• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Bu ikinci götürüşüm olacak. Bundan önce de şarj soketi için götürmüştüm anakartı değiştirdiler 1 hafta sürdü. Bunda da büyük ihtimalle 1 hafta sürer. Telefon mu alıyoruz eski model araba mı anlamadım...
Sizin telefonda bişey var. Geçmiş olsun. Bu işler şans işi

Hay maşallah :) bende de s3 var kardeşim kullanıyor çöp telefon kırmamak için zor tutuyor kendini :) Bu sefer kesin yani samsunga tövbe
Note 5 guzel telefon sans isi servise verip 1 hafta da alma sebebin servisin tek sana calismamasi:)
Sorun yoksa gelince kullanirsin. Bu kadar tovbe edilecek seri degildir note serisi

Note 5 guzel telefon sans isi servise verip 1 hafta da alma sebebin servisin tek sana calismamasi:)
Sorun yoksa gelince kullanirsin. Bu kadar tovbe edilecek seri degildir note serisi

Note serisine lafım yok güzel seri. Fakat genel olarak hem samsung hem servisi kötü. Servise gelince sadece benimle ilgilenmediklerini biliyorum fakat işini iyi yapmayan servisi niçin hangi sebeple beğeneyim? Sana göre kötü olmayabilir. Ama ben deneyimledim gördüm.

Note serisine lafım yok güzel seri. Fakat genel olarak hem samsung hem servisi kötü. Servise gelince sadece benimle ilgilenmediklerini biliyorum fakat işini iyi yapmayan servisi niçin hangi sebeple beğeneyim? Sana göre kötü olmayabilir. Ama ben deneyimledim gördüm.
Samsung seni hak etmemiş. Şehirden şehire farklıymış servisler. Belki senin şehirdeki servis sıkıntılıdır.