Bende 15 mb indirdim yaklaşık 40 saniye falan sürdü o yüzden bana pek inandırıcı gelmemiştiAz önce p deneme amaçlı playstoreden cep garantiyi güncelledim 25 mb gibi biseydi sadece 2 saniyede güncelledi download harika
Zaten 4.5G ile bağlanmıyorsun, bu hız 3G'ye ait.Test sonucu böyle ama pek inandırıcı gelmedi 15 mb programı bile indirirken bayağı bekletti
![]()
Yer neresi?Dün 150 mbps destekleyen cihazla 143 gördüm bizim burada TT bütün operatörlerden hızlıydı hala hızlı onu bizim bölgede gecen yok adamlar yapmış
![]()
Aynen öyle olduTurkcell 4 gb internet paketimi 8 gb cikardi i love you baby
Abi yetmez yoksa yaAynen öyle oldu![]()
Ne guzel iste hevesimizi bir alalimTurkcell, 3 aylığına internetleri 2'ye katladı.
İstanbul, Beylikdüzü, Hadımköy arası.Yer neresi?
Beylikduzu ayri il sayilmiyor muİstanbul, Beylikdüzü, Hadımköy arası.
Geçen forumda birisi Türk Telekom buralarda kötü diyordu. Kendisine iyi bir sonuç olmuştur bu.İstanbul, Beylikdüzü, Hadımköy arası.
Doğru burası ayrı bir şehir ayrı bir kalabalıkBeylikduzu ayri il sayilmiyor mugenelde cok uzak diye il diye dalga geciyorlar
TT artık düzeltiyor kendisini son 2 yıldır internet hızları muhteşem. Sdn cevaplıyor son canlı yayına bakarsan orada 3 operatör test edildi en yüksek hızı alan TT çıktı.Geçen forumda birisi Türk Telekom buralarda kötü diyordu. Kendisine iyi bir sonuç olmuştur bu.![]()
Orasida ucmusturDoğru burası ayrı bir şehir ayrı bir kalabalık
Ataşehirde ki yere geçince de hız testi yapacağım bakalım orada nasıl? Gerçi orada 3g de 25 leri görüyordum bakalım yakın zamanda orada da hız testi yaparım![]()
Burada herşey uçtu. Ev fiyatlarından tut dıdısının dıdısına kadar fırladı.Orasida ucmusturaynen hatta sey diyorlar pasaportunuzu almayi unutmayin
)
Burada herşey uçtu. Ev fiyatlarından tut dıdısının dıdısına kadar fırladı.
Bizim buralar hep site bölgesi olduğu için adamlar hiç çekinmeden fiberi çekiyorlar her alt yapı var o yönden çok iyi.beylikduzu altyapisi diger ilcelere gire daha yenidir bence hizda etkili olabilir
Benim merak ettiğim konu daha fazla veri harcıyormu ? Yoksa 3g ile aynımı ?Abi yetmez yoksa ya) ama hiz cok iyi suan ben cok internet cekmeyen bir yerdeyim 30 mb gordum.
Yani oyle bir hizli hizli siteler actim tikladigimda doluyor yani.
140 150 ler kim bilir nasil
Full ceken yerde olcecem ama
Aynen bizimde ev var orda da uzak diye oturamiyoruz biliyorum hep site.Bizim buralar hep site bölgesi olduğu için adamlar hiç çekinmeden fiberi çekiyorlar her alt yapı var o yönden çok iyi.