bthndmrc
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 111
Note 7 sorman hataTeşekkürler anladım. Peki s7 edge mi note 7 mi diyeyim son kez sana![]()
Note 7 sorman hataTeşekkürler anladım. Peki s7 edge mi note 7 mi diyeyim son kez sana![]()
Sizce gelecek yeni parti telefonlar yine aynı hatayı verir mi ? Sanırsam bazı arkadaşlar şarj fazla gidiyor ısınıyor gibi hataları söylemişti. Bugün samsung bayine sordum istinye park'daki. Ekim ayının ortası gibi gelecek abi dedi yeni partilerNote 7 sorman hata![]()
Sizce gelecek yeni parti telefonlar yine aynı hatayı verir mi ? Sanırsam bazı arkadaşlar şarj fazla gidiyor ısınıyor gibi hataları söylemişti. Bugün samsung bayine sordum istinye park'daki. Ekim ayının ortası gibi gelecek abi dedi yeni partiler
Vallaha açıkcası benim de gönlümde note 7 yatıyor umarım sene sonuna kadar sorunlarından arındırılmış olur. Şu an İphone 5 kullanıyorum ama sıkıldım ve hiçbir artısı yok. S7 edge alayım diyorum ama 1 sene öncesinin telefonuoguzokman, bende note7 almak istiyorum. Kim ne derse desin -şu pil sorununu aştığında- note7 dünyanın en iyi ve her şeyiyle en güzel/kaliteli telefonu. Yalnız yeni çıkacak olanlardan sonra da birkaç ay daha sabredip bekleyebilirsek hem biraz daha fiyatı inmiş olur, hem çok daha kararlı ve sorunlarından tamamen arındırılmış olarak almış oluruz.
Vallaha açıkcası benim de gönlümde note 7 yatıyor umarım sene sonuna kadar sorunlarından arındırılmış olur. Şu an İphone 5 kullanıyorum ama sıkıldım ve hiçbir artısı yok. S7 edge alayım diyorum ama 1 sene öncesinin telefonu
En geç Aralık ayında sular tamamen durulmuş olur, hem o güne kadar Android nougat 7.0'da yüklenmiş olur. Ayrıca Samsung bu faciadan çok önemli dersler almıştır, bir daha sorun yaşanacağını zannetmem. Kaybettiği prestiji yeniden toparlamak için Samsung'un bundan böyle müşteri memnuyeti üzerine yoğunlaşacağını kuvvetle umuyorum.
İnşallah kardeşim. Bakalım neler olacak. kimse yaralanmadan şu note 7 leri bir an önce halletmeleri iyi olur. Yoksa zaten zedelenmiş itibarlarına daha da zedeleyecekler. Belki ders alırlar bu olaylardan da daha sağlam kontrol sürecinden geçirirler şu telefonuabi samsung saten note 7 de devrim yapmıştı arkasında başka şeylerde olabilir bu durumun ben şüpheciyim biraz inşallah kısa sürede yeni serileri gelirde devam ederiz.
abi samsung saten note 7 de devrim yapmıştı arkasında başka şeylerde olabilir bu durumun ben şüpheciyim biraz inşallah kısa sürede yeni serileri gelirde devam ederiz.
Türkiye'de de Galaxy Note 7 Patladı!
Sayfa sonundaki mesajım bir arkadaşa verdiğim konuyla ilgili bir mesajdır.
Aynı durumdayız bende iade etmiştim note 7 yi ama hala gönlüm note 7 diyor ama iphone 7 de çok güzel ne yapsam bilemedimuzun zamandır forumu takip ediyorum.üye olmuştum ama cvp yazamıyordum onaylamama rağmen farklı bir e posta ile üye oldum note 7 kullanıcısı olarak bugün bende teslim ettim aldığım bayii ye para iadesi beklicem ne zaman geliyor ? birde note7 iphone 7 arasında kalmış durumdayım hangisi önce gelirse tr ye onu alıcam
bu durum apple ve samsung için elllerine geçmiş bir koz bence hangisi önce davranırsa insanlar tercihini ondan yana kullanacaktırAynı durumdayız bende iade etmiştim note 7 yi ama hala gönlüm note 7 diyor ama iphone 7 de çok güzel ne yapsam bilemedim
Note 7 ABD resmi rakamlarına göre 92 yangın veya patlamaya neden olmuş. Cpsc.gov
92 mi ? Bu çok ciddi bi rakam alanlara yazık olmuş o kadar para ver cihaz patlasın vay arkadaşş
ABD de 1 milyon Note 7 geri çağrıldı.
Başkasını kötülediğim yok. Bana göre Note 7 daha iyi bir cihaz Note 7 yerine 7 plus almak bir hataBak abisi 16 yaşındasın kalkmış bir konuşmanı gördüm diyorsunki note4 çıktığında öyleydi böyleydi sen 13 yaşındayken yani biraz söylediğin konuştuğun cümlelere dikkat etmelisin insanlar para harcıyor burdan fikir alıp ciddi paralar hemde ilerde pişman olmaması lazım sen yaşına veriyorum böyle bi samsung fanıymışmış neyiymişsin böyle şeylere giriceksen kendi beğendiğin markayı övüceksin başkasını kötülemiyceksin.
Malealesef 25 ağustosa kadardınote 7 lerde pil haricinde donma , reset atma gibi sorunlarda çok yazmiştı arkadaşlar, yeni seride bu sorunlarda düzelecekmi acaba. Ayrıca gr vr kampanyası devam edecek mi bilen varmı?..
Uzatılır oMalealesef 25 ağustosa kadardı
Bencede yeni seri sarışlarında kampanya devam eder gözlük harika bir şeyUzatılır o
Aynen çok kısa süre kullandım zaten bedavaya gelmiş gibi bişe oldu. Ama hissiyatı çok güzelBencede yeni seri sarışlarında kampanya devam eder gözlük harika bir şey