• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Beyler. Android güvenilik yamanız hangi ayda ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz?

Beyler. Android güvenilik yamanız hangi ayda ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz?
Güvenlik yaması düzeyi 1 temmuz gösteriyo dün gelen 328 mb lik güncelleme güvenlik yaması değilmiş demekki
--- Gönderi Güncellendi ---
Performanstada bayağ artış var telefon oyunlardaki ısınma giderilmiş ben dream league oynuyorum çözünürlük fulken oyunda yağmurlu yada karlı havada maç yaparken kasmalar oluyordu şuan kasma sıfır

c33c1f2224871fbdef859bf22974cd36.jpg

1 nisan güvenlik gunc.

Arkadaşlar merhaba,bi sorum var.Ben daha önceden 7 güncellemesini durdurmuştum kötü yorumlara dayanarak,bugün de dedim ki 7 ye geçeyim artık fakat yüklemeye devam etmek istediğimde son sürüm diyerek güncelleme yapmadı.Nedendir acaba,bir bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba,bi sorum var.Ben daha önceden 7 güncellemesini durdurmuştum kötü yorumlara dayanarak,bugün de dedim ki 7 ye geçeyim artık fakat yüklemeye devam etmek istediğimde son sürüm diyerek güncelleme yapmadı.Nedendir acaba,bir bilgisi olan var mı?
Root işlemi yaptıysanız ondan kaynaklı olabilir.

cihazın yazılım bilgisini kontrol edermisin ? android sürümü ne görünüyor orada?

6.1 yazıyo aklıma şey geldi acaba güvenlik güncellemelerini de yapmadığımdan dolayı olmuş olabilir mi?
Bilgisayarın varsa Smart switch indir bilgisayara bağla program güncellemeleri bulur.
Smart Switch ile cihazı yedekler 7.0'ı yükledikten sonra sıfırlarsın birde. 7.0'I yüklemeden önce yedekle.

Arkadaşlar smart switch'i denedim şuan yükleniyo,çok teşekkür ederim hepinize

Arkadaşlar bir de şöyle bir sorunum var uzun zamandan beri whatsapp bildirimleri gelmiyor.Güncelleme,tekrar yükleme gibi şeyleri denedim fakat çözüm olmadı.Başka önerisi olan var mı?Eğer varsa çok sevinirim

facebook instagram whatsappda donmalar başladı bildirim sesleri mesj sesleri alarm sesleri zil sesleri çalmamaya başladı yardmcı olabilecek varmı