• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
merhaba arkadaşlar.
özellikle buraya yazmamın sebebi bu problemle karşılan arkadaşlara bilgi vermek ve fikir almak. samsung note 5 alalı 4 ay oldu. telefon şarja bağlı değilken şarj oluyor uyarısı veriyor, şarj olmuyor, gear vr uygulamasını yüklememi istiyor, ekran kararıyor vs. bir sürü problem var. konu ile ilgili olarak 3 defa servise yolladım problem çözülmedi. servis belirtilen problemlere rastlanmadı diyip geri gönderdi. cihazın içersine arıza videolarını yüklememe rağmen dikkate alınmadı. son servis ekranını değiştirdi. sorunu samsung genel merkez dahil heryere şikayet yazmama rağmen geri dönüş sağlanmadı . youtubeden yüklediğim videolara numaramı yazdım onlarca kişi aradı beni bizdede aynı problem var diye . site yöneticilerinden isteğim bu note 5 sorununu konu elealmaları.

elimde çok video var .
Baska teknik servise git

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar Note 5'i marsmallow 6.0.1 yaptıktan sonra vpn sorunu yaşayanınız var mı? VPN programları bağlanıyor ancak siteler açılmıyor. Yaşayan yada çözümünü bilen var mı acaba?

Teşekkürler.

Emin duyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
zaten alcam olmuyor böyle özledim kızımı :D ama şu ön yargımdan kurtuldum iPhone kötü felan diyenler gerçekten yanılıyor gerçekten güzel bir telefon 6 Plustan bahsediyorum 1 gb ram gayet yetiyor artıyor bile yanı , ama note 5 in o ekranı ne bileyim parmak izi sensörü hızlı şarjı kamerası beni çeken taraflar lazzla tartışma olmuştu bi ara laza hak veriyorum telefonu telefon gibi kıllanırsan gerçekten 2 günü çok rahat görüyor tabi işin içine oyun video sosyal medya girince işin rengi değişiyor sabahtan beri hiç video izlemedim sadece Facebook Twitter whatsapp webdede 1 2 sayfa arattım ama şarj 61 note 5te bu saatlerde daha 75i görmüyordum

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
zaten alcam olmuyor böyle özledim kızımı :D ama şu ön yargımdan kurtuldum iPhone kötü felan diyenler gerçekten yanılıyor gerçekten güzel bir telefon 6 Plustan bahsediyorum 1 gb ram gayet yetiyor artıyor bile yanı , ama note 5 in o ekranı ne bileyim parmak izi sensörü hızlı şarjı kamerası beni çeken taraflar lazzla tartışma olmuştu bi ara laza hak veriyorum telefonu telefon gibi kıllanırsan gerçekten 2 günü çok rahat görüyor tabi işin içine oyun video sosyal medya girince işin rengi değişiyor sabahtan beri hiç video izlemedim sadece Facebook Twitter whatsapp webdede 1 2 sayfa arattım ama şarj 61 note 5te bu saatlerde daha 75i görmüyordum
Ikisininde kendine gore ozellikleri var
Dedigim gibi ekran kamera konusunda note 5 iyi
Arayuz basit kullanim guncellemede iphone 6
Bu arada kiz arkadasin telefonu ya cok sevmisse:) hahah

Emin duyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ikisininde kendine gore ozellikleri var
Dedigim gibi ekran kamera konusunda note 5 iyi
Arayuz basit kullanim guncellemede iphone 6
Bu arada kiz arkadasin telefonu ya cok sevmisse:) hahah
Telefonu çok sevdi zaten kamerası renkler ekran ama apple kullananları bilirsin 1.3 megapiksel kamerayı bile Nasıl severler sırf apple diye benimkinde biraz öyle yani verir geri 1 2 aya

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
merhaba arkadaşlar.
özellikle buraya yazmamın sebebi bu problemle karşılan arkadaşlara bilgi vermek ve fikir almak. samsung note 5 alalı 4 ay oldu. telefon şarja bağlı değilken şarj oluyor uyarısı veriyor, şarj olmuyor, gear vr uygulamasını yüklememi istiyor, ekran kararıyor vs. bir sürü problem var. konu ile ilgili olarak 3 defa servise yolladım problem çözülmedi. servis belirtilen problemlere rastlanmadı diyip geri gönderdi. cihazın içersine arıza videolarını yüklememe rağmen dikkate alınmadı. son servis ekranını değiştirdi. sorunu samsung genel merkez dahil heryere şikayet yazmama rağmen geri dönüş sağlanmadı . youtubeden yüklediğim videolara numaramı yazdım onlarca kişi aradı beni bizdede aynı problem var diye . site yöneticilerinden isteğim bu note 5 sorununu konu elealmaları.

elimde çok video var .
Telefona su kaçmış şar yeri su almış kesinlikle bende daha önce oldu farklı telefonda

Hatemzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Gençler bir soru daha.. Saatler ileri alınca telefon otomatik aldı fakat accuweather hala eski saatte duruyor. içine giriyorum düzelt diyorum şehir değiştiriyorum bir şey olmuyor.
Çözümü olan ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Gençler bir soru daha.. Saatler ileri alınca telefon otomatik aldı fakat accuweather hala eski saatte duruyor. içine giriyorum düzelt diyorum şehir değiştiriyorum bir şey olmuyor.
Çözümü olan ?
Saat alma olayi yeni olduğu icin google sor bence kesin senin sorunundan olan vardir:)

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Çözümü olan ?
Bir iki yenilemeden sonra düzeliyor saat bende de Ankara İstanbul kayıtlı. Ankara normal ileri gösteriyordu İstanbul gerideydi bir iki kere yeniledim düzeldi.

krmn32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba hafta sonu bende note 5 ailesine katıldım. forumu başından sonuna kadar takip ediyordum zaten. Yalnız bir sorum olacak.güncelleme yapmadım sizce güncellemeli miyim, telin şu anki batarya performansı hoşuma gitti .android 6 batarya yönünden daha iyi değilse yada kötüyse güncellemesem olurmu. birde ekran koruyucu ve kılıf kullanıyormusunuz tavsiye edeceğiniz markalar var mı?

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
arkadaşlar merhaba hafta sonu bende note 5 ailesine katıldım. forumu başından sonuna kadar takip ediyordum zaten. Yalnız bir sorum olacak.güncelleme yapmadım sizce güncellemeli miyim, telin şu anki batarya performansı hoşuma gitti .android 6 batarya yönünden daha iyi değilse yada kötüyse güncellemesem olurmu. birde ekran koruyucu ve kılıf kullanıyormusunuz tavsiye edeceğiniz markalar var mı?
Kesinlikle güncelle düşünme bakma eleştirilere güncelleme çok başarılı

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Forumda tek şikayetçi olan bendim. Bende güncellemeden sonra wipe yapmadığım için bazı sorunlar vardı. Wipe yaptıktan sonra çok memnun kaldım. Kesinlikle güncelle ve wipe yap.

krmn32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mesajı kalemle yazmak istediğimde çok silik yazıyor bunu koyu yapmanın ve rengini değiştirmenin yolu varmı

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bir fikrim yok bu konuda pek kalem kullanan biri değilim.

Özlemberke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar note5 alali 3 gun oldu bugun s pen yuvada degil ama kendisinde citcitli kisim degilde diger tarafta koku fark ettim yeni aldigim icinmi yoksa yanik kokusumu bilemedim. S penlerinizi yucadan ilk ciktiginda bi koklarmisuniz uc kismini koku varmi

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaslar note5 alali 3 gun oldu bugun s pen yuvada degil ama kendisinde citcitli kisim degilde diger tarafta koku fark ettim yeni aldigim icinmi yoksa yanik kokusumu bilemedim. S penlerinizi yucadan ilk ciktiginda bi koklarmisuniz uc kismini koku varmi
Hahahahaha ilk aldigin icindir kahka attim hahaha

Özlemberke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hic komik degil bir anda keskin bir koku gelince yanik kokusu olabilecegini dusundum baska sitelerdede boyle bir kokunun oldugunu soylediler 3 aydir kullananda da var ustelik

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Cenk seninkide kokuyor farkında değilsin. Samsung'dan bir yetkili var yanımda şu an hepsi kokuyor dedi normal bir durum ama koklamadıkça farkedilicek kadar kokmuyor.

M.Fatih06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
internet olduğu halde bazen ekranın altında ağ hatası alıyorum. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç?
En sonunda da get_config yazıyor. Ekran görüntüsü alamadım

Son düzenleme:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
wipe ı birisi nasıl yapıldığını anlatabilirmi bu cihaz için

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Cenk seninkide kokuyor farkında değilsin. Samsung'dan bir yetkili var yanımda şu an hepsi kokuyor dedi normal bir durum ama koklamadıkça farkedilicek kadar kokmuyor.
Doğru s-pen'i çıkartınca kokar nedeniyse s-pen takılı olduğu zaman batrayanın hemen yanında yer almasından kaynaklanıyor olması lazım.