biraz geç cevap verebildim kusura bakmayın, evet yani 2 side orjinal note 5Seri numaraları aynı mı?
biraz geç cevap verebildim kusura bakmayın, evet yani 2 side orjinal note 5Seri numaraları aynı mı?
O zaman sıfırlayın. Belki düzelirbiraz geç cevap verebildim kusura bakmayın, evet yani 2 side orjinal note 5
Evet. Yedek aldıktan sonra yaparsanız veri kaybı yaşamazsınıznormal olarak ayar kısmından mı sıfırlama yapayım ?
rica ederimtelefonu sıfırladım. Suan bi problem gözükmüyor teşekkürler .
Swiftkey yükleyin dert etmeyinMerhaba telefonum not 5,
İki konuda bilginize danışmak istiyorum
Birincisi, son zamanlarda wi fi ye bağlanınca kopmalar oluyor sonra düzeliyor, ayrıca devamlı gittiğim bi kafede bağlanınca genelde face videolarını açmıyor, sanki net yok gibi davranıyor, başkalarında bu dediğim sorunların hiç biri yok.
İkincisi telefonun kendi klavyesi tahmin konusunda çok yetersiz ya da ben ayarını bilmiyorum , kendi klavyesi yeterli şekilde ayarlanabiliyor mu, yoksa swift key gibi şahane ama telefonu yorabilecek klavye yüklemem şart mı? Bu arada daha önceden yazdığım ve geri sildiğim yazıları tekrar yazınca tahmin güzel, kalıp kalıp geliştiriyorum fakat ilk yazarken tahmin edemiyor.
Mesela ( akşam ) kelimesini yazarken son harfine kadar yazmam gerekiyor. Ama Allah var düzeltmeler fena değil.
Rica ederimTeşekkürler
Gamsahapnida
Sizin şuan yüklü olan güncelleme temmuz güvenlik güncellemesi miydi ?
Evet 20 mb lik bişeydiSizin şuan yüklü olan güncelleme temmuz güvenlik güncellemesi miydi ?
Allah Allah tüm android camiasından önce size ağustos yamasını mı verdiler acabaEvet 20 mb lik bişeydi
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu şimdi bu gün geldi
yüklensin ekran görüntüsü atarımAllah Allah tüm android camiasından önce size ağustos yamasını mı verdiler acababitince bi kontrol eder misiniz ?
Bu gün saat uygulamasına güncelleme gelmişti samsung mağazadan s8 in simgesi gibi oldu bi güncellemeleri denetleyim dedim baktım gelmişyüklensin ekran görüntüsü atarım
Bu gün saat uygulamasına güncelleme gelmişti samsung mağazadan s8 in simgesi gibiyüklensin ekran görüntüsü atarım
Bu gün saat uygulamasına güncelleme gelmişti samsung mağazadan s8 in simgesi gibiyüklensin ekran görüntüsü atarım
Bizde etmedi benden soylemesiYeni modeller çıkarmaz ama üretim 6 ay falan devam eder bence![]()
Pardon benim hareketli duvar kağıdımdan kaynaklı yalnış bilgiArtık menü arkaplanı bulanık değil
Bu seri ama çok kullanıcı kitlesi olan bir seri olduğu için devam eder. Etmesi lazınBizde etmedi benden soylemesi![]()
Orasını bilemem tabi note5 yeni kasaBu seri ama çok kullanıcı kitlesi olan bir seri olduğu için devam eder. Etmesi lazın![]()
Bende öyle bir problem hiç olmadıEkli dosyayı görüntüle 26093
Temmuz ayındaki 20 megabaytlık guncellemeden sonra gelen aramalar 1 saniye icerisinde kendiliğinden kapanmaya başladı. Son 4 gundur ise surekli olarak yapiyor bunu ve telefon gorusmesi yapamiyorum. Telefonu sıfırladım ama duzelen bir sey olmadi. Bazen aramayi kabul ediyor cogu zaman ise kendiliginden kapatiyor aramayi engelledigim numara da yok. Son gelen 328 mgb lık guncellemeyi yaptıktan sonra wifinin yanındaki telefon simgesi ara ara çıkıp duruyor. Sorun volte ile mi alakali bu sorunu yasayan birkac kisiye daha denk geldim yardimci olursaniz sevinirim
vowifi ile ilgili. wifi aramasını kapatın. düzelirEkli dosyayı görüntüle 26093
Temmuz ayındaki 20 megabaytlık guncellemeden sonra gelen aramalar 1 saniye icerisinde kendiliğinden kapanmaya başladı. Son 4 gundur ise surekli olarak yapiyor bunu ve telefon gorusmesi yapamiyorum. Telefonu sıfırladım ama duzelen bir sey olmadi. Bazen aramayi kabul ediyor cogu zaman ise kendiliginden kapatiyor aramayi engelledigim numara da yok. Son gelen 328 mgb lık guncellemeyi yaptıktan sonra wifinin yanındaki telefon simgesi ara ara çıkıp duruyor. Sorun volte ile mi alakali bu sorunu yasayan birkac kisiye daha denk geldim yardimci olursaniz sevinirim
Kesinlikle klavyede çok bariz fark varValla ilk izlenimlerimde klavye akıcı. Bir ikincisi yeni uygulama yüklediğimde simgesini ana ekrana atmıyor 3. Sayfaya atıyor. Bunu farkettim. Yanı nispeten daha stabil gibi şimdilik.ama klavye gayet akıcı.