Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Sizlere bir şey soracağım, şu flipboard u kullanan var mı? Benim orda bir hesabım vardı hala daha kullanırım. Geçenlerde telefonda (ekrana basılı tutunca gelen kısımda en solda ki ekran ) bir kısayolunun olduğunu fark ettim ama orda hesabımı açamıyorum? Bir bilen var mı? Acaba hesabım orda neden açılmıyor?

Başardım, hesabımı açabildim :) bu arada herkese tavsiye ederim ,çok faydalı bir uygulama bence .

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Ben ondaTürkçe habere ulaşamadım sildim
Türkçe haber mevcut ,biraz daha incele . Hatta birçok gazetenin uygulamasını indirmeden ya da satın almadan yaptığı haberlere bile ulaşmak mümkün. Zaten haberler oralardan alınıp paylaşılıyor olayı bu :)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Türkçe haber mevcut ,biraz daha incele . Hatta birçok gazetenin uygulamasını indirmeden ya da satın almadan yaptığı haberlere bile ulaşmak mümkün. Zaten haberler oralardan alınıp paylaşılıyor olayı bu :)
Uygulama gerçekten işe yarar ama sırf şarj yemesin diye kullanmıyorum. Onun yerine play gazetelik uygulamasını kullanıyorum.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Uygulama gerçekten işe yarar ama sırf şarj yemesin diye kullanmıyorum. Onun yerine play gazetelik uygulamasını kullanıyorum.
Play gazeteliği bende kullanıyodum güzel bi uygulama ama oda geri planda çalışıyo ve biraz uygulama içinde kasıntı mevcut s4 te bile hiç kasılma yoktu note 5 e daha uymlu olması gerek

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Play gazeteliği bende kullanıyodum güzel bi uygulama ama oda geri planda çalışıyo ve biraz uygulama içinde kasıntı mevcut s4 te bile hiç kasılma yoktu note 5 e daha uymlu olması gerek
Optimizasyonun geliştirilmesi gerek ama artık her gün yeni model çıktığından kimse uğraşmıyor. Geriye dönük yatırımların karlı bir tarafı kalmadı günümüz akıllı telefon teknolojisinde

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Optimizasyonun geliştirilmesi gerek ama artık her gün yeni model çıktığından kimse uğraşmıyor. Geriye dönük yatırımların karlı bir tarafı kalmadı günümüz akıllı telefon teknolojisinde
Aynen öyle sırf bu yüzden iphone düşündürüyo

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Optimizasyonu gelisir cunku note 5 6.0.1 aldi
Ve daha guncelleme alicak ondan dolayi

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Bence en iyisi bir telefonu 3 sene falan kullanmak bir uygulamanın tamamen stabilleşmesi androidte 2 seneyi buluyo ben s4 ü 3 sene kullandım ve bütün uygulamalar gerçekten stabildi son braktığımda sırf sıkıldığım için bıraktım

TheWitchPayne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
anlamadıgım nokta apple kullananların burada işi ne ? gerginlik yaratmaya çalışmıyorum burada konuya yazı yazan adam android cidir apple başka bir platform lütfen kullananlar ona özel sayfalara yazsın zaten telefon alacak adam her iki telefonu da alır !!! her platformun kendine özgü özellikleri var ben çakarım rotumu keyfime bakarım hep aynı menüyü sevmem telefonu biraz zorlarım sadece oyun vb değil herşeyini oynarım ben bunu severim android alıyorum apple da bundan farklı özellikleri vardır onu kullanıyorsundur ama bu özellikleri gidip kendi sayfasında yazmanızı rica ederim...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
anlamadıgım nokta apple kullananların burada işi ne ? gerginlik yaratmaya çalışmıyorum burada konuya yazı yazan adam android cidir apple başka bir platform lütfen kullananlar ona özel sayfalara yazsın zaten telefon alacak adam her iki telefonu da alır !!! her platformun kendine özgü özellikleri var ben çakarım rotumu keyfime bakarım hep aynı menüyü sevmem telefonu biraz zorlarım sadece oyun vb değil herşeyini oynarım ben bunu severim android alıyorum apple da bundan farklı özellikleri vardır onu kullanıyorsundur ama bu özellikleri gidip kendi sayfasında yazmanızı rica ederim...
Android de kullanıyorum ios'ta kullanıyorum şuan.
2.si işi ne burada derken ? Forum burası herkes her konuda gezer okur yorum yapar ve buna da hakkı vardır. Yoksa biz görmeden forum kuralları değiştide Android kullanıcıları Apple konusuna yazamaz yada tam tersi bir kavram mi eklendi ? Amacım tartışma yaratmak değil o kelimeyi doğru bulmadjigimdan açıklama gereği hissediyorum.

TheWitchPayne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Anlatamadım sanırım her neyse burasının not5 İle ilgili muhabbet forumu oldugunu sanıyordum özür diler iyi günler dilerim kolay gele

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Abi su forumda surekli apple android karsilastirmasindsn bıktım.
Bakin arkadaslar telefon arayüzünde basit kullanim isteyen
Uygulama kalitesi ve telefona uygunlugu ios gibi olsun isteyen lutfen ios alsin:) olur mu
Her gun ayni sey ya yok iphone şöyle boyle alin o zaman yahu..
Iphone forumunda note 5 in adi alinmiyor burda ne alaka
Bayiyorsunuz.
Cok fazla hemde. Karsilastirmalariniz dahi sacma.
Aldığınız urunun iyi yonlerini gorun
Elde olan her zaman kiymetsizdir.
Elde olmayan cekici gelir.
Onun icin sizin telefonunuzun iphone dan cok daha iyi bir ekrani cok daha iyi bir kamerasi mevcut. Tasarimi da ayri guzel.
Goremediginiz seyleri anlatayim dedim.
Bir daha iphone demeyin
Bu kadar karin agriniz varsa cok istiyorsaniz iphone almak gidin alın.

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Güncelleme bence hafta içi gelir. Pazar günü bu saatte kimse uğraşmaz o işle. 4 yıldır samsung telefon kullanıyorum. Tecrubelerime ve çıkan haberlere dayanarak 15 mart diyordum bakalım öyle mi olacak :)

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar şu an sıkıntı yok ama bu 32 gb sabit hafıza canımı sıkacak gibi duruyor 6-7 ay sonra. S7 edge, note serisine alıştığım için belki, hiç içime sinmedi. Note 6 ile ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı? Bir sızıntı falan benim kaçırmış olabileceğim?

Ha bu arada otg, internetteki depolama sitelerini falan denedim ama kullanışlı değil onlar da pek açıkçası.

oguznote5zZz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güncelleme için gsm arena 13 Mart diye açıklamış tık yok