M
Murat Burç
SDN Okuru
iOS fanboyluğunu 6S ve 7 kulüplerinde yapsan daha iyi olur.hızını koruyor.
iOS fanboyluğunu 6S ve 7 kulüplerinde yapsan daha iyi olur.hızını koruyor.
Uygulama hatasidir arada verir. Bir daha girersin ne olacak ki. Diger guncellemeyle uygulamalar hatayı duzeltiyor. Instagrama s8 de en cok almistim bu aralar hic yok. Takmayin bu kadar. Hersey telefon kaynakli olmuyor.Ben de niye donma sorunu başladı ya ? Samsung internet, whatsapp, facebook gibi bazı uyg daha (yanıt vermiyor) sorunları çıkmaya başladı
Uygulama hatasidir arada verir. Bir daha girersin ne olacak ki. Diger guncellemeyle uygulamalar hatayı duzeltiyor. Instagrama s8 de en cok almistim bu aralar hic yok. Takmayin bu kadar. Hersey telefon kaynakli olmuyor.
Senin telefonda sorun var. Annem de note 5 var suan. Hic boyle bisey olmadi. Bende 1.5 sene kullandim o telefonu.İnan ki uygulamayı kapatıp açınca sorun düzelseydi buraya yazma ihtiyacı bile duymazdım. Ancak telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Dün de youtube da aynı sorunu yaşadım telefonu kapatıp açınca düzeliyor bu da uzun sürüyor.
Tamamandroid den uzak durun..
android den uzak durun..
Senin telefonda sorun var. Annem de note 5 var suan. Hic boyle bisey olmadi. Bende 1.5 sene kullandim o telefonu.
--- Gönderi Güncellendi ---
Tamam
7-8 aylık bir iPhone 6s deneymim oldu.Android de Note 5 ve şimdi de S7 Edge kullanmaktayım.kullandınız mı hiç?![]()
iPhone 6S pişmanlıktır.Eski Steve amca olsaydı.Durumları bu hale gelmezdi muhtemelen kendilerini artık markadan sattıran bir firma olu verdi.memnun kaldınız mı peki? hiç iOS'u uzun süreli kullanma fırsatım olmadı.![]()
İlla iPhone dersen tabi ki gönül rahatlıgıyla al kullan tabi küçük ekranı seviyorsan tabi.Gerçekten mi yaSE önerir misiniz?
Telefon da kasmalar vardı.Anlık olsa da yeni cihaz olmasına ragmen işletim sistemi donma sorunları ile karşılaştım.İyce soğuttu beni.iphone 6s teki gibi sorunlar olur mu? bu arada 6s deki sorununuz neydi?
se'dense 6s daha iyiGerçekten mi yaSE önerir misiniz?
Ekran kasa oranı için diyorsun demi bunuse'dense 6s daha iyi
oda var. se ekranı minnacık ne yapılır ki onlaEkran kasa oranı için diyorsun demi bunu![]()
Aynen ama donanım olarak SE derim ben çünkü testler de SE tokatlıyor.O boyutta olmasına rağmen her türlü yarışır.oda var. se ekranı minnacık ne yapılır ki onla![]()
iphonedo abi öyle demiyor. 6s diyorAynen ama donanım olarak SE derim ben çünkü testler de SE tokatlıyor.O boyutta olmasına rağmen her türlü yarışır.
Video ve oyun için çok yetersiz.ben yaparım çok hoş bir telefon
Arkadaşlar ben gerçekten note 5 ten sıkılmaya başladım şimdi de bu sorun çıktı. Genelde whatsapp ta oluyor ama başka uygulamalarda da karşıma çıkıyor. Ne yapmalıyım?
Evet oda iyidir.Haklısınız da mate 9 gibi geliyor bana ekonomik olarak, servis falan
Konu bitti mi bilmiyorum, hortlatmak gibi olmasın yaninote 5 kullandığım günden beri karşıma şu hata çıkmadı. Büyük olasılıkla senin telefonuna özgü bu sorun. Yaptığın şeylerden kaynaklı yani. Tabi bu bir tahmin. Telefonu sıfırlamayı denersen belki düzelecektir. Wipe data wipe catch şeklinde yaparsan kullanım verileri ile birlikte sıfırlanıyor sanırım.
Diğer mesajları okumadım eğer sıfırladıysan ve düzelmediyse kusura bakma![]()