Gerçekten entresan neden öyle anlayamadım
Arkadaşlar tel aldığımdan beri tel kapalı şarj ediyorum sizce nasıl şarj edebilirim kapalı şarj sıkıntı oluşurmu
ee benim bu işe ne diyorsunuz ?Şarj olurken orası aynı o şekilde görünür bildirim olarak ne yazdığı önemli
Telefonun ve kablonun giriş yerleriaşırı tozlanmışsa bi ihtimal böyle olabilir başka ihtimal gelmiyo aklımaee benim bu işe ne diyorsunuz ?
daha yeni kullanmaya başladım.tozlu olma ihtimali yokTelefonun ve kablonun giriş yerleriaşırı tozlanmışsa bi ihtimal böyle olabilir başka ihtimal gelmiyo aklıma
%100de bi süre kırmızı ışık yanmaya devam ediyor sonrasında yeşile dönüyordaha yeni kullanmaya başladım.tozlu olma ihtimali yok
bu arada tam yüzde 100 şarj oldu ama telefonda kırmızı ışık yanıyordu.normalde şarj olunca yeşil ışık yanması gerekmezmi?
Hızlı şarj aktif hızlı şarj butonu olan yer sağa doğru kaydırılmış herangi bi sıkıntı yok telefon daha yeni pil kullanımını öğrenmeye çalışıyor sakın ol stres yapacak bişey yok 1 hafta daha kullan eğer kafana çok takılırsa değişim istersin
Ayni konuda bende cvp bekliyorum. TakipArkadaşlar merhaba
Hem kılıf, hemde ekran koruyucu(S-pen hassasiyetini engellemeyecek) bir arada kullanabileceğim bir takım tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba
Hem kılıf, hemde ekran koruyucu(S-pen hassasiyetini engellemeyecek) bir arada kullanabileceğim bir takım tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler
Evet Türkiye,de var.Samsung Clear View Standing Cover EF-ZN950CBEGRU: купить в Москве - чехол для samsung galaxy note 8 samsung Clear View Standing Cover EF-ZN950CBEGRU, цена в интернет-магазине MediaMarkt
Kalem hassasiyetini kaybetmesin diye ön cama koruyucu yapıştırtmak istemedim. Bu nedenle bu kılıftan aldım. Hem ekran okunabiliyor hem de gayet güzel bir dizaynı var. Zaten Samsung'un kendi üretimi. Türkiye'de var mı bilmiyorum, biraz da pahalı ama ben çok memnunum. Bir bakın derim.
bu telefonu boş yere aldımHızlı şarj aktif hızlı şarj butonu olan yer sağa doğru kaydırılmış herangi bi sıkıntı yok telefon daha yeni pil kullanımını öğrenmeye çalışıyor sakın ol stres yapacak bişey yok 1 hafta daha kullan eğer kafana çok takılırsa değişim istersin
s7 dge de 90 dan sonra yeşil ışık yanmaya başlıyordu.bende sorun var sandım%100de bi süre kırmızı ışık yanmaya devam ediyor sonrasında yeşile dönüyor
mediamarketin rusya versiyonu.note 8 telefon çıkıyorSamsung Clear View Standing Cover EF-ZN950CBEGRU: купить в Москве - чехол для samsung galaxy note 8 samsung Clear View Standing Cover EF-ZN950CBEGRU, цена в интернет-магазине MediaMarkt
Kalem hassasiyetini kaybetmesin diye ön cama koruyucu yapıştırtmak istemedim. Bu nedenle bu kılıftan aldım. Hem ekran okunabiliyor hem de gayet güzel bir dizaynı var. Zaten Samsung'un kendi üretimi. Türkiye'de var mı bilmiyorum, biraz da pahalı ama ben çok memnunum. Bir bakın derim.
kendliiğinden sonradan hızlı şarj olmaya başladı![]()
![]()
--- Gönderi Güncellendi ---
Hızlı şarj özelliğini kapatmış olabilirsin. Ayarlardan bulabilirsin aktif mi değil mi bakıp söylersen yardımcı olmayı deneyelim. ( Cihaz Bakımı - Pil - Sağ üstten 3 nokta ( Gelişmiş ayarlar )![]()
@beyzabetül
Ekli dosyayı görüntüle 29885
servisten daha önceki telefonumda sım karttan olabilir denmişti.değiştim yine aynıSim karttan olmasin¿ ortak olan tek sey o
Satın aldığın yere başvur öylesi daha iyi olur.Telefonun bataryası gün geçtikçe açılacaktır şuan daha yeni olduğu için gün geçtikçe dahada yerine oturacaktır.Elinde süper donanımlı canavar var ve sen telefonla sadece görüşme yapıp internette takılıyosun kendine acımıyosan telefona acı baribu telefonu boş yere aldımsadece internet ve aramalarda kullanıyorum.merak edipte hiç kurcaladığım falanda yok.kutudan çıkan kağıt gibi kutu var.telefonu kılıf yerıne onda saklıyorum.ön jelatın çıktı.arka duruyor
sorun çıkarsa değişimi servisten mı ısteyım yoksa satın aldığım yerden mi?
s7 dge de 90 dan sonra yeşil ışık yanmaya başlıyordu.bende sorun var sandım
bugün telefonla 3-5 foto çektım.3-5 dakıka arama yaptım.toplaam en fazla 15 dk internet kullandım.şarj şuan yüzde 66. bayağa gitmiş.şu telefonun yıldızlı ekran koruyucusu çok şarjı yıyor gibi geliyor bana
[
mediamarketin rusya versiyonu.note 8 telefon çıkıyor
[
kendliiğinden sonradan hızlı şarj olmaya başladı
[
servisten daha önceki telefonumda sım karttan olabilir denmişti.değiştim yine aynı
şuanki sim kartı yeni aldım.ama eski telefonumda sürekli çıkarıp taktığımdan biraz çizlmişti
Satın aldığın yere başvur öylesi daha iyi olur.Telefonun bataryası gün geçtikçe açılacaktır şuan daha yeni olduğu için gün geçtikçe dahada yerine oturacaktır.Elinde süper donanımlı canavar var ve sen telefonla sadece görüşme yapıp internette takılıyosun kendine acımıyosan telefona acı bari![]()
internetten almıştım.göndereceği telefonda yine sorunlu olabilir
telefona kıyamadığım için elime sürmek istemıyorumçizilecek diye korkuyorum
s8 plus tasarımı daha güzel diyordum ama bunun tasarımı daha güzelmiş
şimdi tek derdim dokunmatikte sorun çıkartmayacak ekran koruyucu
arka tarafına kılıf taksam hem görüntüyü bozacak hemde ekran koruyucuyu kaldıracak
ince jelatın taksam kırılmayı engellemeyecek
gelde şimdi çık işin içinden
Bende bisey yokArkadaşlar telefona halen bi güvenlik güncellemesi gelmedi değil mi?
nano flex mi yoksa neo flex mi?Nano Flex kullan Spigenin koruyucu ekranları daha henüz satışa çıkmadı
nano flex mi yoksa neo flex mi?
internette bulamadım.bunu kullanan varmı?
telefon almak kadar kılıf koruyucu da almak zormuş
şöyle kullanıpta memnun olan yokmu?
telefon aldık ama çizilecek kırılacak diye kullanamıyorum