• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Aynen, sabah şarjdan çıkartıyorum bir günü bitiriyorum ertesi gün akşam 5-8 arası şarja bırakıyorum.
İyiymiş ya iphoneda da ilk zamanlar cok iyi gidiyor sonra bozuluyor.
Gecen 6s plus 64 gb baktim 3800 tl gordum dedim bu ne
2. Ele baktim 2800 du.
Bir ara aklimdan gecti ama vazgeçtim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İyiymiş ya iphoneda da ilk zamanlar cok iyi gidiyor sonra bozuluyor.
Gecen 6s plus 64 gb baktim 3800 tl gordum dedim bu ne
2. Ele baktim 2800 du.
Bir ara aklimdan gecti ama vazgeçtim
Burada konuşmayalım bunu konu dışına çıkıyor bence. Note 5 iyi cihaz ama pili benim için sıkıntı diyip kendimce nokta koyuyorum :D

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Biz üniversitede okulun personel wifi sine bağlanıyorduk yakaladılar tabi mac filtreleme yapıp kara listeye aldılar makineleri sonra şifre değiştirdiler :)
Sistem yeni kuruldu ayrıca zaten personel ve öğrenci için wifi var. Yeni olduğu içindir büyük ihtimalle düzeltirler.

Crebros

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Sistem yeni kuruldu ayrıca zaten personel ve öğrenci için wifi var. Yeni olduğu içindir büyük ihtimalle düzeltirler.
Ev tipi modemlerde genelde baglanabilecek cihaz siniri oluyor. Mesela benim evdeki modeme ayni anda max 5 cihaz baglanabiliyor 6.yi kabul etmiyor. Boyle bir durum olabilir mi ?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ev tipi modemlerde genelde baglanabilecek cihaz siniri oluyor. Mesela benim evdeki modeme ayni anda max 5 cihaz baglanabiliyor 6.yi kabul etmiyor. Boyle bir durum olabilir mi ?
Olamaz binada 500'den fazla router var. Bulunduğumuz alanda 3 tane var :)

Crebros

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Telefonu yaklasik 5 gundur duzensiz sarj ediyorum 20 dk lik 30 dk lik. %100 olmadan sarjdan cikartip kullanmaya devam ediyordum. Bugun %8 de iken sarja taktim ve %100 olmasini bekledim.Ekranda 1saat 13 dk olarak gostermesine ragmen sarjin tamamının dolmasi 2 saat 15 dk civari surdu. Duzensiz sarjin bataryaya olumsuz etkisi olabilirmi acep?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Telefonu yaklasik 5 gundur duzensiz sarj ediyorum 20 dk lik 30 dk lik. %100 olmadan sarjdan cikartip kullanmaya devam ediyordum. Bugun %8 de iken sarja taktim ve %100 olmasini bekledim.Ekranda 1saat 13 dk olarak gostermesine ragmen sarjin tamamının dolmasi 2 saat 15 dk civari surdu. Duzensiz sarjin bataryaya olumsuz etkisi olabilirmi acep?
Sanmıyorum. Bende genelde böyle şarj ederim sorun yaşamadım bugüne kadar.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ya ben telefonu sarjda deli gibi kullanirim:) bozulsa benimki bozulur

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ustam çok saçma bi durum bende s4 te olmuştu ne yaptıysam bağlanamadım 2ay boyunca sonra interneti aldığım yerin elektrikleri kesilip geldi oldu o modemi kapatman gerek
Modem sistem odasında giriş yapamıyoruz. Bilgi işlem ayarlayacak bilgisi verildi.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Atılıyor ama kamera ile 4 gb ı geçen video çekersen 4 gb kaydedip ikiye bölüyor videoyu.
Çok saçma ya, bir video vekeceksin 4Gb'ı geçti diye birde birleştirmeyle mi uğraşacaksın, ben böyle sacmalik görmedim.
Samsung'un bunu düzeltmesi lazım. Note4 tede durum böyle.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
uploadfromtaptalk1459105882776.png
uploadfromtaptalk1459105888966.png

Telefonada hak vermek lazım son parlaklık 3g acik. Ekranda 2 saat navi acik kaldı adresi bulamadigim icin :)
Ayriyetten Bluetooth ta acikti surekli

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Nedense kullandigim uygulamalar cok az tuketiyor

Emin duyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar şimdi şöyle bi yazım olucak burda 1 ay önce note 5 aldım kullanırken gayet memnundum sonra nişanlında 6plus var 1 senedir kullanıyor sıkıldım biraz değiştirelim telefonları dedi tamam dedim şimdi 1 haftadır felan bunu kullanıyorum parmak izi note 5e göre yavaş internette bazen sayfa açarken daha yavaş ama video açma yükleme süresi çok çok iyi şarj suresi şöyle note 5 kullanırken şarj az gidiyor ama beklerken çok gidiyor 6 plusta ise gerçekten 3G felan kapalıyken ekran kapalıyken şarj yemiyor telefon 11 saatte 3 gitti şarj bide iosun ara yüzünü sevmesemde gelen mesajları üstten çok ufak bi kaydırma işlemiyle cevaplamak olsun böyle çok beğendiğim yönleri var ama mesela hücresel veriyi kapatmak içinde ayarlara girmek gerekiyor ne bileyim ama bi video izle bi fotoğraf çek note5 i arıyorsun şimdi 1 2 ay buna alışıp note 5e Nasıl gdönülür diye düşünüyorum açıkçası

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
pcye bağlayınca usb cihazınız arızalı veya bozuk vs vs uyarılar veriyor pc
Sanırım yazılımla alakalı bi sorun var güncellemeden sonra oldu çünkü
Cache bu cihazda nasıl yapılıyordu

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Cihazındaki Samsung devirlerinde problem olabilir ama wipe nasıl yapılır videoyu izleyebilirsin.

süleyman sarıöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar.
özellikle buraya yazmamın sebebi bu problemle karşılan arkadaşlara bilgi vermek ve fikir almak. samsung note 5 alalı 4 ay oldu. telefon şarja bağlı değilken şarj oluyor uyarısı veriyor, şarj olmuyor, gear vr uygulamasını yüklememi istiyor, ekran kararıyor vs. bir sürü problem var. konu ile ilgili olarak 3 defa servise yolladım problem çözülmedi. servis belirtilen problemlere rastlanmadı diyip geri gönderdi. cihazın içersine arıza videolarını yüklememe rağmen dikkate alınmadı. son servis ekranını değiştirdi. sorunu samsung genel merkez dahil heryere şikayet yazmama rağmen geri dönüş sağlanmadı . youtubeden yüklediğim videolara numaramı yazdım onlarca kişi aradı beni bizdede aynı problem var diye . site yöneticilerinden isteğim bu note 5 sorununu konu elealmaları.

elimde çok video var .

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Smart switchde cihaz sürücüsünü yeniden yükleyip deneyin ilk önce. Olmazsa diğer işlemleri yaparsınız

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar şimdi şöyle bi yazım olucak burda 1 ay önce note 5 aldım kullanırken gayet memnundum sonra nişanlında 6plus var 1 senedir kullanıyor sıkıldım biraz değiştirelim telefonları dedi tamam dedim şimdi 1 haftadır felan bunu kullanıyorum parmak izi note 5e göre yavaş internette bazen sayfa açarken daha yavaş ama video açma yükleme süresi çok çok iyi şarj suresi şöyle note 5 kullanırken şarj az gidiyor ama beklerken çok gidiyor 6 plusta ise gerçekten 3G felan kapalıyken ekran kapalıyken şarj yemiyor telefon 11 saatte 3 gitti şarj bide iosun ara yüzünü sevmesemde gelen mesajları üstten çok ufak bi kaydırma işlemiyle cevaplamak olsun böyle çok beğendiğim yönleri var ama mesela hücresel veriyi kapatmak içinde ayarlara girmek gerekiyor ne bileyim ama bi video izle bi fotoğraf çek note5 i arıyorsun şimdi 1 2 ay buna alışıp note 5e Nasıl gdönülür diye düşünüyorum açıkçası
Donersin donersin;) cok alismazsin:)