Samsung Galaxy Note 7 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
iphone 6s kullandım tasarımı beyenmedım ekran deyenimi de hoşuma gıtmedı performans ıyı ama note 7 daha bi ön plana çıkıyor nedenı şık tasarım cok ıyı ekran pil

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Yani hala iade etme şansımız var yarın media markta geri iade etmeyi düşünüyorum

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
iade etme 19 eylülde güney körede satışa çıkacak note 7ler türkiye de o civarlarda gelir. iphone 7 kamerası note 7 1 tık geri kalıcak plus da arka kamerası çift olduğu için 1 tık önde olucak ama ön kamerada note 7 geçemicek mp dolayı değil diyaramdan dolayı
note 7 ekran deneyımını arıcaksın

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
sunu söyleyim
vulkan destek gelirse iphone 7 fark atar.exsynos 8890 a10 daha güçlü bi işlemci ama apple yazılımla işi çözmüş
android 7 note7 geldiğinde ram kullanımı azalıcanı düşünürsek note 7 piyasayı sallamaya devam eder

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
arkadaşlar iphone 7 plus la note 7 karşı karşıya iphone 7 tek çekirdekde üstünken note 7 çoklu çekirdekde üstün aslında beklenen bişeydi bu fotoğraflarda görebilirsiniz

Ekli dosyalar

• 1468008213_sam4.png
    1468008213_sam4.png
    57.2 KB · Görüntüleme: 396
  • iphone-7-plus-ram.jpg.png
    iphone-7-plus-ram.jpg.png
    41.9 KB · Görüntüleme: 389

DrMFD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Abi Note7 ile ıp7 karşılaştırması elma ile armut karşılaştırmak gibi. Ben de Note7 kullanıyorum herşeyi geçtim hediye gelen gear vr ı kullanan kimse ıp7 yi almayı düşünmez. Harika bir deneyim sanal gerçeklik gözlüğü. Üstelik Samsung tüm Note7 leri sorgusuz sualsiz toplayarak rüştünü ispatladı. Benim kafamda tek soru işareti Note7 fiyatı düşer mi eğer öyle bişe olursa yazık olur onu da zamanla göreceğiz

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
note 7 fiyatı düşmez çünkü iphone plus 3800 tl civarında çıkış yapıcanı düşünürsek samsung geri adım atmaz eylül ayında dağıtımı gerçekleşcek note 7
tabi samsung da vr deneyimi var iphone 7 kamerası note 7 kadar iyi olmayacak iphone 7 plusunda arka kamerasının çift olması note 7 kadar one cıkacakdır ama ram kullanımı artacaktır.
tabi burda deneyim araya giriyor. +
samsung ekran pil performan öndeyken
iphone yazılım performans stabilite önde

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Note 7'nin fiyatı tüm diğer modelleri gibi, bir sonraki modelin çıkmasına yakın düşecektir.

Ben, yaşanan sorundan kaynaklı olarak fiyat düşüreceklerini sanmam çünkü para iadesi yerine değişim isteyen kişiler için çok bariz bir adaletsizlik olur.

ilhanergincan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
merhaba arkadaşlar benim note 7 de şöyle bir sorunum oldu. Görüntülü arama yaptığımda karşı tarafta uygun oluğu halde arama normal aramaya geçiyor. media mark dan almıştım değişim ve para iadesini sordum her ikisinide yaparız dediler. İphone 7 plus çıktığında farkını verip onuda alabilirsiniz dediler. değişimi sordum cihazı verip ekim 15' e kadar bekleyemem dedim siz kaydınız yaptırın bana dedi yeni note 7 ler gelince ararım sizi cihazınızı getirirsiniz yenisini alırsınız sorun olmaz cihaz sizde kalabilir dediler.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
merhaba arkadaşlar benim note 7 de şöyle bir sorunum oldu. Görüntülü arama yaptığımda karşı tarafta uygun oluğu halde arama normal aramaya geçiyor. media mark dan almıştım değişim ve para iadesini sordum her ikisinide yaparız dediler. İphone 7 plus çıktığında farkını verip onuda alabilirsiniz dediler. değişimi sordum cihazı verip ekim 15' e kadar bekleyemem dedim siz kaydınız yaptırın bana dedi yeni note 7 ler gelince ararım sizi cihazınızı getirirsiniz yenisini alırsınız sorun olmaz cihaz sizde kalabilir dediler.
Note 7 yi aldığın mağazayı da söyleyebilirmisin?

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
ekimin 15 de türkeye gelmeyecek eylül ayında türkiyede olacak benim tahminim 19 eylül

uğurözbayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
18
neden burası samsung övme yerimidir ? hep birlikte fikir alışverişi yapıyoruz. ben kendi fikrimi söyledim sende kendi fikrini söylersin. ayrıca daha öncede belirttim note 2 den beri note serisi kullanan bi insanım. iphone sevmem bende. fakat bu yaşadığımız olay üzerine birde hala servisin net bir cevap vermemesi olacak iş değil.
Vay canına ya. Sanki dünyanın sonu kıyametin alemeti. Rahat ol sakin ol. Burda ağlamak yerine gerği neyse onu yapın. Bak binekse geri iade ettim hediye kartı verdiler gelince tekrar note 7 alacam. Ne oldu note gözümde düştümü yoooo. Kararsız kalanlar rahat olun note 7 alın

uğurözbayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Kardeş note 7 bende de var kimse gelip note 7 yi ezmiyor elinde note 7 olana da bişey dedi ni hemen karalıyolar oluyo güzel telefon bizzat kullanıyorum. Sıkıntılı bir cihaz ilk parti ama gerçekleri söyleyene de samsungu karalıyosun diyemessin hele hele burda iphone muhabbeti yapma demeye hiç hakkın yok. İp7 forumunda da note 7 tartışılıyor yeri geldiğinde fikir alışverişi yapılıyor yaptığın yorum hiç hoş değil. bil istedim.
Kasma kendini. Rahat ol. Burda ağlayanların aa şu özelliği güz l bu özelliği kötü diyeni duydun mu. Burda sadece ip7 mi note 7 mi alayım muhabbeti var. Kimse ağlamasın

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
19 eylül de yeni sıfır ürünler elimize ulaşır 19 eylül kadar beklicez sadece
sıfırdan yeni üretilmiş açılmamış kulanılmamış cıhazlar olucak

Ali Oruc12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki beyler bu donma kasma sorunları yeni çıkan note 7 lerde olacak mı? Klavyem bile donuyor.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Arkadaşlar ürünü aldığım mağazaya giderek(media markt) iade işlemini başlattım. Tahmin ettiğim gibi çok kolay oldu. Müşteri hizmetleri elimdeki telefonu görünce iade mi değişim mi diye sordu bende iade dedim. Faturaları istedi ve kutu içeriğini kontrol etti ve bende o sırada cihazı sıfırladım ve teslim ettim. Daha sonra beni kasaya yönlendirdi ve kredi kartına iade işlemini halletti ve iade edildiğine dair bana bi fatura verdi. İşim 10 dakika bile sürmedi. Dediğim gibi bu tarz konularda büyük teknoloji marketlerini seçerseniz mağdur olma şansınız çok daha düşük olur.

Reaksiyon puanı
2
How to tell if your Galaxy Note7 will explode - GSMArena.com news

Yeni seriler satış tarihi ve yeni olup olmadığını nasıl anlayacağımız
Galaxy Note 7 alacaklar mavi 'S' harfine dikkat!
Hürriyet Haber
10 Eylül 2016 - 14:42Son Güncelleme : 10 Eylül 2016 - 14:49
57d3f28dc03c0e25e4c58e30.jpg

PAYLAŞ
  • Samsung, bataryasında patlama riski bulunan tüm Galaxy Note 7telefonlarını geri çekiyor ve yenileriyle değiştiriyor. Peki batarya problemi olmayan Galaxy Note 7'leri sorunlu olanlardan nasıl ayıracağız?[/paste:font]

Samsung, başını fazlasıyla ağrıtan batarya probleminin ardındanGalaxy Note 7'lerini dünya genelinde toplatma kararı aldı.Türkiye'nin de kapsama alındığı değişim programı çerçevesinde kullanıcılar dilerlerse telefonlarını verip paralarını geri alabiliyor.

Samsung bir yandan sorunlu Galaxy Note 7 modellerini toplarken, diğer yandan da bataryasında sorun bulunmayan Galaxy Note 7'leri tüketicilerle buluşturmayı planlıyor. Bu çerçevede ise tüketicinin aklında bir soru var: Sorunlu Galaxy Note 7 ile sorunsuz olan modelin nasıl ayırt edileceği.

57d3f339c03c0e25e4c58e32

Samsung, bu ayrımı kolaylaştırmak için basit bir yola başvurmuş. Batarya problemi olmayan Galaxy Note 7'lerin kutularında mavirenkli bir S harfi olacak. Bu harf 'batarya sorunu bulunmayanmodel' anlamına gelecek.

PEKİ KUTUSU OLMAYAN GALAXY NOTE 7'LERİ AYIRT ETMENİN YOLU VAR MI?

Elbette herkes Galaxy Note 7'yi kutusuyla almayacak; ikinci ele de düşme ihtimalini göz ardı etmeyen Samsung, sorunlu modellerin IMEI numaralarının bulunduğu bir liste yayınlayacak ve bu listeden kullanıcılar almayı düşündükleri modelin sorunlu olup olmadığını kontrol edebilecek.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar ürünü aldığım mağazaya giderek(media markt) iade işlemini başlattım. Tahmin ettiğim gibi çok kolay oldu. Müşteri hizmetleri elimdeki telefonu görünce iade mi değişim mi diye sordu bende iade dedim. Faturaları istedi ve kutu içeriğini kontrol etti ve bende o sırada cihazı sıfırladım ve teslim ettim. Daha sonra beni kasaya yönlendirdi ve kredi kartına iade işlemini halletti ve iade edildiğine dair bana bi fatura verdi. İşim 10 dakika bile sürmedi. Dediğim gibi bu tarz konularda büyük teknoloji marketlerini seçerseniz mağdur olma şansınız çok daha düşük olur.
Yanlış anlama kardeşim ama emin ol alakası yok. Büyük mağaza küçül mağaza olayı değil. Samsungun cihazı geri almayı kanul etmeai tamamen. Burada geriye dönük yazılanları okursanız. Mediamakt kayseri mağazasından cihaz alan bir arkadaş vardı. Aldığı gün cihaz sorunlu çıkınca değişim için gittiği halde mağaza servisin adresini vermişti. Belkide sizdiniz bilemiyorum. Burada mağaza olayı değil samsungun cihaz geri kabulü önemli.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Hatta konu dışı olacak ama bak şuan media markttayım tab s2 tabletin yeni snapdragon versiyonları t813 kodlu. Firma eski t810 kodluları t813 diye satıyor.

160ef3b3313b7eb5ffdec273695294d2.jpg

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Yanlış anlama kardeşim ama emin ol alakası yok. Büyük mağaza küçül mağaza olayı değil. Samsungun cihazı geri almayı kanul etmeai tamamen. Burada geriye dönük yazılanları okursanız. Mediamakt kayseri mağazasından cihaz alan bir arkadaş vardı. Aldığı gün cihaz sorunlu çıkınca değişim için gittiği halde mağaza servisin adresini vermişti. Belkide sizdiniz bilemiyorum. Burada mağaza olayı değil samsungun cihaz geri kabulü önemli.
Evet çok haklısın üretim hatası deyip samsung resmi açıklama toplama kararı vs tüm mağazalara bildirdi. Ama ben daha önce aynı yerden 5 yılı aşkın alışveriş yaptım ve sıkıntı yaşadığım durumlarda media markt hiç beni mağdur etmedi. biraz reklam algısı oluşmuş olabilir buna vatan computer teknosa gibi mağazalar dahil fark ettiyseniz shiftedeletenet sayfasında note 7 iade ile ilgili açıklamalar var ve hep operatörlerden alanlar için bi bölüm var çünkü cihazı kabul etmiyor çoğu operatör mağazalar. İstersen bi kaç örnek verebilirim link olarak. görünce anlarsın zaten. Biraz kafanızda reklam yapıyor algısı oluşmuş sanki ama genelleme yapıyım bundan sonra büyük market zincirlerinden aldığınız teknolojik ürünler de mağdur olma İHTİMALİ operatörlere göre daha DÜŞÜKTÜR. Bi önceki yazımda da belirttim. Tabiki bu tarz büyük mağazalarda kusursuz değil. O yukarıda mağdur olan arkadaş gibi birçok mağdur vardır.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Hatta konu dışı olacak ama bak şuan media markttayım tab s2 tabletin yeni snapdragon versiyonları t813 kodlu. Firma eski t810 kodluları t813 diye satıyor.

160ef3b3313b7eb5ffdec273695294d2.jpg
Bununla ilgili tam olarak ne diyeceğimi bilemiyorum sonuçta yazım hatası da olabilir bilinçli yapılmışta olabilir: İlginç bir durum doğrusu :/

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
İlgili firmanın facebook hesabına mesaj yazdım cevap dahi vermediler henüz

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
1 eylül de yapılması yenı cıhazların başladı samsung ekime bırakmaz ben içerden aldığım bılgıler samsungdan aram ıyı eylül 19 çinde satışa sunulacak
ama samsung açıklama yapmıcak cunku diğer ülkelere cıkıs tarıhı bılınmıyor ama takmınler 19 eylül yada eylül içii ekime sarkmaz sarkarsada cok büyük yanlış yapmış olur samsung kullanıcı daaha cok kaybeder

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
1 eylül de yapılması yenı cıhazların başladı samsung ekime bırakmaz ben içerden aldığım bılgıler samsungdan aram ıyı eylül 19 çinde satışa sunulacak
ama samsung açıklama yapmıcak cunku diğer ülkelere cıkıs tarıhı bılınmıyor ama takmınler 19 eylül yada eylül içii ekime sarkmaz sarkarsada cok büyük yanlış yapmış olur samsung kullanıcı daaha cok kaybeder
Samsungla aram iyi derken ne kastettiniz. Bu bilgi kime dayanıyor