Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

VoLTySoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bir sorun daha olcak ekranin kenarlari bosluk yapmayan cam varmi acaba

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar birşey sorayım güncelleme sonrası sanki dokunmatiğin hassasiyeti bozuldu gibi önceden hiç bir sorun yoktu şimdi bazen dokunmayı algılamıyor gibi tekrardan dokunmak gerekiyor sizdede böyle bir durum var mı

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Home tuşunun yanındaki tuşların titreşimini nasıl kapatabiliriz . Çok sinir bozucu olmaya başladı artık benim için.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
güncelleme ile ilgili izlenimleriniz neler şuan genel olarak ne gibi sorunlar mevcut
güncellemeden önce yedekleme yapmazsam veriler silinir mi 6.0 güncellemesi yaparken ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
tamam telefonumu yedekledim şimdi ne yapmalıyım ?
Sonra telefonu kapat home tusu guc butonu ve ses kisma tusuydu sanirsam wipe islemi icin
Bunlara bastiktan sonra wipe data ve wipe cache yapacaksin zaten isimleri yaziyor olacak.
Ondan sonra telefonu acabilirsin

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
güncelleme ile ilgili izlenimleriniz neler şuan genel olarak ne gibi sorunlar mevcut
güncellemeden önce yedekleme yapmazsam veriler silinir mi 6.0 güncellemesi yaparken ?
Güncelleme kesinlikle kurulmaya değer samsungun en başarılı güncellemesi hata yok ben hiç önemli bir hata bulamadım

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Uygulama optimizesinde google play hizmetleri diye bisi cikmis ama acilmiyor optimizesi neden acaba

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
6.0 da güç tasarrufuna alınca üst gri bar kalıyor çok kötü görünüyor

kenji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sammobile'de Türkiye sürümü diye çıkan android 6.01 versiyonu, Birleşik Arap Emirliği versiyonudur. Bunu düşünerek indirmenizi tavsiye ederim.

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Sen su gear vr nasil oyunlari nasil yeterli mi
Onu anlat

Ben de Gear VR almayı düşünüyorum. Geçen de Play Storeda, PC oyunlarını Gear VRye aktaran TrinusVR adlı bir uygulama gördüm. GTA 5, Outlast gibi oyunları 360 derecede oynabilmek harika bir deneyim olsa gerek. Gear VR için tek kafama takılan buğulanma olayı. Kullanan arkadaşlar varsa, bu konuda aydınlatırsa çok sevinirim.

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Sammobile'de Türkiye sürümü diye çıkan android 6.01 versiyonu, Birleşik Arap Emirliği versiyonudur. Bunu düşünerek indirmenizi tavsiye ederim.
Nasıl teyit ettin. Belkide Türkiyeye de aynı güncelleme geldi

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Aynen cok kotu kaldirmanin yolu olsa bari amac neki yani
Amaç ,sanki inanılmaz bir tasarruf sağlıyor havası vermek :) bu arada güç tasarrufu modu o kadar da ise yaramıyor ki ,kullanım ihtiyacı hissetmedim bugüne kadar. Bi kaç kere baktım tabi ,bir fark göremedim açıkçası.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Amaç ,sanki inanılmaz bir tasarruf sağlıyor havası vermek :) bu arada güç tasarrufu modu o kadar da ise yaramıyor ki ,kullanım ihtiyacı hissetmedim bugüne kadar. Bi kaç kere baktım tabi ,bir fark göremedim açıkçası.
Sorma sorma :D

Bir ara şarjım % 20 kaldı bana 8-9 saat şarj lazımdı ultra güç tasarrufuna aldım daha hızlı bitti nasıl olduysa o gün bugün güç tasarruf modlarına pek almıyorum.