işimi yapabiliyorum . OREO kuranlar ise aynı cihazda sıkıntı yaşamasalarda birçok programda sorun sıkıntı yaşayabiliyor ve o programların güncel sürümü çıksa dahi OREO ya uıyumu hala sorunlu bakınız seskaydetme programları, bazı bankacılık programları, sPEN ( güncelleme ile düzeldi ama ) , kısaca özetle inanın aceleye gerek yok. SABIR SABIR SABIR. Yabancı ülkede olsanız belki beklemek kötü ama TÜRKİYEDE Türkiyeye özgü ülkeye bölgeye bazı ayarlar vs sebebli sıkıntılar büyüyor. BAKINIZ N9500 için VoLTE açanlar OREO güncellemesi ile bunu yapamıyorlar ŞİMDİLİK.

Kısaca OREO şimdilik çok önemli şeyler getişrmediği gibi sıkıntısı sorunu çok. Ama zamanla düzelecek. Ufak ufak hem kendisi hemde kullandığımız programlar uyum sağlşayacak.

OREO ya günceleyenlerin geri dönememe sıkıntısı var aman dikkat. BootLoader kilidi zor aşılıyor uğraştırıyor hatta çoğusu cihazını brikledi, knox sayacı arttı. Sadece OREO değil yeni sürüm samsung uygulamaları geriye dönüşleri zorlaştırıyor hatta birçoğu çok mağdur. Riski size ait olmak kaydıyla internetten N9500 için HongKong TGY için OREO bulunup kurulur gerekliyse önemliyse illa istenir ise. Ama OREO verilip EXYNOX lar için geri alındı anımsarsanız, aynısı SNAPDRAGON içinde oldu. Doğrudr çok gecikti ama yazımı birkez daha okursanız geç olsun temiz olsun düzgün olsun ana fikrine varacaksınız.

faithwest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sabrın sonu selamet. Bekleyelim bakalım ::)

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Bekleyeceğiz. ilk sunumda geri çekilmeden önce kuranların yorumlarına göre ufak tefek sorunlar var, hatta memnun olanlar gittikçe artıyor,yani pil kötü diyenler zamanla iyileşiyor demeye başladılar. Geri çekildikten sonra RESMİ açıklama yok. Ma mayıs sonuna kadar muhtemelen sunulacaktır, en kötü senaryo hairan başları diye umuluyor.

Manuel indirmek için
@ozcandelikanlı
ALINTI : Teknoloji, Yaşam ve Fazlası

Şuan buradanhttps://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note8/SM-N9500/TGY/download/N9500ZHU2CRD5/216453/ indirerek Odin ile yükleyebilirsiniz.
Önce güzelce yedek alırsınız, sonra Odin ile yüklersiniz.

N9500ZHU2CRD5 - Galaxy Note8 SM-N9500 TGY Hong Kong
Galaxy Note8 - Android 8.0.0

Download the firmware for the Galaxy Note8 SM-N9500 with product code TGY from Hong Kong. This firmware has version number PDA N9500ZHU2CRD5 and CSC N9500ZZH2CRD5. The operating system of this firmware is Android 8.0.0, with build date Thu, 06 May 7424 14:35:35 +0000. Security patch date is 2018-04-01, with changelist 13368517.

ModelSM-N9500Model name Galaxy Note8 Country

VersionAndroid 8.0.0Changelist13368517Build date Thu, 06 May 7424 14:35:35 +0000Security Patch Level 2018-04-01Product code TGYPDA N9500ZHU2CRD5CSC N9500ZZH2CRD5

Instructions
  • Extract (unzip) the firmware file
  • Download Odin v3.13.1
  • Extract Odin ZIP file
  • Open Odin v3.13.1
  • Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
  • Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
  • Add the firmware file to AP / PDA
  • Make sure re-partition is NOT ticked
  • Click the start button, sit back and wait few minutes

kullanıcımız tarafında SDN Forum forumumuzdaki takip ettiğiniz konuya cevap yazılmıştır.

Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

NOTE 8 N95000 KULLANICISIYIM oreo güncellmesini henüz almadım sorum şu oreo yu biz manuel olarak indirmek zorunda mıyız yoksa telefona bi süre sonra gelir mi ve bu süre tahmini ne kadar sürer ve manuel olarak indirmek nasıl bi yol izlemek gerekir