Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Note serisine lafım yok güzel seri. Fakat genel olarak hem samsung hem servisi kötü. Servise gelince sadece benimle ilgilenmediklerini biliyorum fakat işini iyi yapmayan servisi niçin hangi sebeple beğeneyim? Sana göre kötü olmayabilir. Ama ben deneyimledim gördüm.
Sehirden sehire servis farkli. Ben istanbul da pek sıkınti cekmedim zaten servis icin 2 kez yolum düşmüstü.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Note serisine lafım yok güzel seri. Fakat genel olarak hem samsung hem servisi kötü. Servise gelince sadece benimle ilgilenmediklerini biliyorum fakat işini iyi yapmayan servisi niçin hangi sebeple beğeneyim? Sana göre kötü olmayabilir. Ama ben deneyimledim gördüm.
Kafa kafaya XZ ile takas deneyin bence.

Telefonun duruma bağlı olarak size fazla miktarda para bile geçebilir. Her ne kadar kasım kasım kasılsalar da Note serisi cihazlar 2. elde değerlenebiliyor.

Şu uğursuz telefondan kurtulma imkanı olan kurtulsun. Güya en stabil modeldi şu zamana kadar çıkmış. Samsung'un pembe yalanları tek bir güncellemeye bakar doğrusunun yerine geçmesi için.

Çok geçmiş olsun.

ooktay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar "mesajlar yanit vermiyor" hata veriyor bu sorunla karşılaşan var mi?

eggoemeth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba note 5 kullaniyorum ve telefonda sıklıkla oyun oynuyorum fakat oyundaki bir yazı ile bi kaç resim parçası telefonun ekranına geçmiş durumda yani sanki oyunla ekran arasında karbon kağıdı konulmuş ve oyun ekrana kopyalanmış durumda telefonu aldığım yer ile görüştüm ordaki kişi orada çalışan iş arkadaşınında oynadığı okey oyununun telefonunun ekranına geçtiğini söyledi bu konuda bilgisi olan ve bununla ilgili nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilen var mı? Şimdiden çok teşekkürler. İyi forumlar ...

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Öncelikle herkese merhaba note 5 kullaniyorum ve telefonda sıklıkla oyun oynuyorum fakat oyundaki bir yazı ile bi kaç resim parçası telefonun ekranına geçmiş durumda yani sanki oyunla ekran arasında karbon kağıdı konulmuş ve oyun ekrana kopyalanmış durumda telefonu aldığım yer ile görüştüm ordaki kişi orada çalışan iş arkadaşınında oynadığı okey oyununun telefonunun ekranına geçtiğini söyledi bu konuda bilgisi olan ve bununla ilgili nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilen var mı? Şimdiden çok teşekkürler. İyi forumlar ...
Game launcher ekranında güç tasarrufu gibi ayarlar var mı?

eggoemeth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet var fakat güç tasarrufu tuşu ile ne gibi bir ilgisi olduğunu anlayamadım sorunu daha iyi anlatabilmek için ss ekliyorum orada çember icindeki yazılar ekranımda ve gitmiyor yani ekran koruyucuyu kaldırıp baktım hala orda ve duvar kağıdı ile ilgisi yok ekranda duruyor kamerayi açsamda mesaj yazsamda ne bileyim her ne yaparsam yapayım
Bu arada ssi incelediğimde yazı yok ne gariptir ki başka bir cihazla çekip öyle ekleyeceğim :/

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170721-203151.jpg
    Screenshot_20170721-203151.jpg
    515 KB · Görüntüleme: 457

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Amoled yanığı.

Yazık... Çok yazık.

Ss de görünmez. Eğer telefonunuzda görüleni göstermek istiyorsanız. Beyaz bir ekrana başka bir telefon ile ekranı çekip onu buraya atmanız gerekecek.

Cidden gülüyorum sadece bu Samsung'a. Çok güzel Sheep toplamış yanına ağzımızı açsak saldırıya uğruyoruz.

Israrla samsung bütün kusurlarını düzeltti diyorlar.

Bu sorun S2 ile başladı günümüzde hala yaşanıyor.

Direkt servislik. Hatta cihazı yenilenmesini isteyin. Batarya falan da değişmiş olur. İçini açtırmayın zorluk çıkarın. Baskı kurun, elinizden geldiğince sertçe çıkışın sakin girmeyin probleminiz ciddi Samsung servisleri sıkıntılı bu konuda nabza göre şerbet veriyor bir çoğu tatlı dilden anlamıyor. Ne dediğimi gittiğiniz zaman anlarsınız.

Normalde forumda paylaşım yapmıyorum belirli sebeplerden ötürü ama Note5 ve problem ikilisi olunca yardımcı olmak istiyorum her türlü.

Umarım son Samsung cihazınız olur bu da. Apple Huawei ve Sony üçlüsüne dönmenizi tavsiye ederim bu feci deneyim sonrasında.

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
O an ki ışık patlamalarına telefonun ısıs sorunlarıyla da böyle olur.Uzun bir süre felan beklediğin de kayboluyor mu pekı

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Bu dediğin şey telefonun ekranı kapalıyken ekranda o oyunun izlerinin olması ise pc monitörlerinde bile olur bu dediğin şey. Uzun süre aynı oyunu oynarsan ya da bi programda kalırsan ekranda iz bırakır. Yapılacak şey ekranı değişmek olur. Servislik bi şey yok sorun ve suç sana ait. Tabi dediğim gibi ekran kapalıyken üzerinde iz cıkmış ise geçerli bunlar. Bu durum gözlerimizde bile olur. Uzun süre bir şeye bakıp gözleri kapatıp bi duvara bakınca o şeyin yansımasını orda görmen vs gibi durumlar yani. Tabi göz kendini yeniler :)

Hemen samsung'a bok atma çabası :D dünyaca ünlü panel üreticisi bi şirket samsung. Haberin olsun istedim :) ayrıca çoğu telefon markası ekran için samsung'dan yardım alır ya da direk ekranı samsung a ürettirir. Sorun kullanıcıda.
Vallah istediği kadar ünlü olsun amoled ekranda ghost efekt kalıyo tv leri bile aynı hangi kanalı çok izliyosan onun amblemi kalıyo orda

BayPride

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba! Foruma yeni katıldım! Herkese keyifli forumlar ve de iyi günler diliyorum.
Hiç uzatmadan konuya gireceğim. Aslında, şuan tam olarak Note 5 kullanmıyorum. Lakin siparişini verdim, ve de yakında teslim alacağım.
Bir arkadaşım ile sohbet ederken, konu telefonlardan ve kılıflarından açıldı, ve ondan sonra aklıma Ekran Koruyucu geldi. İlk defa Note serisinden bir telefon kullanacağım. Nasıl bir Ekran Koruyucu almalıyım hiç bir fikrim yok. Ekran Koruyucular birbirinden farklı mıdır? Kaliteli veyatta Kalitesiz olarak ayırt edilir mi? Eğer ki şayet öyleyse, maksimum 100 lira olan, kalite bir Ekran Koruyucu önermenizi rica ediyorum.

Bu kadar yeterli sanırsam.
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum, ve umuyorum ki derdimi anlatabilmişimdir. :)

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Spigen marka note 5 için harika kılıflar mevcut bu Link den ulaşabilirsin.Hepsiburada da ürünleri satılmakta ekran koruyucu da bu marka alabilirsin diye tahmin ediyorum.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Spigen ürünleri hem tasarımı bozmaz. Hem de sağlam. Yere düştüğünde de cihaz da kılıf ta zarar görmez

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Vallah istediği kadar ünlü olsun amoled ekranda ghost efekt kalıyo tv leri bile aynı hangi kanalı çok izliyosan onun amblemi kalıyo orda
Hocam bu neredeyse her panelin sorunu. Samsung a özgü değil. Yukarıda onu anlatmaya çalıştım. O eski pc monitörleri vardı ya, şu kocaman arkası olan tüplü tv ye benzeyenler, onlarda bile olur bu. Uzun süre açık kalırsa bi şey ekranda pixel yanığı olur iz bırakır.

BayPride

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim ilginize. Marka gerçekten de çok kaliteli tasarımlara sahip olsa da kılıf ve de renk çeşitliliğini az buldum.
Kendim biraz araştırmayı denedim, gerek Google Amca'nın sayesinde, gerek ise başka Forumlar aracılığıyla.
Ve de Ekran Koruyucu ve Kılıfta karar kıldım. Özellikle Marka olmalarına özen gösterdim.
Onlar da şunlar; EkranKoruyucu ve de Kılıf

Görüş ve de Düşüncelerinizi bekliyorum... Kılıf hoş, lakin tatmin etmedi açıkcası. Örneğin; Spigen marka Kılıflar daha pahalı. Neden? Daha mı kaliteli? Daha mı popüler? Daha mı dayanıklı?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Çok teşekkür ederim ilginize. Marka gerçekten de çok kaliteli tasarımlara sahip olsa da kılıf ve de renk çeşitliliğini az buldum.
Kendim biraz araştırmayı denedim, gerek Google Amca'nın sayesinde, gerek ise başka Forumlar aracılığıyla.
Ve de Ekran Koruyucu ve Kılıfta karar kıldım. Özellikle Marka olmalarına özen gösterdim.

Görüş ve de Düşüncelerinizi bekliyorum... Kılıf hoş, lakin tatmin etmedi açıkcası. Örneğin; Spigen marka Kılıflar daha pahalı. Neden? Daha mı kaliteli? Daha mı popüler? Daha mı dayanıklı?
Spigen kılıflar. Daha kaliteli ve daha dayanıklı. Ayrıca daha uzun ömürlü olduğu için biraz daha pahalı

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54

Sakın ekran koruyucuya o parayı verme

Emre GÖK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 adet note 5 im var birinde problem olmuyor ama diğeri sürekli hata veriyor ve donma yapıyor yardımcı olurmusunuz ?

BayPride

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spigen kılıflar. Daha kaliteli ve daha dayanıklı. Ayrıca daha uzun ömürlü olduğu için biraz daha pahalı

Evet. Öyleymiş. Detaylı araştırma sonrasında, bunu kanıtladım.
Ve kararımı verdim. Bundan şaşmam artık. Kılıf bu olacak. Ekran Koruyucuyu ise Spigen Sgp LCD Film Crystal istiyorum ama... Malesef ki Note 5 ile uyumlu olanını bulamadım. Her yerde tükenmiş nedense. :D Bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Yada bana bir Ekran Koruyucu önerir misiniz?

Reaksiyon puanı
5,164
Note 8 den sonra buyuk ihtimal spigen note5 icinde kilif uretmeyi burakacak ona gore onden fazladan satin alin benden soylemesi:)

BayPride

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kılıf zaten alacağım yahu. Kılıf olarak kesin olarak kararımı verdim. Bunu alacağım; Link.
Cam Ekran Koruyucu arıyorum şimdi de, kararımı bir türlü veremedim. Bunu düşünüyorum ama, iyi mi ki acaba diye tereddütteyim şuan. Link.
Sizin önerebileceğiniz daha kaliteli, daha dayanıklı, daha popüler Cam Ekran Koruyucular var mı?