Samsung Galaxy Note 7 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Note 7 sorman hata :)
Sizce gelecek yeni parti telefonlar yine aynı hatayı verir mi ? Sanırsam bazı arkadaşlar şarj fazla gidiyor ısınıyor gibi hataları söylemişti. Bugün samsung bayine sordum istinye park'daki. Ekim ayının ortası gibi gelecek abi dedi yeni partiler

Reaksiyon puanı
10,315
Sizce gelecek yeni parti telefonlar yine aynı hatayı verir mi ? Sanırsam bazı arkadaşlar şarj fazla gidiyor ısınıyor gibi hataları söylemişti. Bugün samsung bayine sordum istinye park'daki. Ekim ayının ortası gibi gelecek abi dedi yeni partiler

oguzokman, bende note7 almak istiyorum. Kim ne derse desin -şu pil sorununu aştığında- note7 dünyanın en iyi ve her şeyiyle en güzel/kaliteli telefonu. Yalnız yeni çıkacak olanlardan sonra da birkaç ay daha sabredip bekleyebilirsek hem biraz daha fiyatı inmiş olur, hem çok daha kararlı ve sorunlarından tamamen arındırılmış olarak almış oluruz.

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
uzun zamandır forumu takip ediyorum.üye olmuştum ama cvp yazamıyordum onaylamama rağmen farklı bir e posta ile üye oldum note 7 kullanıcısı olarak bugün bende teslim ettim aldığım bayii ye para iadesi beklicem ne zaman geliyor ? birde note7 iphone 7 arasında kalmış durumdayım hangisi önce gelirse tr ye onu alıcam

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
oguzokman, bende note7 almak istiyorum. Kim ne derse desin -şu pil sorununu aştığında- note7 dünyanın en iyi ve her şeyiyle en güzel/kaliteli telefonu. Yalnız yeni çıkacak olanlardan sonra da birkaç ay daha sabredip bekleyebilirsek hem biraz daha fiyatı inmiş olur, hem çok daha kararlı ve sorunlarından tamamen arındırılmış olarak almış oluruz.
Vallaha açıkcası benim de gönlümde note 7 yatıyor umarım sene sonuna kadar sorunlarından arındırılmış olur. Şu an İphone 5 kullanıyorum ama sıkıldım ve hiçbir artısı yok. S7 edge alayım diyorum ama 1 sene öncesinin telefonu

Reaksiyon puanı
10,315
Vallaha açıkcası benim de gönlümde note 7 yatıyor umarım sene sonuna kadar sorunlarından arındırılmış olur. Şu an İphone 5 kullanıyorum ama sıkıldım ve hiçbir artısı yok. S7 edge alayım diyorum ama 1 sene öncesinin telefonu

En geç Aralık ayında sular tamamen durulmuş olur, hem o güne kadar Android nougat 7.0'da yüklenmiş olur. Ayrıca Samsung bu faciadan çok önemli dersler almıştır, bir daha sorun yaşanacağını zannetmem. Kaybettiği prestiji yeniden toparlamak için Samsung'un bundan böyle müşteri memnuyeti üzerine yoğunlaşacağını kuvvetle umuyorum.

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
En geç Aralık ayında sular tamamen durulmuş olur, hem o güne kadar Android nougat 7.0'da yüklenmiş olur. Ayrıca Samsung bu faciadan çok önemli dersler almıştır, bir daha sorun yaşanacağını zannetmem. Kaybettiği prestiji yeniden toparlamak için Samsung'un bundan böyle müşteri memnuyeti üzerine yoğunlaşacağını kuvvetle umuyorum.

abi samsung saten note 7 de devrim yapmıştı arkasında başka şeylerde olabilir bu durumun ben şüpheciyim biraz inşallah kısa sürede yeni serileri gelirde devam ederiz.

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
abi samsung saten note 7 de devrim yapmıştı arkasında başka şeylerde olabilir bu durumun ben şüpheciyim biraz inşallah kısa sürede yeni serileri gelirde devam ederiz.
İnşallah kardeşim. Bakalım neler olacak. kimse yaralanmadan şu note 7 leri bir an önce halletmeleri iyi olur. Yoksa zaten zedelenmiş itibarlarına daha da zedeleyecekler. Belki ders alırlar bu olaylardan da daha sağlam kontrol sürecinden geçirirler şu telefonu

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Türkiye'de de Galaxy Note 7 Patladı!

Sayfa sonundaki mesajım bir arkadaşa verdiğim konuyla ilgili bir mesajdır.

Evet abi çok güzel yazmışsın bunlar olağan şeyler bence ama artık forumda çok güzel mantıklı tarafsız aklı başında yorumlar var shiftdeletenin facebook sayfası ve sayfasındaki küçük ellerine daha 6s note 7 alamamışlar bilinçsizce konuşu yorum yapan bebeler çok sinirleriimi bozuyor ben teknoloji hastası denilecek kadar meraklısıyım apple iphone hep ana telefonum olmuştur ve bunun yanı sıra s5 s6 edge note 5 note 4 ve bütün apple modellerini samsung ve apple saatlerini sırasıyla kullanmış biri olarak tarafsız ve deneyimlerimi yorumlarım her zaman şuandada blackberry passport cihazımı kullanıyorum aktif olarak note 7 verdiğim için ama ben hep söylerim her ne kadar apple sevsemde note 7 de devrim yapmış samsung ve samsung her zaman teknoloji olarak apple dan çok çok önde bu rakamsal teslerde'de note 7 kaybı andoid'tir çok ram kullanıyor.

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Telefonların patlaması ile tam bir fiyasko yaşayan Note 7 için Samsung yeni bir batarya simgesi üzerinde çalışıyor. Yeşil batarya adını verdiği simge ( güvenli-güvensiz ) yeni Note Serisi ile birlikte geleceğe benziyor.

Son düzenleme:

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
uzun zamandır forumu takip ediyorum.üye olmuştum ama cvp yazamıyordum onaylamama rağmen farklı bir e posta ile üye oldum note 7 kullanıcısı olarak bugün bende teslim ettim aldığım bayii ye para iadesi beklicem ne zaman geliyor ? birde note7 iphone 7 arasında kalmış durumdayım hangisi önce gelirse tr ye onu alıcam
Aynı durumdayız bende iade etmiştim note 7 yi ama hala gönlüm note 7 diyor ama iphone 7 de çok güzel ne yapsam bilemedim

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Aynı durumdayız bende iade etmiştim note 7 yi ama hala gönlüm note 7 diyor ama iphone 7 de çok güzel ne yapsam bilemedim
bu durum apple ve samsung için elllerine geçmiş bir koz bence hangisi önce davranırsa insanlar tercihini ondan yana kullanacaktır

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 dağıtımı başlamış. Güzel Note 7 yi gece şarja takan yoktur heralda 1.30 saatte doluyordu telefon 3 saatlere ulaşan bir şey olmadığı için patlama felan olursa müdahale edilebilirdi .Yeni parti gelsin bakalım millet bu sefer neresini eleştirecek bulabilirse tabi.
Note 7 alanlara söylüyorum telefonu değişime verin iphone 7 vb hikaye note 7 çok daha iyi iphone 7 almak gibi bir hata yapmayın.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bak abisi 16 yaşındasın kalkmış bir konuşmanı gördüm diyorsunki note4 çıktığında öyleydi böyleydi sen 13 yaşındayken yani biraz söylediğin konuştuğun cümlelere dikkat etmelisin insanlar para harcıyor burdan fikir alıp ciddi paralar hemde ilerde pişman olmaması lazım sen yaşına veriyorum böyle bi samsung fanıymışmış neyiymişsin böyle şeylere giriceksen kendi beğendiğin markayı övüceksin başkasını kötülemiyceksin.
Başkasını kötülediğim yok. Bana göre Note 7 daha iyi bir cihaz Note 7 yerine 7 plus almak bir hata

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Note 7 kullanıcısı olarak ilk gelen note 7 ben almıştım hatta ilçede başka alan yoktu derken toplandı hemen vermedim telefonu hiç donma takılma vs yaşamadım ama şunu söyleyim apple seviyorum note 7 ye kadar hep aktif olarak iphone serilerini kullandım tabletlerinide kullanıyorum ama apple türkiyede marka oooo iphone 7 mi o dedikleri için kullanılıyor bence nerkeste bu kaanattedir inkar etmeyin gönlü note 7 de olup iphonenin sansasyonel yarattığı için kullanan insan çok gönlüm yine söylüyorum note 7 den yana ama hangisi önce gelirse trye onu alıcam

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
ben söylemişdim busuru konu da açtım note7 geliyor en geç 19 eylül hadı hayırlı olsun

unbroken97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Vr hediye oyunları için bir kod varmış o kodlar nerede yazıyor acaba kutunu içerisinde bulamadım bilen var mı?

Reaksiyon puanı
2
note 7 lerde pil haricinde donma , reset atma gibi sorunlarda çok yazmiştı arkadaşlar, yeni seride bu sorunlarda düzelecekmi acaba. Ayrıca gr vr kampanyası devam edecek mi bilen varmı?..

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
+++Arkadaşlar konuşmalarınız birbirinizi iğneleyici şekilde olmamalı bu şekilde elinize hiç bir şey geçmez. Sadece uyarı aldığınızla kalırsınız mesajlarınızı siliyorum ve tekrar etmemenizi umuyorum.

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar sizce yenilenmiş note 7 ler eski sürümden daha iyi olabilir mi ? Batarya sorunu hariç ? Müşterileri memnun etmek adına yapabilirler mi bi güzellik