• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

arkadaslar bir sorun daha olcak ekranin kenarlari bosluk yapmayan cam varmi acaba

Arkadaşlar birşey sorayım güncelleme sonrası sanki dokunmatiğin hassasiyeti bozuldu gibi önceden hiç bir sorun yoktu şimdi bazen dokunmayı algılamıyor gibi tekrardan dokunmak gerekiyor sizdede böyle bir durum var mı

Home tuşunun yanındaki tuşların titreşimini nasıl kapatabiliriz . Çok sinir bozucu olmaya başladı artık benim için.

güncelleme ile ilgili izlenimleriniz neler şuan genel olarak ne gibi sorunlar mevcut
güncellemeden önce yedekleme yapmazsam veriler silinir mi 6.0 güncellemesi yaparken ?

güncelleme ile ilgili izlenimleriniz neler şuan genel olarak ne gibi sorunlar mevcut
güncellemeden önce yedekleme yapmazsam veriler silinir mi 6.0 güncellemesi yaparken ?
Güncelleme kesinlikle kurulmaya değer samsungun en başarılı güncellemesi hata yok ben hiç önemli bir hata bulamadım

Uygulama optimizesinde google play hizmetleri diye bisi cikmis ama acilmiyor optimizesi neden acaba

6.0 da güç tasarrufuna alınca üst gri bar kalıyor çok kötü görünüyor

Sammobile'de Türkiye sürümü diye çıkan android 6.01 versiyonu, Birleşik Arap Emirliği versiyonudur. Bunu düşünerek indirmenizi tavsiye ederim.

Sen su gear vr nasil oyunlari nasil yeterli mi
Onu anlat

Ben de Gear VR almayı düşünüyorum. Geçen de Play Storeda, PC oyunlarını Gear VRye aktaran TrinusVR adlı bir uygulama gördüm. GTA 5, Outlast gibi oyunları 360 derecede oynabilmek harika bir deneyim olsa gerek. Gear VR için tek kafama takılan buğulanma olayı. Kullanan arkadaşlar varsa, bu konuda aydınlatırsa çok sevinirim.

Aynen cok kotu kaldirmanin yolu olsa bari amac neki yani
Amaç ,sanki inanılmaz bir tasarruf sağlıyor havası vermek :) bu arada güç tasarrufu modu o kadar da ise yaramıyor ki ,kullanım ihtiyacı hissetmedim bugüne kadar. Bi kaç kere baktım tabi ,bir fark göremedim açıkçası.

Amaç ,sanki inanılmaz bir tasarruf sağlıyor havası vermek :) bu arada güç tasarrufu modu o kadar da ise yaramıyor ki ,kullanım ihtiyacı hissetmedim bugüne kadar. Bi kaç kere baktım tabi ,bir fark göremedim açıkçası.
Sorma sorma :D

Bir ara şarjım % 20 kaldı bana 8-9 saat şarj lazımdı ultra güç tasarrufuna aldım daha hızlı bitti nasıl olduysa o gün bugün güç tasarruf modlarına pek almıyorum.