Avenger
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Tamamen bitince %2 civarı bakmak daha iyi![]()
%2 kalınca bi daha atarım
Tamamen bitince %2 civarı bakmak daha iyi![]()
Bekliyorum%2 kalınca bi daha atarım![]()
Veri tasarrufu modu açık mı?Android 7.0 dan sonra mobil veride uygulama bildirimleri gelmemeye başladı telefonu 0 ladım düzelmedi servise yolladım birde onlar sıfırladı ama sorun devam ediyor.çözüm önerisi olan varmı ?
Hayır veri tassarufu güç tasarrufu hepsi kapalı.Veri tasarrufu modu açık mı?
Operatör ne?Hayır veri tassarufu güç tasarrufu hepsi kapalı.
Türk telekom 4.5g hattımOperatör ne?
Türk telekomla konuşun belki onlarda sorun vardır.Türk telekom 4.5g hattım
Onuda yaptım sadece internet ayarlarını güncellediler internete girebildiğim için bizde problem yok dediler.Türk telekomla konuşun belki onlarda sorun vardır.
İphone 6s'e geçilmez. 7 geçilir. Çünkü gerçekten eğer yeni telefon istiyorsanız ve bir farkı olsun istiyorsanız. İphone 7 veya 7 plus bakın.S.a arkadaşlar. Cihazı satmayı düşünüyorum. Iphone 6s falan almayı düşünüyorum. Pişman olmaktan korkuyorum aslında. Note 5'e 2 yıl olucak 10.ayda daha çizik yok faturası yok. 1500 civarı eder diyorlar. siz ne derseniz ona göre şekillenicek herşey. Fatura olmadığı için daha garantisi bile başlamadı yani. Iphone geçmek iyi mi olur kötü mü olur karar veremedim. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Sizce Telefonu satayım mı bu fiyattan giderken yoksa kullanmaya devam mı edeyim?
Iphone ikinci el alım satımda çok zarar ettirmiyor. çok kararsız kaldım.
Nerdeyse hiçbir konuda ileriye gitmeyeceksin hepsi geriye gidiş.S.a arkadaşlar. Cihazı satmayı düşünüyorum. Iphone 6s falan almayı düşünüyorum. Pişman olmaktan korkuyorum aslında. Note 5'e 2 yıl olucak 10.ayda daha çizik yok faturası yok. 1500 civarı eder diyorlar. siz ne derseniz ona göre şekillenicek herşey. Fatura olmadığı için daha garantisi bile başlamadı yani. Iphone geçmek iyi mi olur kötü mü olur karar veremedim. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Sizce Telefonu satayım mı bu fiyattan giderken yoksa kullanmaya devam mı edeyim?
Iphone ikinci el alım satımda çok zarar ettirmiyor. çok kararsız kaldım.
Kullandığın launcherden veya başka bir uygulamadan olabilir ben bir ara line launcheri kullandım aynı problem bendede olduEvet 3 veya 4 yerde denedim hep aynı sorunla karşılaştım. Yani mobil verim olmasa internete giremeyecem
Kullandığın launcherden veya başka bir uygulamadan olabilir ben bir ara line launcheri kullandım aynı problem bendede oldu
önemli verilerin yoksa sıfırla derim.
Sıfırlama sırasında oluşacak sorunlardan/sıkıntılardan, şahsım ve shiftdelete.net sorumlu değildir.
Hayır, huawei g8'de eskiden vardı. zamanla düzeldi ama.
her ne kadar android'i savunsa da bazı arkadaşlar, iOS sessizlikle yerini koruyor.
Yahu iPhone 6 gibi rezil bir telefonu önermek nedir ? Siz onu açıklayın bi bananeden ki? sıkıntılı telefon alacağıma iOS alırım. iOS kullandınız mı?
300 üstüne S7 250 üstüne XZ 100 üstüne Mİ6 var iPhone 6 nedir ya çöpsorunlar mevcut. ama daha iyi bir telefon için ne kadar para dökmek lazım?
Kim 1 yıl sonra vasat S7 mi Xz mi ?MI 6 alın... 1 yıl sonra vasat, geride kalmış sürümler.