VoLTySoN
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaslar bir sorun daha olcak ekranin kenarlari bosluk yapmayan cam varmi acaba
Var ama yurtdışında satılan markaların ürünleri onlar, Türkiye'de ben hiç denk gelmedim.arkadaslar bir sorun daha olcak ekranin kenarlari bosluk yapmayan cam varmi acaba
Hamza nasıl yapılıyor.Var ustam ben şimdi yaptım
*#0228#Hamza nasıl yapılıyor.
Batarya ve şarj soketi değiştirilmiş, şimdilik herhangi bir sorun gözükmüyor.İnşallah sorun çözülür
Tesekkurler*#0228#
Ayarlar- ses ve titreşim-titreşimli geri bildirimi kapatHome tuşunun yanındaki tuşların titreşimini nasıl kapatabiliriz . Çok sinir bozucu olmaya başladı artık benim için.
tamam telefonumu yedekledim şimdi ne yapmalıyım ?Ilk once telefonunu smart switchle pc ye yedekle
Ohh ,valla hayatımı kurtardın asdfghjk. Cidden akıl sağlığım gidebilirdi ama ,resmen tuşlara titreşimi yüzünden basmaya iğreniyordum.Ayarlar- ses ve titreşim-titreşimli geri bildirimi kapat
Ülke karışık kal bence ?Iraktan turkiyeye geciyim mi ne dersiniz
güncelleme ile ilgili izlenimleriniz neler şuan genel olarak ne gibi sorunlar mevcut
güncellemeden önce yedekleme yapmazsam veriler silinir mi 6.0 güncellemesi yaparken ?
Sonra telefonu kapat home tusu guc butonu ve ses kisma tusuydu sanirsam wipe islemi icintamam telefonumu yedekledim şimdi ne yapmalıyım ?
Güncelleme sırasında bir problem çıkmazsa silinmezgüncelleme ile ilgili izlenimleriniz neler şuan genel olarak ne gibi sorunlar mevcut
güncellemeden önce yedekleme yapmazsam veriler silinir mi 6.0 güncellemesi yaparken ?
Güncelleme kesinlikle kurulmaya değer samsungun en başarılı güncellemesi hata yok ben hiç önemli bir hata bulamadımgüncelleme ile ilgili izlenimleriniz neler şuan genel olarak ne gibi sorunlar mevcut
Sen su gear vr nasil oyunlari nasil yeterli miIraktan turkiyeye geciyim mi ne dersiniz
Sen su gear vr nasil oyunlari nasil yeterli mi
Onu anlat
Aynen cok kotu kaldirmanin yolu olsa bari amac neki yani6.0 da güç tasarrufuna alınca üst gri bar kalıyor çok kötü görünüyor
Nasıl teyit ettin. Belkide Türkiyeye de aynı güncelleme geldiSammobile'de Türkiye sürümü diye çıkan android 6.01 versiyonu, Birleşik Arap Emirliği versiyonudur. Bunu düşünerek indirmenizi tavsiye ederim.
Tema uygulayıp güç tasarrufuna almayı denediniz mi?Aynen cok kotu kaldirmanin yolu olsa bari amac neki yani
Bende öyle olmuyoAynen cok kotu kaldirmanin yolu olsa bari amac neki yani
Amaç ,sanki inanılmaz bir tasarruf sağlıyor havası vermekAynen cok kotu kaldirmanin yolu olsa bari amac neki yani
Sorma sormaAmaç ,sanki inanılmaz bir tasarruf sağlıyor havası vermekbu arada güç tasarrufu modu o kadar da ise yaramıyor ki ,kullanım ihtiyacı hissetmedim bugüne kadar. Bi kaç kere baktım tabi ,bir fark göremedim açıkçası.