Samsung Galaxy Note 7 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
10,315
Arkadaşlar sizce yenilenmiş note 7 ler eski sürümden daha iyi olabilir mi ? Batarya sorunu hariç ? Müşterileri memnun etmek adına yapabilirler mi bi güzellik

Yok, batarya dışında teknik olarak bir değişiklik olma ihtimali sıfıra yakın bir ihtimal. Yapabilecekleri en büyük güzellik belki bir kaç yüz liracık ucuzluk olabilir ki onu da uzak bir ihtimal olarak görüyorum.

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
İnşallah şu fiyatları düşer be abi. Gerçi düşse de düşmesede sene sonu alacağım bi note 7. Hem bir sıkıntısı var ise çözülür hem de burada alan arkadaşlar tecrübe edenler bize aktarırlar bir sorun var mı diye

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yok, batarya dışında teknik olarak bir değişiklik olma ihtimali sıfıra yakın bir ihtimal. Yapabilecekleri en büyük güzellik belki bir kaç yüz liracık ucuzluk olabilir ki onu da uzak bir ihtimal olarak görüyorum.
8895 ile sürseler piyasaya varya artık iphone taraftarlarının tek bir dayanağı bile kalmaz

M

Murat Burç

SDN Okuru
Keşke ama işlemcinin değişmesi demek orantılı olarak diğer birçok materyalin de uyumunu etkileyeceğinden imkansız bişey abicim.
8895in uyumluluğu çoktan yapılmıştır sonraki nesil telefona note 7 ye adapte etmeleri çok basit olur merak etmeyin

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Abi not 7m yok almaya korkuyom öyle bakmaya geldim ama burada patlar diye korkuyom neyse kaçtım by:D:D:D

keremakan222323

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s7 edge alalı 2 hafta oldu ama vr için ne yapmam gerek bilmiyorum yardımcı ollur musunuız

Cesur Doğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar iphone 7'yi gorunce vazgecip note 7 almaya karar verdim. Batarya problemi ortaya cikti ama buradaki arkadaslar donma, reset gibi sorunlardanda bahsettiler. Acaba bunlarda duzeltilirmi?

Reaksiyon puanı
10,315
Merhaba arkadaşlar iphone 7'yi gorunce vazgecip note 7 almaya karar verdim. Batarya problemi ortaya cikti ama buradaki arkadaslar donma, reset gibi sorunlardanda bahsettiler. Acaba bunlarda duzeltilirmi?

Yeni gelecek telefonlarda bu sorunların olacağını zannetmem, ama sen yine de birkaç ay daha sabredip daha oturmuş, daha kararlı ve sorun kalmamış versiyonlarını alabilirsen beklediğine değeceğinden eminim.

Reaksiyon puanı
6
Eğer Telefonunuzun seri numarasını biliyorsanız kontrol edebilirsiniz. Benim Note 7 sorunlu çıktı. Neyseki 4 gün önce değişime verdim.

Untitled.png

seyitgumus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba Arkadaşlar,

5 dakika önce samsung tarafından arandım değişim yada iade hangi dediler.
Değişim olsa ne zaman gelecek telefonlar dedim ekim sonunu bulur dediler.
Peki bu kadar beklesem samsung bana indirim,hediye gibi birsey yapacakmı neden bekleyeyim dedim.
Yok malesef dedi bende iade istedim.
Zaten 1 aydır bekliyorum 1 ay daha bekleyemem.

Reaksiyon puanı
6
Note 7 değişim programı içersinde geçici cihazlar ne zaman verilicek bilgisi olan varmı ?

seyitgumus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
cihazlar gelmeye başlamış beni aradılar yarın alacağım gidip.

Faruk Yurdakul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yeni seriler gelince almalımıyım sizce hala cok iyi telefon olduğunu düşünüyorum ama 2-3 sene kullanacağım için ilerde kasma donma yapmasından korkuyorum androidin özgürlüğünü seviyorum dizi film fekan indirnek istiyorum ama iosun da stabilitesi ve 2-3 yıl sonra bile rahatça kullanabilcek olmam beni kararsız yapıyor.Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

seyitgumus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Telefonumu aldım şuan için bir sıkıntı yok gibi.
Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak :)

seyitgumus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
hayır arkadaşlar destek bilişim ve rebel elektronik dağıtıma başladı ben bugün teslim aldım.
ve benimle birlikte bir sürü kişi yeni note 7 teslim aldı.
samsung genel merkez aradı beni gidin alın diye.

Reaksiyon puanı
6
hayır arkadaşlar destek bilişim ve rebel elektronik dağıtıma başladı ben bugün teslim aldım.
ve benimle birlikte bir sürü kişi yeni note 7 teslim aldı.
samsung genel merkez aradı beni gidin alın diye.
Yenilenmiş Note 7 'ler Türkiye'ye daha gelmedi diye biliyorum ben sizi nasıl değişim için aradılar :S

Enes aciel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
yeni seriler gelince almalımıyım sizce hala cok iyi telefon olduğunu düşünüyorum ama 2-3 sene kullanacağım için ilerde kasma donma yapmasından korkuyorum androidin özgürlüğünü seviyorum dizi film fekan indirnek istiyorum ama iosun da stabilitesi ve 2-3 yıl sonra bile rahatça kullanabilcek olmam beni kararsız yapıyor.Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
Bak sağlam kullan 4 yıl kullan. S4üm var ilk çıktığı gün aldım hala kullanıyorum baya da iyi rahat ol yeniler sorunsuzsa bişey olmaz