AdminisTraktör
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5,173
Nasi yaptinHard format denedim olmadı
Nasi yaptinHard format denedim olmadı
Galaxy Note 5 Reset atma (2.Yöntem)Nasi yaptin
Iide bu sadece format hard formatta 4 parcali flashlanirGalaxy Note 5 Reset atma (2.Yöntem)
- Note 5’i kapatın.
- Aynı anda Samsung logosu çıkana kadar Ses Açma + Ana Ekran Düğmesi + Güç Güğmesi‘ne basın.
- Ses tuşlarını kullanarak “wipe data / factory reset” basın ve Power (Güç düğmesi) ile onaylayın.
- “Yes–delete all user data” (Tüm kullanıcı bilgilerini temizle) ‘yi onaylayın. bu şekilde yaptım
Sana tavsiyem garanti bitmeden hemen pili değiştirsinler götür ver servise acilen değişsin pilmerhaba benim sarjım su gibi gidiyor. gunde net 2 kez sart ediyorum hicbir şekilde yetiremiyorum. hic kullanmadan sarjim %5 kadar iniyor ve yüzde üçü gordugum an kapanıyor. hic yüzde bir kalmadi mesela. garantiside 15 gun sonra bitiyor. yardimcu olur musunuuuzz
Sana tavsiyem garanti bitmeden hemen pili değiştirsinler götür ver servise acilen değişsin pil
beyler ben servise verdim yine düzelmedi. 7.0 güncellemesinden sonra telefon sapıttı. 6.01 e geri dönmek istiyorum, bu işlerden anlayan arkadaş varsa bana yardımcı olabilirmi.Dostum at bi temiz format kurtul ne uğraşıyorsun yada uygulama verilerini temizle yada varsayılan sistem ayarlarına geri dön
beyler ben servise verdim yine düzelmedi. 7.0 güncellemesinden sonra telefon sapıttı. 6.01 e geri dönmek istiyorum, bu işlerden anlayan arkadaş varsa bana yardımcı olabilirmi.
Yanlış yere yazdım galiba. Benim sorunum 7.0 güncellemesinden sonra bildirim sesleri gidiyor uygulamalar çöküyor, videolar takılıyor, yeniden başlatınca düzeliyor. İyice saçmaladı anlayacağız. 6.01 e geri dönmek istiyorum.servise verdiginiz halde sarj probleminiz mi duzelmedii? yada batarya degistirmediler mi
Aynısı bende de olmuştu 6 ya döndüm uzun süredir kullanıyordum dedim düzeltmişlerdir 7 yi tekrar deneyeyim klavye düzelmiş gerisi aynı sürekli donma video izleyememe filan aslında daha güzel fakat olmamış 6 ile yola devam bundan sonra bilgisayara odin yüklüyorsunuz marsmallowun son sürümü olanı sammobile den indirin odin ile telefona kuracaksınız tam talimatlar sammobilede firmware indirdiğiniz sayfanın altında var tek sıkıntı yüklemenin hemen ardındañ telefon açılmıyor samsung yazısı kocaman oluyor sürekli bir döngü başlıyor kapatma tuşuna basık tutup kapat yazısını denk getirip kapatmalısınız biraz cafcaflı oluyor orası biraz uğraştırıyor kapatırsanız gerisi hard reset yapma işlemi hard reset yapınca düzelip normal başlıyor bende bu şekilde olduYanlış yere yazdım galiba. Benim sorunum 7.0 güncellemesinden sonra bildirim sesleri gidiyor uygulamalar çöküyor, videolar takılıyor, yeniden başlatınca düzeliyor. İyice saçmaladı anlayacağız. 6.01 e geri dönmek istiyorum.
Tabiki değiştirirler tahmini 1 hafta sürer her halde tam bilmiyorum ama kulaklığında falan sorun varsa ver onuda değişsinleranlamistim bir sorun oldugunu. kesin pili degistirirler mi ve sizce ne kadar surer
Hocam peki samsung un driveri ne işe yarıyor. Onu kurmalımıyım. Sammobilden indiremedim. Çok uğraştım free download a tıkladığımda siteye yönlendiriyor. Bende başka bir siteden indirdim en güncel 6.01Aynısı bende de olmuştu 6 ya döndüm uzun süredir kullanıyordum dedim düzeltmişlerdir 7 yi tekrar deneyeyim klavye düzelmiş gerisi aynı sürekli donma video izleyememe filan aslında daha güzel fakat olmamış 6 ile yola devam bundan sonra bilgisayara odin yüklüyorsunuz marsmallowun son sürümü olanı sammobile den indirin odin ile telefona kuracaksınız tam talimatlar sammobilede firmware indirdiğiniz sayfanın altında var tek sıkıntı yüklemenin hemen ardındañ telefon açılmıyor samsung yazısı kocaman oluyor sürekli bir döngü başlıyor kapatma tuşuna basık tutup kapat yazısını denk getirip kapatmalısınız biraz cafcaflı oluyor orası biraz uğraştırıyor kapatırsanız gerisi hard reset yapma işlemi hard reset yapınca düzelip normal başlıyor bende bu şekilde oldu
Ben başka bir siteden indirdim bakalım yapabilecek miyim. Akşam deneyeceğim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam peki samsung un driveri ne işe yarıyor. Onu kurmalımıyım. Sammobilden indiremedim. Çok uğraştım free download a tıkladığımda siteye yönlendiriyor. Bende başka bir siteden indirdim en güncel 6.01
1.ayda çıkmış galiba en son. Bu akşam cihazı kurucam bi terslik olmaz umarım. Gözüm gibi baktım bugüne kadar 7.0 dan sonra cihazdan soğdum. İnşallah düzelir yoksa android devri bende bitecek.
Ben başka bir siteden indirdim bakalım yapabilecek miyim. Akşam deneyeceğim.
Hocam peki samsung un driveri ne işe yarıyor. Onu kurmalımıyım. Sammobilden indiremedim. Çok uğraştım free download a tıkladığımda siteye yönlendiriyor. Bende başka bir siteden indirdim en güncel 6.01
1.ayda çıkmış galiba en son. Bu akşam cihazı kurucam bi terslik olmaz umarım. Gözüm gibi baktım bugüne kadar 7.0 dan sonra cihazdan soğdum. İnşallah düzelir yoksa android devri bende bitecek.
Hocam Aynen senin dediğin gibi oldu yazı büyüdü falan. bir türlü kapattım cihazı hard reset attım düzeldi. şuan normal gibi. umarım bir sorun çıkmaz.Ben başka bir siteden indirdim bakalım yapabilecek miyim. Akşam deneyeceğim.
hayırlı olsunHocam Aynen senin dediğin gibi oldu yazı büyüdü falan. bir türlü kapattım cihazı hard reset attım düzeldi. şuan normal gibi. umarım bir sorun çıkmaz.
--- Gönderi Güncellendi ---hayırlı olsun
PC uygulaması olan Smart Switch'e bağlayıp 7.0'a güncelleyebilirsin.Merhabalar ben Gmail sorunu yaşadım diye telefona yazılım attırdım ama telefon 6.0 oldu nasıl düzeltecem yardımcı olabilecek var mı
Denedim ama cihazınız desteklemiyor uyarısı aldımPC uygulaması olan Smart Switch'e bağlayıp 7.0'a güncelleyebilirsin.
Nasıl oluyor o iş yahu driveri tekrar yükletin prgrama az karıştırın onun için seçenek vardır.Denedim ama cihazınız desteklemiyor uyarısı aldım
Bilmiyorum sanırım telefonu mefta ettimNasıl oluyor o iş yahu driveri tekrar yükletin prgrama az karıştırın onun için seçenek vardır.
Custom rom kurarak cozebilirsinizSlm arkadaşlar .telefonda güvenli klasör programı çalışmıyor. Root lu olduğu için ..knox engelliyormuş. Bunun bir çözümü varmı?.rootlu kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız. Saygılar
Çok seyrek oluyo haftada 1 anca bi format at istersenArkadaşlar aniden wifi ile bağlantıyı kesip kısa süre sonra yine bağlanıyo.Bu veya buna benzer şekilde sorun yaşayan oldu mu?7 ye yeni geçtim ondan sanıyorum
Bağlantı zayıfsa öyle yaparÇok seyrek oluyo haftada 1 anca bi format at istersen