• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Arkadaslar note5 alali 3 gun oldu bugun s pen yuvada degil ama kendisinde citcitli kisim degilde diger tarafta koku fark ettim yeni aldigim icinmi yoksa yanik kokusumu bilemedim. S penlerinizi yucadan ilk ciktiginda bi koklarmisuniz uc kismini koku varmi
Valla kokuyor:D sen deyince kokladım, çok keskin hemde . Burnum tıkalı olsa açardı :D

KöpkeFet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba arkadaşlar.
özellikle buraya yazmamın sebebi bu problemle karşılan arkadaşlara bilgi vermek ve fikir almak. samsung note 5 alalı 4 ay oldu. telefon şarja bağlı değilken şarj oluyor uyarısı veriyor, şarj olmuyor, gear vr uygulamasını yüklememi istiyor, ekran kararıyor vs. bir sürü problem var. konu ile ilgili olarak 3 defa servise yolladım problem çözülmedi. servis belirtilen problemlere rastlanmadı diyip geri gönderdi. cihazın içersine arıza videolarını yüklememe rağmen dikkate alınmadı. son servis ekranını değiştirdi. sorunu samsung genel merkez dahil heryere şikayet yazmama rağmen geri dönüş sağlanmadı . youtubeden yüklediğim videolara numaramı yazdım onlarca kişi aradı beni bizdede aynı problem var diye . site yöneticilerinden isteğim bu note 5 sorununu konu elealmaları.

elimde çok video var .
Teknik servisler cihazı iyi incelemiyor bende 13 şubatta alıp 10 gün kullandıktan sonra ekranda bi sorun olduğunu farkettim servise yolladım servisin sitesinden hergün takip ediyordum. Bi gün sorun görülmemiştir yazdı ben çıldırdım tabi mail attım iyi bakın falan dedim öyle gördüler

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Gençler bende wipe yaptım bi bok olur diye ama bence yapmasaydım daha iyidi performansta değişiklik yok birde pil hızlı gitmeye başladı

esasmevzi

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Zaten suan tam hazir degil bug mevcut ayar yapiyorsun sonra tekrar ayar yappinca kendini kaldiriyo

Hatemzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Gençler siz telefonu Güç tasarufu modunda mı kullanıyorsunuz yoksa normal

.:EmR@H:.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Fotoğraflarınızı nereye yedekliyorsunuz one drive mi yoksa drive mi hangisini kullanayım sizce

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Fotoğraflarınızı nereye yedekliyorsunuz one drive mi yoksa drive mi hangisini kullanayım sizce
İkisinede hoogle drive foto kalitesini biraz düşürüyo ama sınırsız depolama kaybetmekten iyidir ayarlardan yüksek kalite fotoyu seçicen

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Gençler siz telefonu Güç tasarufu modunda mı kullanıyorsunuz yoksa normal

Kardeşim ben işim gereği günde 100 150 telefon görüşmesi yapıyorum. Navigasyon whatsapp derken şarj öğleden sonra bitiyor. Evet performanslı olsun diye aldık telefonu ama yapacak birşey yok mecburen tasarruf modunda kullanıyorum. Yorum yazan arkadaşlarımdan da ricam herkesin kullanım amacı ve kullanım şekli farklılık gösterebileceğini göz önünde bulundurarak yorum yapmaları. Saygılarımla.

Hatemzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
tamam ozaman bnde bir sorun yok yanii. çünkü telefonu aldğımdan beri performansı konusunda memnunum ama pil konusunda süper bir gelişim göremedim sanki. patır patır düşüyo sayılar yani. Bu sabah 7 de şarjdan çıkardığımda 16 saat yazıyordu. şuan %60