Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
arkadaşlar diamond protect hakkında yorumum aldım. 2 gündür kullanıyorum. ne değişti ?? hiç bir şey değişmedi. zaten bir şey hissedilmiyor ne renk ne katman ne hissiyat hiç birşey yok. umarım umarım 100 de 1 de olsa koruyordur. parmak izi bırakmaz diyor lakin kusura bakmasınlar bırakıyor. su ve her şey kayıp gider diyor özellikle kullanmadan önce su nasıl üstünde duruyorsa şimdi de aynı yani değişen bir şey yok. önerir miyim ? bilmiyorum çünkü korumaz demiyorum koruyor da diyemiyorum. ama bir ihtimal bir defa ekranımın kırılmasını bile önlerse yine işe yaramış olacak. düzgün bür ekran koruyucu bulursanız tamperli cam falan onu buna kesimlikşe tercih edin.

Normal kullanımda zaten çizmesini engelleyecektir düşmelere karşı koruyacaktır
Yakın zaman içerisinde bu nano koruyucular yaygınlaşacak daha iyileri çıkacak cam takmak işe yaramıyor olmuyor kalkıyor falanda filan ekranı normalde kullanmak sakıncalı telefonu temiz tuttuğunuz ve çizilmemesine dikkat edilirse bir şey olacağını hiç sanmıyorum

Reaksiyon puanı
113
Soruma cevap verebilecek birisi yok mu?
Edge aydınlatmasını kontrol panelinden açabilirsin, eğer içerisine girersen bazı ayarlar mevcut. Buradan kendi isteğine göre düzenleyebilirsin. ( görmemenin sebebi ayarlarının kısık olmasıdır, içerisine girip şeffaflığı kapatman ve genişliğini arttırman sana yardımcı olabilir )

Edge aydınlatması bildirim aldığında yanar söner, amacı eğer ekranı masanın vs. üstüne ekran bakacak şekilde koyarsan yanlardan anlık görmeni sağlar, zaten ekran dönükken LED aydınlatma var. ( Arama aldığında çok yardımcı olur )

Bende şuan açık çok güzel bir görüntü var, bildirimlerde sadece bildirim geldiği an yanıp söner. Sonrasında sadece LED yanıp sönmeye devam eder, şarjın bitmesin diye. Ayrıca ekran açıkken de yanıp söner.

8note8note8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
geçen hafta note 8 telefon aldım, telefonu sağa yatık tuttuğum anda sol tarafta bir sızma olduğunu gördüm. çok sinir bozucu. servise götürdüm karanlıkta bakarsanız olur kavisli ekrandan dolayı dediler. sağda niye yok da sol da var diyorum gelen emir böyle diyorlar, teknik servis üretim hatası diyor. ama genel müdürlük bir türlü kabullenmiyor. dün teknosya götürdüm ve gördüklerinde şok oldular. sıfır kutusundan çıkan cihazdan bahsediyoruz, ne düşmüş ne başka bişey. eğer siyah alırsanız mutlaka dikkat edin. tutar 3600 den fazla olduığundan işö şu anda tüketici mahkemesinde. telefonunun bu kusuru hariç mğkemmel, kimse bişey diyemez ama telefonu açıp bişey okuduğunuzda telefonu fırlatasınız geliyor. Amann dikkat. Bu arada kavisli ekrandaki sızmadan bahsetmiyorum. EKRAN İLE PANEL ARASINDAKİ IŞIKTAN BAHSEDİYORUM. FLORASAN GİBİ.

dediğim hatayı görmek içinde arama motoruna note 8 light leaking yada bleeding yazmalısınız

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Merhaba. Bu whatsapp tan gelen fotoğraf ve videoların telefonun galerisine kaydedilmesini istemiyorum. iOS'ta bunu whatsapp içerisindeki ayarlardan kapatabiliyorduk. Android'de yok mu acaba ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Merhaba. Bu whatsapp tan gelen fotoğraf ve videoların telefonun galerisine kaydedilmesini istemiyorum. iOS'ta bunu whatsapp içerisindeki ayarlardan kapatabiliyorduk. Android'de yok mu acaba ?
No.media diye bir olay var.
Yalnız dosyayı direk cihaza kayıt etmiyor diye biliyorum.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

Aslında basit Ayarlara girin Veri kullanımına tıklayın Medyayı otomatik indir bölümündeki işaretçikleri kaldırın otomatik indirmemiş oluyor ama sesli mesaj hariç diye biliyorum

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Sonuçta manuel indirsek te galeriye inmeyecek mi?

Manuel yaparsan fotoğrafı görmek ve videoyu izleyebilmek için mecburen indirmek zorundasın bu ayarlar açık olduğunda otomatikmen indirecektir
--- Gönderi Güncellendi ---
O yüzden ben kapalı tutuyorum bence sende tut

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Çinden siparis verdim gelene kadar ekran koruyucusuz kullanacagim zaten s7 edgemide koruyucusuz kullaniyordum hevesim gecince cikaririm ekran koruyucuyu kilifta kullanmiyorum ztn telefon buyuk birde kilif takinca uzay mekigi gibi oluyor.
çinden mi.yok artık.ben 360 derece koruma sağlayan buff kullanmayı düşünüyorum.ama fiyatı pahalı olduğundan açıkcası işe yaramaz diye çekiniyorum.kılıf benımde hoşuma gitmiyor
geçen hafta note 8 telefon aldım, telefonu sağa yatık tuttuğum anda sol tarafta bir sızma olduğunu gördüm. çok sinir bozucu. servise götürdüm karanlıkta bakarsanız olur kavisli ekrandan dolayı dediler. sağda niye yok da sol da var diyorum gelen emir böyle diyorlar, teknik servis üretim hatası diyor. ama genel müdürlük bir türlü kabullenmiyor. dün teknosya götürdüm ve gördüklerinde şok oldular. sıfır kutusundan çıkan cihazdan bahsediyoruz, ne düşmüş ne başka bişey. eğer siyah alırsanız mutlaka dikkat edin. tutar 3600 den fazla olduığundan işö şu anda tüketici mahkemesinde. telefonunun bu kusuru hariç mğkemmel, kimse bişey diyemez ama telefonu açıp bişey okuduğunuzda telefonu fırlatasınız geliyor. Amann dikkat. Bu arada kavisli ekrandaki sızmadan bahsetmiyorum. EKRAN İLE PANEL ARASINDAKİ IŞIKTAN BAHSEDİYORUM. FLORASAN GİBİ.

dediğim hatayı görmek içinde arama motoruna note 8 light leaking yada bleeding yazmalısınız
bu sızma olayını sanırım birtek ben anlamadım.benim telefonda siyah.bu cümleyi her okuduğumda ışıkları kapatıp telefonun sol tarafına bakıyorum.hiçbirşey göremiyorum.ayrıca fiyat yüksek olduğundan tüketici hakem heyeti değil asliye hukuk mahkemesi bakıyor
arkadaşlar diamond protect hakkında yorumum aldım. 2 gündür kullanıyorum. ne değişti ?? hiç bir şey değişmedi. zaten bir şey hissedilmiyor ne renk ne katman ne hissiyat hiç birşey yok. umarım umarım 100 de 1 de olsa koruyordur. parmak izi bırakmaz diyor lakin kusura bakmasınlar bırakıyor. su ve her şey kayıp gider diyor özellikle kullanmadan önce su nasıl üstünde duruyorsa şimdi de aynı yani değişen bir şey yok. önerir miyim ? bilmiyorum çünkü korumaz demiyorum koruyor da diyemiyorum. ama bir ihtimal bir defa ekranımın kırılmasını bile önlerse yine işe yaramış olacak. düzgün bür ekran koruyucu bulursanız tamperli cam falan onu buna kesimlikşe tercih edin.
bu ürünle renk mi değişiyor anlamadım.işe yaramadığını hemen nasıl anladın?

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Arkadaşlar indirdiğim bir uygulama ile ilgili cihaz böyle bir uyarı veriyor. Uygulamayı kaldırmasam sıkıntı olur mu?
d57d0ca9747f780ede55ceec7355b320.jpg

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Arkadaşlar indirdiğim bir uygulama ile ilgili cihaz böyle bir uyarı veriyor. Uygulamayı kaldırmasam sıkıntı olur mu?
d57d0ca9747f780ede55ceec7355b320.jpg

Tehdit diyorsa kaldır o uygulamayı
çinden mi.yok artık.ben 360 derece koruma sağlayan buff kullanmayı düşünüyorum.ama fiyatı pahalı olduğundan açıkcası işe yaramaz diye çekiniyorum.kılıf benımde hoşuma gitmiyor

bu sızma olayını sanırım birtek ben anlamadım.benim telefonda siyah.bu cümleyi her okuduğumda ışıkları kapatıp telefonun sol tarafına bakıyorum.hiçbirşey göremiyorum.ayrıca fiyat yüksek olduğundan tüketici hakem heyeti değil asliye hukuk mahkemesi bakıyor

bu ürünle renk mi değişiyor anlamadım.işe yaramadığını hemen nasıl anladın?
Sızma olayı hakkında şunu söyleyecem senin cihazda tam olarak nasıl gözüküyor merak ettim açıkçası karanlık bir ortamda telefonu beyaz bir sayfa açıp başka bir cihaz ile fotoğraf çekip atarsan onlarla aradaki farkı anlamış oluruz

Nsh_670

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biz note 8 ler ne zaman 8 oreo ya geçeceğiz 9 android 9 çıkınca mı
ben iphone 7 plustan note 8 geçtim note harika bir telefon herşeyiyle muhteşem

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

Öncelikle hayırlı olsun
Ocak-Şubat ayı sonlarında android oreo gelebilir galaxy note 8'e

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
S8 7.1 almadi daha sukret androidde guncellik arama

mbrkrkyz

Asistan
Reaksiyon puanı
21
7 plus ı ilk kullandığın zamanı hatırla o mu daha zevk verdi note mi yani farklarını söyle

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
7 plus ı ilk kullandığın zamanı hatırla o mu daha zevk verdi note mi yani farklarını söyle
Bende 7plus tan gectim 7plus a da 6splus dan gectim 7 hic heycanlandirmadi acikcasi farkli hicbirsey yoktu note 8 mutlu etti acikcasi su ana kadarda pisman olmadim gercekten basarili bir telefon şusu iyi busu iyi yazmama gerek yok bahsettigimiz tellerin hepsi cok iyi ama sanirim ben bu ekran formatini sevdim tasarimda cok iyi

crazyaltug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bende 7plus tan gectim 7plus a da 6splus dan gectim 7 hic heycanlandirmadi acikcasi farkli hicbirsey yoktu note 8 mutlu etti acikcasi su ana kadarda pisman olmadim gercekten basarili bir telefon şusu iyi busu iyi yazmama gerek yok bahsettigimiz tellerin hepsi cok iyi ama sanirim ben bu ekran formatini sevdim tasarimda cok iyi
Bende ıphone note 8 geçtim birde samsung 256 gb evo plus aldım hafıza sorunum kalmadı çok menmunum

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356

Sızma olayı hakkında şunu söyleyecem senin cihazda tam olarak nasıl gözüküyor merak ettim açıkçası karanlık bir ortamda telefonu beyaz bir sayfa açıp başka bir cihaz ile fotoğraf çekip atarsan onlarla aradaki farkı anlamış oluruz
nasıl yani beyaz sayfa derken ?telefonun arayüzde bakıyorum birşey farkedemedim
youtube de falan tam ekran oluyor lakin tv canlı izleme programlarında yanda yine siyah boşluklar kalıyor

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
youtube de falan tam ekran oluyor lakin tv canlı izleme programlarında yanda yine siyah boşluklar kalıyor

Telefonunda not defteri bölümü aç başka bir cihaz ile note 8 ni düşük ışıkta karanlık bir ortamda çekmeye çalış o edge ekran kısımlarını sende nasıl gözüküyor merak ettim ona göre bir yorumda bulunacam

serkaniyikulah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba, note 8 e 128 gb evo plus micro sd kart aldım, bu hafıza kartına şifre pin koyma seçeneği yok mu note 8 de? Yada karttaki resimleri güvenli klasöre saklama şansı yokmu acaba?

8note8note8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

youtube a note 8 light leaking ya da bleeding yaz, o şekilde tut

telefonunu hafif sağa ya da sola çevirdiğinde de belli olur(tabi ki sızma varsa)
telefonu kibrit kutusu gibi birşeyin üstüne koy ve sana baksın, sonra kamerasına güvendiğin telefonla kenarlara hafif çapraz şekilde bak, eğer varsa hemen belli olur. ama öncesinde gönderdiğim videoyu izlemelisin. çıplak gözle görünmüyorsa seninkinde bu sızma yoktur demektir. Çünkü arkadaşımdakinde bu sızma yok, diğerinde iki tarafta var. Kısmet.