M
Murat Burç
SDN Okuru
Beyler. Android güvenilik yamanız hangi ayda ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz?
Güvenlik yaması düzeyi 1 temmuz gösteriyo dün gelen 328 mb lik güncelleme güvenlik yaması değilmiş demekkiBeyler. Android güvenilik yamanız hangi ayda ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz?
328 mb oYeni güncellemeyi kuran varmı 380 küsür mb da boyutı var neyin nesi
Note 4'e geliyor ama. Ha ana android güncellemesi diyorsanız evet bir daha gelmez büyük ihtimal.Note5 e gelen son güncelleme sanırım 2 yılı doldu
Root işlemi yaptıysanız ondan kaynaklı olabilir.Arkadaşlar merhaba,bi sorum var.Ben daha önceden 7 güncellemesini durdurmuştum kötü yorumlara dayanarak,bugün de dedim ki 7 ye geçeyim artık fakat yüklemeye devam etmek istediğimde son sürüm diyerek güncelleme yapmadı.Nedendir acaba,bir bilgisi olan var mı?
yok hiç bi şey yapmadım.Uzun zamandan beri durdurmuştum dediğim gibi devam etmek istediğimde kendiliğinden durdurdu son sürüm mevcut dediRoot işlemi yaptıysanız ondan kaynaklı olabilir.
Firmware ativerArkadaşlar merhaba,bi sorum var.Ben daha önceden 7 güncellemesini durdurmuştum kötü yorumlara dayanarak,bugün de dedim ki 7 ye geçeyim artık fakat yüklemeye devam etmek istediğimde son sürüm diyerek güncelleme yapmadı.Nedendir acaba,bir bilgisi olan var mı?
cihazın yazılım bilgisini kontrol edermisin ? android sürümü ne görünüyor orada?
En iyisi bilgisayarına smartswitch yazilimini indir ordan hallet telefonunu bağla bilgisayarına6.1 yazıyo aklıma şey geldi acaba güvenlik güncellemelerini de yapmadığımdan dolayı olmuş olabilir mi?
Bilgisayarın varsa Smart switch indir bilgisayara bağla program güncellemeleri bulur.6.1 yazıyo aklıma şey geldi acaba güvenlik güncellemelerini de yapmadığımdan dolayı olmuş olabilir mi?
6.1 yazıyo aklıma şey geldi acaba güvenlik güncellemelerini de yapmadığımdan dolayı olmuş olabilir mi?
onu da yaptım olmadıAklıma diyorum cihazı komple kapat aç ve yazılım güncelle de bakalım ne olacak?
Olabilir. Pc'ne smart swich indir. Oradan güncelle en son güncelleme gelir6.1 yazıyo aklıma şey geldi acaba güvenlik güncellemelerini de yapmadığımdan dolayı olmuş olabilir mi?
Bildirim ayarlarını kontrol edinArkadaşlar bir de şöyle bir sorunum var uzun zamandan beri whatsapp bildirimleri gelmiyor.Güncelleme,tekrar yükleme gibi şeyleri denedim fakat çözüm olmadı.Başka önerisi olan var mı?Eğer varsa çok sevinirim
Kac kere kontrol ettim fakat bir turlu bildirim alamiyorumBildirim ayarlarını kontrol edin
Wp ye girdiginizde bildirimler gelmiste siz mi gorememis oluyorsunuz yoksa wp dede yeni mesajlar siz girdikten sonra mi geliyorKac kere kontrol ettim fakat bir turlu bildirim alamiyorum
Dostum at bi temiz format kurtul ne uğraşıyorsun yada uygulama verilerini temizle yada varsayılan sistem ayarlarına geri dönfacebook instagram whatsappda donmalar başladı bildirim sesleri mesj sesleri alarm sesleri zil sesleri çalmamaya başladı yardmcı olabilecek varmı