Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Note 8 midnight black le aranızdayım note 5 den geçtim resmen eşekten inip uçağa binmiş gibi oldum :)

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Hayırlı olsun hoşgeldin de bende note 5 den geldim ama bence note 5 de hiç eşek felan değildi yani gayet iyiydi
Genel olarak ekran deneyimi s pen deneyimi arayüz işlemci genel olarak düşünürsek öyle oluyo çok kötü değildi belkide note 8 i kullanmaya başlayınca bana öyle gelmiş olabilir

---- Mesajlar birleştirildi ----

Arkadaşlar pil kullanım sürelerinizi atarmısınız

Son düzenleme:

burhan_52

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Screenshot_20180508-062722.jpg
geldi millet

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46

Bu 1 önceki sürülen OREO idi geri çekilmiş idi. Şimdiki N9500 ZHU CRD7

photo_2018-05-08_10-58-25.jpg photo_2018-05-08_10-58-21.jpg photo_2018-05-08_10-58-18.jpg photo_2018-05-08_10-58-13.jpg photo_2018-05-08_10-58-08.jpg

Ben genede biraz bekleyip sonra günceceleyecim. Malum bakalım android 7 de çalışan VoLTE ayarları Android8 yani OREO da çalışmıyordu. Kullandığımdan değil ama olsun stabilite vs sebebli, kurup deneyenlerin açıklamalarına deneyimlerine göre hareket edeceğim. Hayırlı olsun OREOverisiyon2 bizim N9500 ithalatcı garantilililerimize.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Screenshot_20180508-183630_Settings.jpg

Kullanmaya başlayalı 3 gün oldu verdiği performans bu şekilde nasıl iyimi kötümü

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
hiç uygulama kullanmamışsınki telefonda anca ekranımı açıp kapattın naptın :)
Ekran güzel olunca bak bak doyamadım :D Şaka biyana aslında kullandım yaklaşık 1 saat s pen kullandım youtube instagram karışık takıldım yani öyle yada böyle bu süreyi almayı başardım :)

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
N9500 ilk oreo geldiğinde yükledim hiç bir sıkıntı yok 6-7 saat ekran süresi aldığım oldu ama kalemi çok kullanmadığım için üzülüyorum haksızlık gibi geliyor bana :) biraz iş yükünü ona aktarmak lazım az önce 80 MB yaklaşık güncellemeyi de yükledim sıkıntı yok bir de şu VoLTE işini çözebilsek iyi olacaktı.

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46
N9500 ilk oreo geldiğinde yükledim hiç bir sıkıntı yok 6-7 saat ekran süresi aldığım oldu ama kalemi çok kullanmadığım için üzülüyorum haksızlık gibi geliyor bana :) biraz iş yükünü ona aktarmak lazım az önce 80 MB yaklaşık güncellemeyi de yükledim sıkıntı yok bir de şu VoLTE işini çözebilsek iyi olacaktı.

Kuzen Özcan delikanlı bilirsiniz android 7 de hani videolar vs yayınlamış idi VoLTE için herkese koşuşturdu. Şu soralar onun bu sabah Oreo ya terfi ettiğini duydum ilk sorum ne oldu VoLTE dedim .

hatta durun alıntılayım.

Ozcan Delıkanli0554, [08.05.18 11:12]
Kurdum abi ben.

Çok feci hızlandı

Zaten çok hızlı geliyordu ama aslında yavaşmış

Ozcan Delıkanli0554, [08.05.18 11:13]
Tepki süreleri inanılmaz iyi, uygulama ve klavye tepkileri çok hızlı

GoGoBaBa GÖKHAN, [08.05.18 11:17]
VoLTE ?

GoGoBaBa GÖKHAN, [08.05.18 11:18]
sana zahmet burayada yazarsın tecrübeleri deneyimleri. . https://forum.shiftdelete.net/threa...llananlar-kulubu.520287/page-102#post-4536822

Ozcan Delıkanli0554, [08.05.18 11:18]
Daha yeni kurdum abi, ona bakma fırsatım olmadı henüz. İms settings çalışmıyor ama. Başka bir şeyler bakacağım vakit bulunca

GoGoBaBa GÖKHAN, [08.05.18 11:19]
hayırlısı olsun. akşama konuşuruz. bende karmaşığım az sonra çıkmam lazım. para fatura banka koşturmaca

Ozcan Delıkanli0554, [08.05.18 11:19]
Ok

Yani bu adam yakında VoLTE ye eğilir bulur buluşturur açar umudum bu yönde :P Özcan duy sesimizi vatandaş mağdur :P

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Notify Update

This update includes improvements to functions as listed below.
The exact changes may differ depending on your device model, country, and service provider.
To get the best from your device, please keep your device up to date and regularly check for software updates.
※ The temperature of the device may temporarily increase during the software upgrade or update because of the data download and associated behaviours.

Galaxy Note8 (SM-N9500)

Build Number : N9500ZHU2CRD7

Android version : Oreo(Android 8.0.0)

Release Date : 2018-05-08

- Other bug fixes
ㆍFixed the issue that sometimes Wi-Fi signal not detected.

- Performance improvement
ㆍSmart Octopus performance enhancements

Build Number : N9500ZHU2CRD5

Android version : Oreo(Android 8.0.0)

Release Date : 2018-04-24

Samsung Experience 9.0 upgrade with Android Oreo

Samsung Experience 9.0 brings you Android Oreo, with exciting new features from Samsung and Google based on feedback from users like you.

We recommend that you back up your important data to keep it safe during the upgrade.
Some apps, including Samsung Pay, Samsung Internet, Samsung Notes, and Email, should be updated individually before you can update your OS.

Here’s what’s new.

Quick Panel
- Manage notifications for each app with notification categories (supported apps only).
- Icons will be shown at the bottom of the notification panel for notifications that aren't currently visible.

Home Screen
- Touch and hold an app to display shortcuts to common or recommended tasks within the app (supported apps only).
- Notification badges on app icons are linked with the notification panel. Clear a notification in one location, and it will also be cleared in the other location.

Samsung Keyboard
- The toolbar gives quick access to useful functions.
- The GIF keyboard lets you send GIFs.
- More high-contrast keyboards are available.

System Performance
- Background services are limited to improve performance and battery life.
- Currently running apps will always be shown in the notification panel.

Edge screen
- Improved font size, color, and other settings for better Edge panel visibility.
- Touch and hold the Edge panel handle to change its position.
- Added 3 more Edge lighting effects and color customization for apps.

Lock Screen and Always On Display
- New clock styles for the Lock screen and Always On Display.
- Adjust the transparency of notifications to get the look you want.

Smart View
- Let your phone's screen go dark when mirroring to another screen.

Samsung account
- Control your account settings and profile information for multiple apps.
- Tap your profile picture on the main Settings page to access your profile information and account settings.

Samsung Cloud
- View and manage photos and notes stored only in Samsung Cloud.
- Store any type of file in Samsung Cloud Drive.
- Select specific items to delete or restore from your backups.
- See how big each backup is and how many items it contains.

Samsung DeX
- See more apps at once by changing the app list view to full-screen.
- Use Game launcher in Samsung DeX for a full-screen gaming experience.
- Added support for 2 additional Samsung covers (LED View Cover, Clear View Standing Cover).

Other improvements
- Bluetooth now supports high-quality audio codecs, including AAC and Sony LDAC.
- Voice Recorder provides smart tips to conveniently block calls while recording.
- Email lets you flag Microsoft Exchange ActiveSync emails.

Build Number : N9500ZHS2BRC2

Android version : Nougat(Android 7.1.1)

Release Date : 2018-03-27

- The latest Android security patch has been applied.
ㆍDevice security has been further enhanced.

Build Number : N9500ZHU2BRB6

Release Date : 2018-03-19

Build Number : N9500ZHU2BRB1

Release Date : 2018-02-08

- Other bug fixes
ㆍFixed an application force closed issue with specific SIM card inserted.
- Improved performance
ㆍPerformance of media scanner improves.

Build Number : N9500ZHU2BRA2

Release Date : 2018-01-25

- Other bug fixes
ㆍFixed an issue that the Camera Live Foucs function does not run on some device.

Build Number : N9500ZHU2BQL1

Release Date : 2018-01-03

- A guide pop-up appears when some compatibility problems occur.
- Other bug fixes
ㆍFixed an issue that of forcibly terminating when executing the menu with the contact application.

Build Number : N9500ZHU2BQK4

Release Date : 2017-12-08

Build Number : N9500ZHU2BQK1

Release Date : 2017-11-21

- Improved performance
ㆍCamera/Gallery application The related functions of Live Focus have been improved.

Build Number : N9500ZHU1AQJ1

Release Date : 2017-10-18

- Improved performance
ㆍThe Success rate of face recognition improved.
ㆍThe stability of the fingerprint recognition function improves in the state of Dual messenger.
ㆍThe stability of automatic brightness operation improved.
- Added new feature
ㆍAdded Bixby Vision Shopping function.
- Other bug fixes
ㆍFixed an issue that the Air Command function does not intermittently work is solved.

Build Number : N9500ZHU1AQI9

Release Date : 2017-09-28

- Other bug fixes
ㆍFixed an issue that Line app's camera function does not work.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Kuzen Özcan delikanlı bilirsiniz android 7 de hani videolar vs yayınlamış idi VoLTE için herkese koşuşturdu. Şu soralar onun bu sabah Oreo ya terfi ettiğini duydum ilk sorum ne oldu VoLTE dedim .

hatta durun alıntılayım.

Kurdum abi ben.

Çok feci hızlandı

VoLTE ?

sana zahmet burayada yazarsın tecrübeleri deneyimleri. . https://forum.shiftdelete.net/threa...llananlar-kulubu.520287/page-102#post-4536822

Daha yeni kurdum abi, ona bakma fırsatım olmadı henüz. İms settings çalışmıyor ama. Başka bir şeyler bakacağım vakit bulunca

hayırlısı olsun. akşama konuşuruz. bende karmaşığım az sonra çıkmam lazım. para fatura banka koşturmaca

Ok

Yani bu adam yakında VoLTE ye eğilir bulur buluşturur açar umudum bu yönde :p Özcan duy sesimizi vatandaş mağdur :p
Takip ediyorum kendisini bekliyoruz inşallah bulunur çaresi

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34

hatta durun alıntılayım.

Kurdum abi ben.

Çok feci hızlandı

VoLTE ?

Ok

Yani bu adam yakında VoLTE ye eğilir bulur buluşturur açar umudum bu yönde [emoji14] Özcan duy sesimizi vatandaş mağdur :p
Takip ediyorum kendisini bekliyoruz inşallah bulunur çaresi
Operatörler cihaza destek vermeli aksi halde zor.

gogobaba

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Operatörler cihaza destek vermeli aksi halde zor.

İmzalarınızla , katılımlarınızla, paylaşımlarınızla desteklerinizi bekleriz.
Yayalım paylaşaım tüm sosyal platformlarda, tanıdıklarımıza yollayalım, illa note8 için değil tüm mağduriyetler için belki faidesi olur.

Kampanyayı İmzala

1000 dolar vererek Türkiye de ithalat garantisi ile satın aldığımız, vergisini ödediğimiz ve faturasını aldığımız Samsung Galaxy Note8 N9500 model numaralı Akıllı telefon ne yazık ki Türkiye de hiç bir GSM operatörü tarafından tanunmıyor.
Tanınmaması nedeniyle cihazda bulunan bir takım önemli özellik ne yazık ki kullanılamıyor. Örnek vermek gerekirse cihazın sahip olduğu;
Görüntü Arama
VoLTE ( HD arama )
VoWiFi ( Kablosuz Ağlar Üzerinden Arama )
Yukarıda yazdığım bu özelliklerin cihaz donanımında yer aldığı halde, ithal edildiği ülkeden bu özellikleri yazılımsal olarak kapatılmış bulunuyor. Ben bu ürünü DELTA Garantisi ile aldım, kimisi de GÜNCEL DİGİTAL Garantisi ile aldı. Durumu DELTA firmasına bildirdiğimde ise bana cihazın bu özelliklerinin bulunmadığını söylediler, ancak ben bu özellikleri ilk aldığım gün (Aralık 2017 balında) açtım, ancak bu geçici bir çözüm olarak açıyor. Cihaz her yeniden başlatıldığında özellik kapanıyor.
Ben 10 yıla yakındır şuan ki adı Türk Telekom olan operatörü kullanıyorum, 2 defa detaylı bie e-posta atmama rağmen bana yalnızca "Garanti Sağlayıcınız ile İletişim Kurun" şeklinde yanıt geldi.
Bulduğum geçici çözüm için tarafımca hazırlanmış rehber yöntem : Samsung Galaxy Note8 VoLTE ve ViLTE (Görüntülü Arama)
Ben ve benim gibi çok kişi Türkiye'den yasal ve faturalı olarak satın aldığımız bir ürünün Türkiye'de bulunan GSM operatörleri tarafından tanınmasını ve kapalı olan donanımsal özelliklerin açılmasını istiyoruz.
Öncelikle bu ürünü alanlardan daha sonra da ithalatçı garantisi ile başka telefonları almayı düşünenlerden ricam bizleri haklı olduğumuz bir konuda yalnız bırakmamanız olacak, yarın sizlerinde başına gelmesi muhtemel bir sorunda siz de yalnız kalmayacağınızı bilin.
Lütfen ilk olarak N9500 model cihazı ithal eden firmalar, sonra da GSM operatörleri sesimizi duysun ve bir kaç fakikalık bir işlemi yapmayı bize çok görmesinler.

Operatör kısıtlamasına rağmen VoLTE açımı (android7 ve Note8 N9500 TGY)

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Günaydın arkadaşlar. Telefonumu %100 olunca gece 02:00'de şajdan aldım. Sabah 07:15 gibi uyandığımda şarj yüzdesi %73'e düşmüştü. 5 saatlik bir sürede %27'lik bir kayıp bana normal gelmiyor ama siz ne diyorsunuz bu konu hakkında ?

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Günaydın arkadaşlar. Telefonumu %100 olunca gece 02:00'de şajdan aldım. Sabah 07:15 gibi uyandığımda şarj yüzdesi %73'e düşmüştü. 5 saatlik bir sürede %27'lik bir kayıp bana normal gelmiyor ama siz ne diyorsunuz bu konu hakkında ?
5 saatlik bi sürede 27 lik düşüş normal değil arka planda neler çalışıyo kim bilir ben bugün Always on displayı açtım gece 12 buçuk gibi yattım 5 gibi uyandım %12 den % 7 'ye düştü seninki hiç normal değil ayarlara falan bi göz at

Sahilmb07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

kardeş bende takip ediyorum bu olayı arada bi anormallik oluyor telefona hergece 12 gibi arka planı temizler uçuş moduna alır alarmı kurar yatarım sabah 7.30 kalkarım % 2 gitmiş oluyor ayda bir kaç defa %10 gitmiş oluyor bende anlamadım neden oluyor bugünde yaşadım aynı sorunu % 61 le kapattım sabah %50 idi ama dediğim gibi her zaman olmuyor

faithwest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar

Benim N9500' e de oreo güncellemesi geldi. Telefon gayet stabil çalışıyor. Bir sıkıntısı yok. Fakat Nougat' ta olan ve hoşuma giden bir özelliği kaldırmışlar. Uygulama ekranında yada ana ekrandayken bir uygulamanın simgesine uzun basıp çıkan menüden uygulamanın ayarlarına (İzinler, Devre dışı bırak, Durmaya zorla vb alanların olduğu yer) gidebiliyordum. Oreo güncellemesinde bunu kaldırmışlar. Tekrar nasıl açabilirim acaba

Tayfnergin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun aleyküm cümleten. Note 8 de custom rom ve root kullanan arkadaslar kendini belli edebilirmi acaba bi kac sorum olacak bu oem lanetinde bunaldım. Varmı taktiğini çözen. 3 kere custom rom yükledim lakin telefonu kapatıp açtığımda telefon stock rom yüklenmeden açılmıyor.

Tayfnergin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bide note 8 de PUBG oynayan arkadaslar oyunda ses aşırı kısık geliyor. Diğer uygulamalarda öyle degil sizdede böylemi acaba

onrtrkgl

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Note 8 ekran koruyucu taktirmakdan bıktim spigen taktim 2 kere kaparciklar oldu kalkti zamanla avm de standa taktirdim oda kalktı telefoncuya taktirdim o hic olmadı

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Screenshot_20180516-230835_Settings.jpg
Screenshot_20180516-230835_Settings.jpg

Sabah 15 dakka telefonu kapatmak zorunda kaldım final vardı hoca telefonları kapattırdı o yüzden yukarda silik biyer var bunun dışında genelde 4.5 g kullandım sadece youtubeda wifi kullandım durum bu şekilde.Telefon bugün 10.gününe girdi her geçen gün bataryası dahada iyiyie gidiyor gibi.

sreyya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 8 severler acaba ekran kilidi için bir program kullanan var mı? Ya da bu cihazın kendi uygulaması var da ben mi bulamadım. Bilgi verenlere şimdiden çok teşekkürler..