Kullandigim tüm şifreleri denedim olmadı. Siz girerken bi şifre istiyor mu ya da şifre ekleme gibi bi bölüm var mı?Google hesabınız ile ilişkilendirilmiş şifre olabilir, denediniz mi ?
Kullandigim tüm şifreleri denedim olmadı. Siz girerken bi şifre istiyor mu ya da şifre ekleme gibi bi bölüm var mı?Google hesabınız ile ilişkilendirilmiş şifre olabilir, denediniz mi ?
Anladım, teşekkürler.Geliştirici Seçenekleri ben hiç ihtiyaç duymadığım için hiç açmadım açıkçası.
Note8'den şikayeti olan, veya şunun yüzünden mutsuz ediyor diyen var mı?
Kulaklık takınca geçiyorsa yazılımsal bir sorun olma olasılığı da olabilir. Cihazın yazılımını yeniden yüklemeyi denedin mi?Merhaba,
Benim sorunum galiba hepinizden daha büyük. ABD den aldığım note 8 in ahizesinde Cızırtı mevcut Kulaklık takınca Cızırtı geçiyor. Yerel servisler çözemiyor. Aslında çözemiyor değil, ABD cihazı olduğu için parası ile bile yapmıyor. Note serisi bana bu yaşattıkları nedeniyle benim için bitmiştir. Bu eskidikten sonra asla ama asla note serisi telefon almayacağım. @samsung kullanıcı varsa duysun. Aynı sorunu yaşayan varsa, çözüm önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
bir de yardım önerim var. Ana sayfa tuşuna basınca google açılıyor. bunu nasıl iptal edeceğim.
nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yardımcı olursan sevinirim.Kulaklık takınca geçiyorsa yazılımsal bir sorun olma olasılığı da olabilir. Cihazın yazılımını yeniden yüklemeyi denedin mi?
Telefonu yedekleyip sıfırla bakalım belki yazılımsal bi hata vardır son gelen güncellemeleri yükledinminasıl yapıldığını bilmiyorum. Yardımcı olursan sevinirim.
Bu cızırtı ahizedemi var yoksa hoparlördemi
Telefonu yedekleyip sıfırla bakalım belki yazılımsal bi hata vardır son gelen güncellemeleri yükledinmi
Merhaba.Merhaba,
Benim sorunum galiba hepinizden daha büyük. ABD den aldığım note 8 in ahizesinde Cızırtı mevcut Kulaklık takınca Cızırtı geçiyor. Yerel servisler çözemiyor. Aslında çözemiyor değil, ABD cihazı olduğu için parası ile bile yapmıyor. Note serisi bana bu yaşattıkları nedeniyle benim için bitmiştir. Bu eskidikten sonra asla ama asla note serisi telefon almayacağım. @samsung kullanıcı varsa duysun. Aynı sorunu yaşayan varsa, çözüm önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
bir de yardım önerim var. Ana sayfa tuşuna basınca google açılıyor. bunu nasıl iptal edeceğim.
Çok teşekkür ederimMerhaba.
İlk önce yaşadığınız sorun ile ilgili üzüldüğümü belirtmek isterim, parası ile bile bir sorunu yaptıramamak ne demektir bilirim, çözüm amerika ancak o da astarı yüzünden pahalıya gelir.
Sorduğunuz sorunun cevabını resimli olarak ekledim.Ekli dosyayı görüntüle 46679Ekli dosyayı görüntüle 46680
Ben yükledim ama ne fark oldu bir şey fark etmedim. ?
Sanki pilde biraz iyileşme var gibi geldi bana yada piskolojikte olabilir tam emin değilimBen yükledim ama ne fark oldu bir şey fark etmedim. ?
Ben artık psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. ?Sanki pilde biraz iyileşme var gibi geldi bana yada piskolojikte olabilir tam emin değilim
Aslında pil çok kötü değil yani 6.3 inç ekran 3300 mah bataryaya göre oldukça iyi performans sergiliyo 20 21 saatlik kullanımda minimum 5 5 buçuk saat ekran süresi alıyorum 4 gün önce 24 saatlik kullanımda 6 saat 40 dakkayı gördümBen artık psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. ?
Latest firmwaresBuild Number : N9500ZHU4CRG2 Android version : Oreo(Android 8.0.0) Release Date : 2018-08-09 Security patch level : 2018-07-01
- Added new feature
ㆍGame Launcher is activated.
- The latest Android security patch has been applied.
ㆍDevice security has been further enhanced.
Build Number : N9500ZHU3CRF2 Android version : Oreo(Android 8.0.0) Release Date : 2018-07-03
- Other bug fixes
ㆍThe stability of the Bluetooth is improved.
ㆍFixed the issue that CarmodeStub APP does not run when connecting mirror link.
- The latest Android security patch has been applied.
ㆍDevice security has been further enhanced.
Latest firmwaresYapı Numarası : N950FXXU4CRGA Android sürümü : Oreo(Android 8.0.0) Yayın Tarihi : 2018-08-07 Güvenlik yaması düzeyi : 2018-08-01
· Game Launcher'ı açarak Samsung oyun servislerinin keyfini daha fazla çıkarın.
· Cihazınızın güvenliği iyileştirildi.
Yapı Numarası : N950FXXS4CRG1 Android sürümü : Oreo(Android 8.0.0) Yayın Tarihi : 2018-07-19
· Cihazınızın güvenliği iyileştirildi.
Günaydın arkadaşlar. Bu edge ekranına klasör nasıl ekleniyor? Daha önceden yapmıştım ama şimdi bulamadım.[QUOTE ] gunaydin edge ekranı ac herhangi bir uygulamayı başka uygulama içine sürükle
gunaydin edge ekranı ac herhangi bir uygulamayı başka uygulama içine sürükleGünaydın arkadaşlar. Bu edge ekranına klasör nasıl ekleniyor? Daha önceden yapmıştım ama şimdi bulamadım.
Telefonun ana menüsündeki hali hazırda olan bir klasörü direk ekleyemiyor muyduk ?gunaydin edge ekranı ac herhangi bir uygulamayı başka uygulama içine sürükle
Garip bi şekilde note 8 s9 plustan daha pahalı note farkı ?Samsung'da zam yapmış arkadaşlar. Note 8 şu an Samsung web sitesinde 6149 TL.
Merhaba.Arkadaşlar 2 aydır note8 kullanıcısıyım. İki gün önce bir güncelleme yaptım ve bugün telefonla görüşürken birden yakınlık sensörünün çalışmadığını ve ekranın ışık geldiğini fark ettim. Sonra toz filandır diyip denedim olmadı. Daha sonra ışık sensörünün de gittiğini fark ettim ışık hep aynı kalıyordu. Biraz sağa sola baktım, pusula da çalışmıyordu. Birkaç sensör test programı indirdim sensörlerin hiç biri çalışmıyor şu anda. Aynı sıkıntıyı yaşayan varmı. Yazılımsal olduğunu düşünerek hard format da attım ama olmadı. Güncelleme sanırım sisteme dahil oldu. Benzer durum yaşayan varmı ne yaptınız.
Merhaba.
Samsung Members uygulaması üzerinden sensörleri test ettiniz mi ?
Güncelleme ile alakası olduğunu sanmıyorum, büyük ihtimal ile sizin donanım sorununuz var, telefonu bir yere düşürme veya bir yere çarptınız mı hiç, belki de sarsıntıdan olmuştur veya hatalı bir üretim telefonu size denk gelmiştir, bir çok şey olabilir, test ettikten sonra yine sorun var ise o zaman tek seçenek, telefonu servise vermek.
Not:Eğer servise verecekseniz bayramdan sonra verirseniz daha iyi olur.
Servise vermeden önce, Samsung Members uygulaması üzerinden, Destek-Geri Bildirim Gönder-Sorun Bildirin-Sistem Kayıt Verileri ve sorununuzu yazın ki elinizde kanıt olsun.Merhaba, bir kaç yerde baktım benzeri sorun için donanımsal değil yazılımsal bir sorun olabileceğini düşünenler var bana da aynı şekilde geldi. Galaxy members uygulaması üzerinden ve farklı uygulamalar üzerinden test ettim. Galaxy members sensörlerin hepsi için sorun var diyor. Hatta kalp atışını ölçen sensöre çalışıyor dese de paramığımı üzerine koyduğumda kırmızı ışık yanmasına rağmen hiç bir hareket yok. Edge de bulunan pusula ne çalışıyor ne kalibre oluyor. Kısacası bütün sensörler bir anda gitti. Bu olayı yaşamadan bir gün öncesi güncelleme geldi 14 ağustos güncellemesi sanırım. Ben güncellemeyi yaptıktan sonra bu sorun olmasından açıkçası huylandım bütün sensörler bir anda devre dışı kaldı. Dediğiniz gibi sarsıntı vb bir durum olmadı olsa zaten ona yorardım amacım bayram sonrası ve daha sonrasında ki garanti süreci boyunca sıkıntı yaşamak. Belki bir çözümü vardır. Dediğiniz gibi yapacağım maalesef görünen o ki bana denk gelen bir durum. Aynı durumu yaşayanların hepsi bir şekilde anakartı değiştirterek sorunu çözmüş. Yabancı bir arkadaş asya üretimlerinde bu sorunun olduğunu düşündüğünü söylüyor. Malum garantisi olmadığı için 400 dolar vermek istememiş ve baya araştırmaya koyulmuş. Belki bir seride veya bir üretim grubunda bu durum olabilir diyor. Ben benimkinin menşei ye bakmadım. Ürünü vodafone üzeirnden aldım, bana göre belirli bir lot ile alakası yok. Sanırım böyle bir sorun olma ihtimali çok da düşük olsa var her telefonda olan risk gibi. Buradan samsungu veya 3. parti üreticilerini karalamak amacında değilim, teknolojik ürünlerde otomasyon üretimlerinde böyle şeyler olabiliyor. Yine de güncellemeleri almamak veya belirli bir satıcı ayrımı yapmak yanlış olur. Aynı şeyi yaşayan arkadaşlara bir yol göstermek amacım. Okuduğum ettiğim ve denememle anladığım kadarıyla telefonu formatlamak filan fayda etmiyor. Verilerinizi yedekleyip garantiye vermek en mantıklısı.