• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Sen en iyisi smart switch ile teli yedekle guzel bir fabrika ayari cek sonra wipe data wipe cache cek:) sonra mis gibi kullan
Oyle yapacamda cihaz benim degil arkadasin. Smart switch i cikarandan allah razi olsun :) cok isime yaradi. Bu olmasaydi cok magdur durumda kalirdim

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bir ara bende almayı düşündüm, gear s2 harika ya imkan olsa alırım direk.
Eyvallah lazz
Benimde hosuma gitti inceledim falan uzun kullanimi izledim
Classic modeli cok hos geldi bana
Ama hic kullanana rastlamadim
Lazzz birde sana ne sorucam
Diyelim ki ben servise gidiyorum telefonumun bataryasini degisilmesini istiyorum bu karsilik bulur mu yoksa sorun cikmadan degistirmezler mi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Eyvallah lazz
Benimde hosuma gitti inceledim falan uzun kullanimi izledim
Classic modeli cok hos geldi bana
Ama hic kullanana rastlamadim
Lazzz birde sana ne sorucam
Diyelim ki ben servise gidiyorum telefonumun bataryasini degisilmesini istiyorum bu karsilik bulur mu yoksa sorun cikmadan degistirmezler mi
Karşılık bulmaz. Neden bulmaz çünkü insanlar sorunlu cihazı götürüyor servis birşeyi yok deyip geri veriyorlar, ama batarya suresi kotu diye servise verirsen hemen bitiyor diye arıza tespit ederlerse anca değişim olur. Ama sorun yokken hiç sanmam.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Karşılık bulmaz. Neden bulmaz çünkü insanlar sorunlu cihazı götürüyor servis birşeyi yok deyip geri veriyorlar, ama batarya suresi kotu diye servise verirsen hemen bitiyor diye arıza tespit ederlerse anca değişim olur. Ama sorun yokken hiç sanmam.
Peki parasini vericem desem karsilik bulur mu

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Gear s2 den memnun musun yazın almayi dusunuyorum da
Mukemmel bisey kesinlikle tavsiye ederim. Bende sport olanı var daha dun aldim cok begendim abi super ya oyun indiriliyo saat stili istedigin gibi değiştiriliyor mesaj geldiginde cevap yazilabiliyor biton ozellik var :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
U u u ne diyorsun anında kaparlar elinden... Hayiridir senin batarya iyi gitmiyormuydu ?
3 ile 5 saat arasi ekran aliyorum hep genelde 4 saat ile 4 bucuk saat
Hayir 1 sene dolunca batarya degisimi yaptirmayi dusunuyorum:)
:) en iyisi 1 sene dolunca telefonun sarji hizli dusuyor diyerek batarya degistirtmek

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
3 ile 5 saat arasi ekran aliyorum hep genelde 4 saat ile 4 bucuk saat
Hayir 1 sene dolunca batarya degisimi yaptirmayi dusunuyorum:)
:) en iyisi 1 sene dolunca telefonun sarji hizli dusuyor diyerek batarya degistirtmek
Ben olsam telefonu hiç açtırtmam. Cihaz bir kez açıldığı zaman yalama olur. Ne olursa hep 1 kereden olur, bence hiç değiştirtirim diye uğraşma, ayrıca bu piller 2-3 yıldan sonra performans kaybı yasatır 1 yılda hiç birşey olmaz.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben olsam telefonu hiç açtırtmam. Cihaz bir kez açıldığı zaman yalama olur. Ne olursa hep 1 kereden olur, bence hiç değiştirtirim diye uğraşma, ayrıca bu piller 2-3 yıldan sonra performans kaybı yasatır 1 yılda hiç birşey olmaz.
Anladim o zaman degistirmeyeyim bende:)
Sen hicbir telefonunda yapmadin heralde pil degisimk

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yok öylede çözülmedi. Şu an 8 kişiyiz bağlanan iphone var bağlanamayan iphone var. Bağlanan 5 yıllık sony ericsson var bağlanamayan note 5 var. Tuhaf şeyler oluyor.
Modem arayüzünden kara liste ve beyaz liste olayını yapmış olmasınlar.