Hocam parmağınızı fotoğraf yakınlaştırır gibi yapın artık o tuş kalktı.@Death Mark
@burakaltun
Forum Donanım Haber de paylaştığım bilgiyi aynen aktarıyorum
Sorunu buldum ( %90 ) ama ne telefon ile ilgili ne de bizlerin yüklediği uygulamalar ile ilgi, sorun tamamen Youtube ile alakalı, bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef, bir sonraki güncellemeye kadar böyle idare edeceğiz.
Yaptığım işlemler ise şöyle.
1 - Sim Kart takılı olarak telefon içinden, Google Hesabı ve Samsung Cloud Hesabı aktif olarak telefonu Fabrika Ayarları,na geri döndürdüm, olmadı.
2 - Sim Kart olmadan, telefon içinden Google Hesabı ve Samsung Cloud Hesabı aktif olarak Fabrika Ayarları,na geri döndürdüm, olmadı.
3 - Sim Kart olmadan, telefon içinden Google Hesabı ve Samsung Cloud Hesabı kapalı olarak, Fabrika Ayarları,na geri döndürdüm, olmadı.
4 - Sim Kart olmadan, Hard Reset olarak Google Hesabı ve Samsung Cloud Hesabı kapalı olarak Fabrika Ayarları,na geri döndürdüm, olmadı.
5 - Sim Kart takılı olarak telefon içinden, Google Hesabı ve Samsung Cloud Hesabı aktif olarak, Samsung Cloud Hesabından telefonu ilk aldığım gün ve tüm her şey ayarlı olarak hazır halde ki yedeğe geri yükledim, olmadı.
6 - Telefonunu tüm Güç Ayarları ile test ettim, olmadı.
Başka daha ne yapabilirim bilmiyorum ama artık sorunun benden, yüklediğim uygulamalardan veya telefondan olmadığına emin gibiyim.
Google Play Store,da bu konu ile ilgili çok şikayet var ama şimdilik çözüm yok.
Edit: O kadar uğraşmışsınız keşke daha öne görseydim mesajınızı.
Son düzenleme: