Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mtnkts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
@Death Mark
@burakaltun

Forum Donanım Haber de paylaştığım bilgiyi aynen aktarıyorum

Sorunu buldum ( %90 ) ama ne telefon ile ilgili ne de bizlerin yüklediği uygulamalar ile ilgi, sorun tamamen Youtube ile alakalı, bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef, bir sonraki güncellemeye kadar böyle idare edeceğiz.

Yaptığım işlemler ise şöyle.

1 - Sim Kart takılı olarak telefon içinden, Google Hesabı ve Samsung Cloud Hesabı aktif olarak telefonu Fabrika Ayarları,na geri döndürdüm, olmadı.
2 - Sim Kart olmadan, telefon içinden Google Hesabı ve Samsung Cloud Hesabı aktif olarak Fabrika Ayarları,na geri döndürdüm, olmadı.
3 - Sim Kart olmadan, telefon içinden Google Hesabı ve Samsung Cloud Hesabı kapalı olarak, Fabrika Ayarları,na geri döndürdüm, olmadı.
4 - Sim Kart olmadan, Hard Reset olarak Google Hesabı ve Samsung Cloud Hesabı kapalı olarak Fabrika Ayarları,na geri döndürdüm, olmadı.
5 - Sim Kart takılı olarak telefon içinden, Google Hesabı ve Samsung Cloud Hesabı aktif olarak, Samsung Cloud Hesabından telefonu ilk aldığım gün ve tüm her şey ayarlı olarak hazır halde ki yedeğe geri yükledim, olmadı.
6 - Telefonunu tüm Güç Ayarları ile test ettim, olmadı.

Başka daha ne yapabilirim bilmiyorum ama artık sorunun benden, yüklediğim uygulamalardan veya telefondan olmadığına emin gibiyim.

Google Play Store,da bu konu ile ilgili çok şikayet var ama şimdilik çözüm yok.
Hocam parmağınızı fotoğraf yakınlaştırır gibi yapın artık o tuş kalktı.
Edit: O kadar uğraşmışsınız keşke daha öne görseydim mesajınızı.

Son düzenleme:

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Hocam parmağınızı fotoğraf yakınlaştırır gibi yapın artık o tuş kalktı.
Edit: O kadar uğraşmışsınız keşke daha öne görseydim mesajınızı.
Cevap için teşekkür ederim.
Ancak o da olmadı bende, telefonun içinde ki Youtube Uygulamasından mı bahsediyorsunuz, yoksa Google Chrome içinden Youtube açınca mı ?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ancak o da olmadı bende, telefonun içinde ki Youtube Uygulamasından mı bahsediyorsunuz, yoksa Google Chrome içinden Youtube açınca mı ?

Eğer olmuyorsa YouTube a falan danış mail yoluyla geliştiricilere ordan taleplerini ilet

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Google kendi telefonları için Note 8 kullananları mağdur etti, ben ne güzel ekrana dokunmadan kalem ile tek dokunuş ile ekranı sığdırıyordum, ancak şimdi ekrana dokunmak zorundayım. :mad::rage::angry:

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
telefonu daha dünakşam kullanmaya başladım.eski telefonum s7 edge gibi durduk yere teleofnu kullanırken kendi kendine reset attı.bu durumu yaşayan başkaları varmı?yoksa sadece benim kullandığım telefonlarda mı oluyor.sebebini bir türlü çözemedim

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
telefonu daha dünakşam kullanmaya başladım.eski telefonum s7 edge gibi durduk yere teleofnu kullanırken kendi kendine reset attı.bu durumu yaşayan başkaları varmı?yoksa sadece benim kullandığım telefonlarda mı oluyor.sebebini bir türlü çözemedim
Merhaba.
İlk önce hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Reset olayına gelirsek, sizin gibi bir kaç kiyi daha gördüm ancak kronik bir sorun olduğunu sanmıyorum, telefonu biraz kullanın, bir kaç kere hem Soft Reset hemde Hard Reset yapın ve sorun devam ediyor ise servise verirsiniz.
Tekrardan Hayırlı Olsun, Telefonun Keyfini Çıkarın. ;)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Merhaba.
Reset olayına gelirsek, sizin gibi bir kaç kiyi daha gördüm ancak kronik bir sorun olduğunu sanmıyorum, telefonu biraz kullanın, bir kaç kere hem Soft Reset hemde Hard Reset yapın ve sorun devam ediyor ise servise verirsiniz.
teşekekkürler.
önceki telefonum da aynısı oluyordu.servise verdim.sorunu çözememişlerdi.iade edip paramı almıştım.şimdi de aynısı oluyor.ama bu sefer ısınma falan hiç olmuyor.soft ve hard reset nasıl oluyor.acaba servise versem değişim yaparlar mı?aldığım yere iade etmek istesem sanırım sım kart taktığımdan kabul etmeyecktir

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
teşekekkürler.
önceki telefonum da aynısı oluyordu.servise verdim.sorunu çözememişlerdi.iade edip paramı almıştım.şimdi de aynısı oluyor.ama bu sefer ısınma falan hiç olmuyor.soft ve hard reset nasıl oluyor.acaba servise versem değişim yaparlar mı?aldığım yere iade etmek istesem sanırım sım kart taktığımdan kabul etmeyecktir
Soft Reset.
Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla

Hard Reset.
Samsung Galaxy Note 8 Hard Reset Atma
Samsung Galaxy Note 8 Hard Reset Atma - Akıllı Telefon

Bir arızası varsa büyük ihtimal ile değişim yaparlar diye düşünüyorum ama kesin olarak değiştirirler diyemem.:(

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356

Mtnkts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Google kendi telefonları için Note 8 kullananları mağdur etti, ben ne güzel ekrana dokunmadan kalem ile tek dokunuş ile ekranı sığdırıyordum, ancak şimdi ekrana dokunmak zorundayım. :mad::rage::angry:
Allah başka dert vermesin hocam

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Bu yontem herkeste calismiyor kalkan bisey yok kalksa bende olmazdi bende calisiyor

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Merhaba.
Sim karttan olmasin¿ ortak olan tek sey o

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Telefonda sıkıntı yok uygulama da problem var

Mahmut Bolat

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar fotoğraf çekerken arkayı nasıl bulanıklaştırırız tarif eder misiniz

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar hızlı şarj özelliği nereden açılıyordu.bir türlü bulamadım

gkhan.55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
hızlı şarj yazmıyor.kutudan çıkan şarj cihazını kullanıyorum.yoksa bu normal şarj adaptörü mü oluyor ?
Kutudan çıkan hızlı şarj cihazı kablonuzda bi sorun olabilir o süre fazla çünkü

Fotoğrafta ki gibi yazması lazım
acdded30725300e03dd6a7b060058513.jpg

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
teşekkürler.
baktım hızlı şarj açık gözüküyor
şuan şarjım yüzde 5. tam şarja yaklaşık 6 sa 11 dk kaldı yazıyor.bu süre fazla değil mi?

Telefonun sapıtmaya başlamış 6 saat şarj süresine inanma 2 saat içerisinde şarj olacak
--- Gönderi Güncellendi ---
Kutudan çıkan hızlı şarj cihazı kablonuzda bi sorun olabilir o süre fazla çünkü

Fotoğrafta ki gibi yazması lazım
acdded30725300e03dd6a7b060058513.jpg

Bu S7 edge te mi oluyor hangi telefon?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
anladım ama hızlı şarj yazmıyor
şarjda iken baktım hızlı şarj aktif gözükmüyor
--- Gönderi Güncellendi ---