hkndmrlp42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 145
Cihaz ile uyumsuz bakmıştımWifi fixer uygulamasini indir cozuyormus
Cihaz ile uyumsuz bakmıştımWifi fixer uygulamasini indir cozuyormus
Veriler duruyorHadi ya smart kotu olmus
Odinle tekrar kuruyorsan ustune kuruyorsundur
Gitmez. Sonucu buraya yazda doğru mu biliyorum bakayim
O zaman sey yap wifi nin ustune tikla dns sini degistirCihaz ile uyumsuz bakmıştım
Sen en iyisi smart switch ile teli yedekle guzel bir fabrika ayari cek sonra wipe data wipe cache cekVeriler duruyorfakat bi problem var android.process.acore durduruldu diyip duruyor cihaz
Denedik olmuyorO zaman sey yap wifi nin ustune tikla dns sini degistir
Denedik olmuyor
Oyle yapacamda cihaz benim degil arkadasin. Smart switch i cikarandan allah razi olsunSen en iyisi smart switch ile teli yedekle guzel bir fabrika ayari cek sonra wipe data wipe cache ceksonra mis gibi kullan
Hahaha smart switch kullanisli aynenOyle yapacamda cihaz benim degil arkadasin. Smart switch i cikarandan allah razi olsuncok isime yaradi. Bu olmasaydi cok magdur durumda kalirdim
Gear s2 den memnun musun yazın almayi dusunuyorum daOyle yapacamda cihaz benim degil arkadasin. Smart switch i cikarandan allah razi olsuncok isime yaradi. Bu olmasaydi cok magdur durumda kalirdim
Bir ara bende almayı düşündüm, gear s2 harika ya imkan olsa alırım direk.Gear s2 den memnun musun yazın almayi dusunuyorum da
Eyvallah lazzBir ara bende almayı düşündüm, gear s2 harika ya imkan olsa alırım direk.
Yok öylede çözülmedi. Şu an 8 kişiyiz bağlanan iphone var bağlanamayan iphone var. Bağlanan 5 yıllık sony ericsson var bağlanamayan note 5 var. Tuhaf şeyler oluyor.bende cozum kalmadi
Wifi fixer birde apk kurmayi dener misin
Karşılık bulmaz. Neden bulmaz çünkü insanlar sorunlu cihazı götürüyor servis birşeyi yok deyip geri veriyorlar, ama batarya suresi kotu diye servise verirsen hemen bitiyor diye arıza tespit ederlerse anca değişim olur. Ama sorun yokken hiç sanmam.Eyvallah lazz
Benimde hosuma gitti inceledim falan uzun kullanimi izledim
Classic modeli cok hos geldi bana
Ama hic kullanana rastlamadim
Lazzz birde sana ne sorucam
Diyelim ki ben servise gidiyorum telefonumun bataryasini degisilmesini istiyorum bu karsilik bulur mu yoksa sorun cikmadan degistirmezler mi
Peki parasini vericem desem karsilik bulur muKarşılık bulmaz. Neden bulmaz çünkü insanlar sorunlu cihazı götürüyor servis birşeyi yok deyip geri veriyorlar, ama batarya suresi kotu diye servise verirsen hemen bitiyor diye arıza tespit ederlerse anca değişim olur. Ama sorun yokken hiç sanmam.
Harni tuhafmisYok öylede çözülmedi. Şu an 8 kişiyiz bağlanan iphone var bağlanamayan iphone var. Bağlanan 5 yıllık sony ericsson var bağlanamayan note 5 var. Tuhaf şeyler oluyor.
Mukemmel bisey kesinlikle tavsiye ederim. Bende sport olanı var daha dun aldim cok begendim abi super ya oyun indiriliyo saat stili istedigin gibi değiştiriliyor mesaj geldiginde cevap yazilabiliyor biton ozellik varGear s2 den memnun musun yazın almayi dusunuyorum da
U u u ne diyorsun anında kaparlar elinden... Hayiridir senin batarya iyi gitmiyormuydu ?Peki parasini vericem desem karsilik bulur mu
3 ile 5 saat arasi ekran aliyorum hep genelde 4 saat ile 4 bucuk saatU u u ne diyorsun anında kaparlar elinden... Hayiridir senin batarya iyi gitmiyormuydu ?
Ben olsam telefonu hiç açtırtmam. Cihaz bir kez açıldığı zaman yalama olur. Ne olursa hep 1 kereden olur, bence hiç değiştirtirim diye uğraşma, ayrıca bu piller 2-3 yıldan sonra performans kaybı yasatır 1 yılda hiç birşey olmaz.3 ile 5 saat arasi ekran aliyorum hep genelde 4 saat ile 4 bucuk saat
Hayir 1 sene dolunca batarya degisimi yaptirmayi dusunuyorum
en iyisi 1 sene dolunca telefonun sarji hizli dusuyor diyerek batarya degistirtmek
Anladim o zaman degistirmeyeyim bendeBen olsam telefonu hiç açtırtmam. Cihaz bir kez açıldığı zaman yalama olur. Ne olursa hep 1 kereden olur, bence hiç değiştirtirim diye uğraşma, ayrıca bu piller 2-3 yıldan sonra performans kaybı yasatır 1 yılda hiç birşey olmaz.
Hiçbir telefonumu pil değişimi yapacak kadar uzun kullanmadımAnladim o zaman degistirmeyeyim bende
Sen hicbir telefonunda yapmadin heralde pil degisimk
Modem arayüzünden kara liste ve beyaz liste olayını yapmış olmasınlar.Yok öylede çözülmedi. Şu an 8 kişiyiz bağlanan iphone var bağlanamayan iphone var. Bağlanan 5 yıllık sony ericsson var bağlanamayan note 5 var. Tuhaf şeyler oluyor.
HahahahHiçbir telefonumu pil değişimi yapacak kadar uzun kullanmadım![]()
Artık bilgi işleme sorucaz salı günü.Modem arayüzünden kara liste ve beyaz liste olayını yapmış olmasınlar.
Aynen. Note 5 2 taneydi birisini sattım. Diğeride gidiciHahahahoda iyiymis
Bende zaten 2 3 senede omru bitiyorsa en fazla 2 sene kullanirimsonra degisme vakti
Iphone 6 note 5 dimi suan 2side sende
Iyi yapmissin gidenelrin yerine neler geliyorAynen. Note 5 2 taneydi birisini sattım. Diğeride gidici![]()
Biz üniversitede okulun personel wifi sine bağlanıyorduk yakaladılar tabi mac filtreleme yapıp kara listeye aldılar makineleri sonra şifre değiştirdilerArtık bilgi işleme sorucaz salı günü.
Şuan birşey almayacağım fazla harcama yapmışım oralara gidecek paralarIyi yapmissin gidenelrin yerine neler geliyor![]()
Şuan birşey almayacağım fazla harcama yapmışım oralara gidecek paralarBir tane capure kart alacak para kalmadı şuan
) lazz dedim sana su note 5 2 sene kullan
Yok o ekran süresiyle ben o telefonu parçalardım, böyle daha iyi oldu gibi. En azından 2 günde bir şarja takıyorum telefonu kafa rahat.2 sene kullan dedim sana