• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 7 Kullananlar Kulübü

Samsung dağıtıma istanbul başta olmak üzere başlamış tüm çağrı merkezi note7 sahiplerini arıyormuş olağanüstü öncelik vermişler bizzat samsung merkezle görüştüm kesin bilgi.

Samsung dağıtıma istanbul başta olmak üzere başlamış tüm çağrı merkezi note7 sahiplerini arıyormuş olağanüstü öncelik vermişler bizzat samsung merkezle görüştüm kesin bilgi.
Bakalım ben İzmir'de oturuyorum beni de ararlar umarım en kısa sürede. Teşekkürler bu arada bilgilendirme için.

** Note 7 nin yeni üretim olduğunu anlamak için :
1-) Telefonun imei yazam barkodların olduğu bir etiket var ya kutunun arkasında ? O etiketin sağ üstünde küçük siyah bir kare olacakmış.
2-) Pil ikonu beyaz değil yeşil renk olacakmış.
3-) samsung vereceği bir link ile imei kontrolü yapabilirmişiz

1-) Telefonun imei yazam barkodların olduğu bir etiket var ya kutunun arkasında ? O etiketin sağ üstünde küçük siyah bir kare olacakmış.

ben de sabırsızlıkla beklemeye başladım ancak Samsung un yeni bir güncellemeyle şarjı %60 ile sınırlandıracak olmasına kafam takıldı açıkçası:unamused:

ben de sabırsızlıkla beklemeye başladım ancak Samsung un yeni bir güncellemeyle şarjı %60 ile sınırlandıracak olmasına kafam takıldı açıkçası:unamused:
Evet değiştirmeyen eski telefonlar güncelleme ile kısıtlanacak fakat her fırsatta gelin telefonu değiştirin gibi uyarılar verecekmiş

yeni üretimler %100 şarj olacak mı yani? ben Samsung un açıklamasından öyle anlamadım. tüm Note 7 ler için anladım

Hemen acikliim.

Eski, bataryasi bozuk Note 7 lerin sarji 60% la kisitlancak. Degistirdiginde, 100% sarjli, yesil batarya iconlu, sorunsuz yeni, kullanilmamis Note 7 vericekler.

Bana gelen yeni cihazda ikon yeşil değil beyaz renkli şuanda.

Merhaba arkadaşlar ben bu gün yeni note7 mi aldım samsungtan. Dagitimlara öncelik sırasında göre başlandı. Kutunun üzerinde barkotta siyah bir kutucuk var ama anlatılan gibi yeşil pil ikonu yok. Imei numarasını yurtdışında kurulan kontrol sayfasından kontrol ettim. Cihazınız etkileşim olmamış geri çağırmaya tabi değildir diyor.

Yeni cihazlarda değil eskilerinde öyle bir düşünceleri vardı yenileri zaten sorunsuz geliyor. Yeni cihazın kutusundaki barkotta siyah bir kare kutucuk var. Ayrıca ımei sorgulayınca da sorun yok yazıyor yeniler için

Yeni cihazlarda değil eskilerinde öyle bir düşünceleri vardı yenileri zaten sorunsuz geliyor. Yeni cihazın kutusundaki barkotta siyah bir kare kutucuk var. Ayrıca ımei sorgulayınca da sorun yok yazıyor yeniler için
tesekkurler kardesim peki ne zaman satisa cikiyor bi bilgin varmi?

Merhaba arkadaşlar ben bu gün yeni note7 mi aldım samsungtan. Dagitimlara öncelik sırasında göre başlandı. Kutunun üzerinde barkotta siyah bir kutucuk var ama anlatılan gibi yeşil pil ikonu yok. Imei numarasını yurtdışında kurulan kontrol sayfasından kontrol ettim. Cihazınız etkileşim olmamış geri çağırmaya tabi değildir diyor.

cihaz sorunsuz olsun da yeşil pil ikonu olmasın :)

Bana gelen yeni cihazda ikon yeşil değil beyaz renkli şuanda.
Güncelleme bi kaç gün veya hafta içinde gelir kafana takma bu bilgiyi samsung sitesinden aldım barkoddaki siyah kutu varsa sıkıntı yok ayrıca samsung sitesinden kontrol edebilirsin imei ile açıldı mı site henüz bakmadım ama açılacak dediler

Arkadaşlar ben daha önce 444 77 11 bu numaradan değişim talebinde bulunmuştum. Ayrıca yeni cihaz gelene kadar elimdekini kulluancağım dedim. Yeni cihaz geldiğinde sizi ararız dediler. Şimdi bazı arkdaşların yazıdğına göre cihazı teslim etmediğim için deiğişim olmayacak mı?

Yeni cihazı hangi ilde aldın kardeş?

Değişimden gelen Note 7 nin yeni batarya simgesi.

note 7 batarya.jpg

Arkadaşlar günaydın Note 7 değişimi hala yapılmadı eski Note 7 için gece güncelleme geldi fakat bahsettikleri gibi pil ikonu yeşil olmadi. Sadece telefonu kapatıp açarsanız telefonu geri vermemiz için uyari geliyor o kadar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20160925-073845.png
    Screenshot_20160925-073845.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 596
Arkadaşlar günaydın Note 7 değişimi hala yapılmadı eski Note 7 için gece güncelleme geldi fakat bahsettikleri gibi pil ikonu yeşil olmadi. Sadece telefonu kapatıp açarsanız telefonu geri vermemiz için uyari geliyor o kadar.
Yeni telefonlar için geçerli o yeşil batarya ikonu, eski telefonlarda öyle bir olay yok.