cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
GötürEvet diğer mesajlarda yazdım sıfırladığımıBu durumda servise mi götürmem gerekiyor ?
GötürEvet diğer mesajlarda yazdım sıfırladığımıBu durumda servise mi götürmem gerekiyor ?
Parlaklığı sonuna kadar açın. Kırmızı yeri de açınBüğün güneşin altında note 5 ekran berbattı hiç birşey görünmüyor.
Evet diğer mesajlarda yazdım sıfırladığımıBu durumda servise mi götürmem gerekiyor ?
Bi servise göster bence.
Sizin telefonda bişey var. Geçmiş olsun. Bu işler şans işiBu ikinci götürüşüm olacak. Bundan önce de şarj soketi için götürmüştüm anakartı değiştirdiler 1 hafta sürdü. Bunda da büyük ihtimalle 1 hafta sürer. Telefon mu alıyoruz eski model araba mı anlamadım...
Sizin telefonda bişey var. Geçmiş olsun. Bu işler şans işi
1700 max. BenceYapacak bişey yok. Telefonu elden çıkarmaya bakacaz artık.Kaça gider acaba ?
1700 max. Bence
2. El piyasasından anlamıyorum![]()
1700'den koyun bakalım alıcı çıkacak mıBen de öyle düşünmüştüm zaten 1700 civarı![]()
1700'den koyun bakalım alıcı çıkacak mı![]()
Az ekleyip mi6 da bakabilirsinizÖnce alınabilecek telefona bakmak lazım.Aslında yurtdışından mate 9 getirtebilirim.
Az ekleyip mi6 da bakabilirsiniz![]()
BendensinMi6 ya pek güvenemiyorum ya çin malı olduğundan![]()
Bendensin
Ama huawei de çin
Ben olsam s7 edge alırdım yurtdışından![]()
Yok ya. Bende bişey yok. Eski s1 var. Taş gibiÖyle ama huawei kendini geliştirdi bence bi güven veriyo yaniama bundan sonra samsunga tövbe
![]()
Kaç telefon kullandın yaw mübarekYok ya. Bende bişey yok. Eski s1 var. Taş gibi![]()
Yok ya. Bende bişey yok. Eski s1 var. Taş gibi![]()
Aynen almanlar ve fransızlar yolluyor sağolsunlarKaç telefon kullandın yaw mübarek. Maşallah bütün telefonları kullanmışsın
.
Bu da iyiymişAynen almanlar ve fransızlar yolluyor sağolsunlar![]()
S3 seri sorunlu. Hep te kötü denk gelmişHay maşallahbende de s3 var kardeşim kullanıyor çöp telefon kırmamak için zor tutuyor kendini
Bu sefer kesin yani samsunga tövbe
Valla s8 aldım ben de sen biliyorsun zaten artık başka telefon alasım yok bundan sonraki telefonum ya note serisi ya da s serisi olacak Allah nasip ederseS3 seri sorunlu. Hep te kötü denk gelmiş
Tamam huawei alın ama söz bi daha samsung alıcaksın![]()
S3 seri sorunlu. Hep te kötü denk gelmiş
Tamam huawei alın ama söz bi daha samsung alıcaksın![]()
S9 al. S8'i bana verirsinValla s8 aldım ben de sen biliyorsun zaten artık başka telefon alasım yok bundan sonraki telefonum ya note serisi ya da s serisi olacak Allah nasip ederse![]()
3310 öneririmEmin ol bu sondu.Bundan sonra ya iphone (sevmememe rağmen) ya da sony alırım(mate9 hariç). Alamazsam da telefonsuz kalırım daha iyi
![]()
OlurS9 al. S8'i bana verirsin
--- Gönderi Güncellendi ---
3310 öneririm![]()
Çıktı ya yeni 2017 versiyon. Whatsapp falan varmış galibaOlur.
Haydaa 3310 nereden çıktı?
Anneannem bile kullanmaz onu sen ne diyorsunÇıktı ya yeni 2017 versiyon. Whatsapp falan varmış galiba![]()
Kullanır ya ucuz sağlam telefonAnneannem bile kullanmaz onu sen ne diyorsun?
Note 5 guzel telefon sans isi servise verip 1 hafta da alma sebebin servisin tek sana calismamasiHay maşallahbende de s3 var kardeşim kullanıyor çöp telefon kırmamak için zor tutuyor kendini
Bu sefer kesin yani samsunga tövbe
Note 5 guzel telefon sans isi servise verip 1 hafta da alma sebebin servisin tek sana calismamasi
Sorun yoksa gelince kullanirsin. Bu kadar tovbe edilecek seri degildir note serisi
Samsung seni hak etmemiş. Şehirden şehire farklıymış servisler. Belki senin şehirdeki servis sıkıntılıdır.Note serisine lafım yok güzel seri. Fakat genel olarak hem samsung hem servisi kötü. Servise gelince sadece benimle ilgilenmediklerini biliyorum fakat işini iyi yapmayan servisi niçin hangi sebeple beğeneyim? Sana göre kötü olmayabilir. Ama ben deneyimledim gördüm.