Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Beyler. Android güvenilik yamanız hangi ayda ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz?

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Beyler. Android güvenilik yamanız hangi ayda ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz?
Güvenlik yaması düzeyi 1 temmuz gösteriyo dün gelen 328 mb lik güncelleme güvenlik yaması değilmiş demekki
--- Gönderi Güncellendi ---
Performanstada bayağ artış var telefon oyunlardaki ısınma giderilmiş ben dream league oynuyorum çözünürlük fulken oyunda yağmurlu yada karlı havada maç yaparken kasmalar oluyordu şuan kasma sıfır

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Screenshot_20170802-004537.png
antutu puanıda bu

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Sentetik testlere pek güvenmeyin. Normal performans daha önemli

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Note5 e gelen son güncelleme sanırım 2 yılı doldu

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar merhaba,bi sorum var.Ben daha önceden 7 güncellemesini durdurmuştum kötü yorumlara dayanarak,bugün de dedim ki 7 ye geçeyim artık fakat yüklemeye devam etmek istediğimde son sürüm diyerek güncelleme yapmadı.Nedendir acaba,bir bilgisi olan var mı?

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar merhaba,bi sorum var.Ben daha önceden 7 güncellemesini durdurmuştum kötü yorumlara dayanarak,bugün de dedim ki 7 ye geçeyim artık fakat yüklemeye devam etmek istediğimde son sürüm diyerek güncelleme yapmadı.Nedendir acaba,bir bilgisi olan var mı?
Root işlemi yaptıysanız ondan kaynaklı olabilir.

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
cihazın yazılım bilgisini kontrol edermisin ? android sürümü ne görünüyor orada?

Reaksiyon puanı
5,173
Firmware ativer

M

Murat Burç

SDN Okuru
6.1 yazıyo aklıma şey geldi acaba güvenlik güncellemelerini de yapmadığımdan dolayı olmuş olabilir mi?
Bilgisayarın varsa Smart switch indir bilgisayara bağla program güncellemeleri bulur.
Smart Switch ile cihazı yedekler 7.0'ı yükledikten sonra sıfırlarsın birde. 7.0'I yüklemeden önce yedekle.

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar smart switch'i denedim şuan yükleniyo,çok teşekkür ederim hepinize

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bir de şöyle bir sorunum var uzun zamandan beri whatsapp bildirimleri gelmiyor.Güncelleme,tekrar yükleme gibi şeyleri denedim fakat çözüm olmadı.Başka önerisi olan var mı?Eğer varsa çok sevinirim

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar bir de şöyle bir sorunum var uzun zamandan beri whatsapp bildirimleri gelmiyor.Güncelleme,tekrar yükleme gibi şeyleri denedim fakat çözüm olmadı.Başka önerisi olan var mı?Eğer varsa çok sevinirim
Bildirim ayarlarını kontrol edin

burhan_52

Asistan
Reaksiyon puanı
14
facebook instagram whatsappda donmalar başladı bildirim sesleri mesj sesleri alarm sesleri zil sesleri çalmamaya başladı yardmcı olabilecek varmı

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
facebook instagram whatsappda donmalar başladı bildirim sesleri mesj sesleri alarm sesleri zil sesleri çalmamaya başladı yardmcı olabilecek varmı
Dostum at bi temiz format kurtul ne uğraşıyorsun yada uygulama verilerini temizle yada varsayılan sistem ayarlarına geri dön