Enes aciel
Öğrenci
Samsung dağıtıma istanbul başta olmak üzere başlamış tüm çağrı merkezi note7 sahiplerini arıyormuş olağanüstü öncelik vermişler bizzat samsung merkezle görüştüm kesin bilgi.
Bakalım ben İzmir'de oturuyorum beni de ararlar umarım en kısa sürede. Teşekkürler bu arada bilgilendirme için.Samsung dağıtıma istanbul başta olmak üzere başlamış tüm çağrı merkezi note7 sahiplerini arıyormuş olağanüstü öncelik vermişler bizzat samsung merkezle görüştüm kesin bilgi.
Rica ederim ben 4 gün sonra yurtdışına çıkıyorum muhtemelen gelmez daha balikesire kaldık telefonsuz 2ayBakalım ben İzmir'de oturuyorum beni de ararlar umarım en kısa sürede. Teşekkürler bu arada bilgilendirme için.
** Note 7 nin yeni üretim olduğunu anlamak için :
1-) Telefonun imei yazam barkodların olduğu bir etiket var ya kutunun arkasında ? O etiketin sağ üstünde küçük siyah bir kare olacakmış.
2-) Pil ikonu beyaz değil yeşil renk olacakmış.
3-) samsung vereceği bir link ile imei kontrolü yapabilirmişiz
O güncelleme eski Note 7 ler için geçerli. Yeni üretim olanlar için değil.ben de sabırsızlıkla beklemeye başladım ancak Samsung un yeni bir güncellemeyle şarjı %60 ile sınırlandıracak olmasına kafam takıldı açıkçası![]()
Evet değiştirmeyen eski telefonlar güncelleme ile kısıtlanacak fakat her fırsatta gelin telefonu değiştirin gibi uyarılar verecekmişben de sabırsızlıkla beklemeye başladım ancak Samsung un yeni bir güncellemeyle şarjı %60 ile sınırlandıracak olmasına kafam takıldı açıkçası![]()
Yeni cihaz için mi yoksa yerine yedek cihaz için mi aradılar. Servise gittim ben dağıtım başlamadı dedi yedek cihazda yok diyince cihazı mı bırakmadım. Yeni cihaz aldım diyenler ne aldığını belirtebilir mı?cihazlar gelmeye başlamış beni aradılar yarın alacağım gidip.
O güncelleme eski Note 7 ler için geçerli. Yeni üretim olanlar için değil.
yeni üretimler %100 şarj olacak mı yani? ben Samsung un açıklamasından öyle anlamadım. tüm Note 7 ler için anladım
Hemen acikliim.
Eski, bataryasi bozuk Note 7 lerin sarji 60% la kisitlancak. Degistirdiginde, 100% sarjli, yesil batarya iconlu, sorunsuz yeni, kullanilmamis Note 7 vericekler.
Bana gelen yeni cihazda ikon yeşil değil beyaz renkli şuanda.** Note 7 nin yeni üretim olduğunu anlamak için :
1-) Telefonun imei yazam barkodların olduğu bir etiket var ya kutunun arkasında ? O etiketin sağ üstünde küçük siyah bir kare olacakmış.
2-) Pil ikonu beyaz değil yeşil renk olacakmış.
3-) samsung vereceği bir link ile imei kontrolü yapabilirmişiz
Bana gelen yeni cihazda ikon yeşil değil beyaz renkli şuanda.
Bütün süreci yazdım ben kaçırdınız heralde."gelen yeni cihazda" derken, aciklarmisin lutfen?
Yeni Note 7 mi aldin? Yoksa sorunlu bataryaliyi degistirdiginde, sana gonderdikleri yeni Note 7 mi?
tesekkurler kardesim peki ne zaman satisa cikiyor bi bilgin varmi?Yeni cihazlarda değil eskilerinde öyle bir düşünceleri vardı yenileri zaten sorunsuz geliyor. Yeni cihazın kutusundaki barkotta siyah bir kare kutucuk var. Ayrıca ımei sorgulayınca da sorun yok yazıyor yeniler için
Merhaba arkadaşlar ben bu gün yeni note7 mi aldım samsungtan. Dagitimlara öncelik sırasında göre başlandı. Kutunun üzerinde barkotta siyah bir kutucuk var ama anlatılan gibi yeşil pil ikonu yok. Imei numarasını yurtdışında kurulan kontrol sayfasından kontrol ettim. Cihazınız etkileşim olmamış geri çağırmaya tabi değildir diyor.
Güncelleme bi kaç gün veya hafta içinde gelir kafana takma bu bilgiyi samsung sitesinden aldım barkoddaki siyah kutu varsa sıkıntı yok ayrıca samsung sitesinden kontrol edebilirsin imei ile açıldı mı site henüz bakmadım ama açılacak dedilerBana gelen yeni cihazda ikon yeşil değil beyaz renkli şuanda.
Yeni cihazı hangi ilde aldın kardeş?Merhaba arkadaşlar ben bu gün yeni note7 mi aldım samsungtan. Dagitimlara öncelik sırasında göre başlandı. Kutunun üzerinde barkotta siyah bir kutucuk var ama anlatılan gibi yeşil pil ikonu yok. Imei numarasını yurtdışında kurulan kontrol sayfasından kontrol ettim. Cihazınız etkileşim olmamış geri çağırmaya tabi değildir diyor.
Yeni telefonlar için geçerli o yeşil batarya ikonu, eski telefonlarda öyle bir olay yok.Arkadaşlar günaydın Note 7 değişimi hala yapılmadı eski Note 7 için gece güncelleme geldi fakat bahsettikleri gibi pil ikonu yeşil olmadi. Sadece telefonu kapatıp açarsanız telefonu geri vermemiz için uyari geliyor o kadar.