Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Emre GÖK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu sıfırladım. Suan bi problem gözükmüyor teşekkürler .

pahla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba telefonum not 5,
İki konuda bilginize danışmak istiyorum
Birincisi, son zamanlarda wi fi ye bağlanınca kopmalar oluyor sonra düzeliyor, ayrıca devamlı gittiğim bi kafede bağlanınca genelde face videolarını açmıyor, sanki net yok gibi davranıyor, başkalarında bu dediğim sorunların hiç biri yok.
İkincisi telefonun kendi klavyesi tahmin konusunda çok yetersiz ya da ben ayarını bilmiyorum , kendi klavyesi yeterli şekilde ayarlanabiliyor mu, yoksa swift key gibi şahane ama telefonu yorabilecek klavye yüklemem şart mı? Bu arada daha önceden yazdığım ve geri sildiğim yazıları tekrar yazınca tahmin güzel, kalıp kalıp geliştiriyorum fakat ilk yazarken tahmin edemiyor.
Mesela ( akşam ) kelimesini yazarken son harfine kadar yazmam gerekiyor. Ama Allah var düzeltmeler fena değil.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Merhaba telefonum not 5,
İki konuda bilginize danışmak istiyorum
Birincisi, son zamanlarda wi fi ye bağlanınca kopmalar oluyor sonra düzeliyor, ayrıca devamlı gittiğim bi kafede bağlanınca genelde face videolarını açmıyor, sanki net yok gibi davranıyor, başkalarında bu dediğim sorunların hiç biri yok.
İkincisi telefonun kendi klavyesi tahmin konusunda çok yetersiz ya da ben ayarını bilmiyorum , kendi klavyesi yeterli şekilde ayarlanabiliyor mu, yoksa swift key gibi şahane ama telefonu yorabilecek klavye yüklemem şart mı? Bu arada daha önceden yazdığım ve geri sildiğim yazıları tekrar yazınca tahmin güzel, kalıp kalıp geliştiriyorum fakat ilk yazarken tahmin edemiyor.
Mesela ( akşam ) kelimesini yazarken son harfine kadar yazmam gerekiyor. Ama Allah var düzeltmeler fena değil.
Swiftkey yükleyin dert etmeyin;)

pahla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler
Gamsahapnida

Son düzenleme:

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Screenshot_20170731-144716.png

--- Gönderi Güncellendi ---
Hayırlı olsın büyük bir güncelleme geldi

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Allah Allah tüm android camiasından önce size ağustos yamasını mı verdiler acaba :Dbitince bi kontrol eder misiniz ?
yüklensin ekran görüntüsü atarım
Bu gün saat uygulamasına güncelleme gelmişti samsung mağazadan s8 in simgesi gibi oldu bi güncellemeleri denetleyim dedim baktım gelmiş:)
Screenshot_20170731-151334.png
Bu gün saat uygulamasına güncelleme gelmişti samsung mağazadan s8 in simgesi gibi
Sonuç nişey değişmedi sanki
Screenshot_20170731-153441.png
Bu gün saat uygulamasına güncelleme gelmişti samsung mağazadan s8 in simgesi gibi
Yeni geçerli sürüm

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Klavye hissiyatı falan çok güzel olmuş kalem algılama sorunu giderilmiş görünüşe göre yeni güncelleme gayet güzel çalışıyo

Tunahangngr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
20170801_131534.png

Temmuz ayındaki 20 megabaytlık guncellemeden sonra gelen aramalar 1 saniye icerisinde kendiliğinden kapanmaya başladı. Son 4 gundur ise surekli olarak yapiyor bunu ve telefon gorusmesi yapamiyorum. Telefonu sıfırladım ama duzelen bir sey olmadi. Bazen aramayi kabul ediyor cogu zaman ise kendiliginden kapatiyor aramayi engelledigim numara da yok. Son gelen 328 mgb lık guncellemeyi yaptıktan sonra wifinin yanındaki telefon simgesi ara ara çıkıp duruyor. Sorun volte ile mi alakali bu sorunu yasayan birkac kisiye daha denk geldim yardimci olursaniz sevinirim

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Ekli dosyayı görüntüle 26093

Temmuz ayındaki 20 megabaytlık guncellemeden sonra gelen aramalar 1 saniye icerisinde kendiliğinden kapanmaya başladı. Son 4 gundur ise surekli olarak yapiyor bunu ve telefon gorusmesi yapamiyorum. Telefonu sıfırladım ama duzelen bir sey olmadi. Bazen aramayi kabul ediyor cogu zaman ise kendiliginden kapatiyor aramayi engelledigim numara da yok. Son gelen 328 mgb lık guncellemeyi yaptıktan sonra wifinin yanındaki telefon simgesi ara ara çıkıp duruyor. Sorun volte ile mi alakali bu sorunu yasayan birkac kisiye daha denk geldim yardimci olursaniz sevinirim
Bende öyle bir problem hiç olmadı

Tunahangngr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Internette benden başka bu sorunu yasayan var mi diye araştırdım tek degilim maalesef

Sabri Kuzu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
328 mb lık güncellemeyei bugün yaptım.Facebook instagram gibi uygulamalarda donup duruyordu durduk yere.İnşallah çözmüşlerdir sıkıntıyı.
Ha bide menüde bazı ikonlar diğerlerinden üstte duruyordu.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ekli dosyayı görüntüle 26093

vowifi ile ilgili. wifi aramasını kapatın. düzelir

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Valla ilk izlenimlerimde klavye akıcı. Bir ikincisi yeni uygulama yüklediğimde simgesini ana ekrana atmıyor 3. Sayfaya atıyor. Bunu farkettim. Yanı nispeten daha stabil gibi şimdilik.ama klavye gayet akıcı.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Valla ilk izlenimlerimde klavye akıcı. Bir ikincisi yeni uygulama yüklediğimde simgesini ana ekrana atmıyor 3. Sayfaya atıyor. Bunu farkettim. Yanı nispeten daha stabil gibi şimdilik.ama klavye gayet akıcı.
Kesinlikle klavyede çok bariz fark var