- Reaksiyon puanı
- 3,278
Kies'in yerini aldı.
Kies gibi iste sadece ismi degisik kullanimi kolay artik yeni teller onu kullaniyorHadi ya o ne oluyo
Aldığım haberlere göre 13 Mart'a kadar tüm Note 5 lere gelecekti yarını bir bekleyin , en son Türkiyeye vercekler sanırım .Acaba marshmallow düştümü
Doğru söylüyon şu güncelleme zamanları çok sabırsızlanıyz sanki tel takla atçakAldığım haberlere göre 13 Mart'a kadar tüm Note 5 lere gelecekti yarını bir bekleyin , en son Türkiyeye vercekler sanırım .
Kaç yıldır Samsung'un cihazlarını kullanıyorum hiçbir pazar günü güncelleme geldiğini görmedim. Pazartesi belki.Aldığım haberlere göre 13 Mart'a kadar tüm Note 5 lere gelecekti yarını bir bekleyin , en son Türkiyeye vercekler sanırım .
Aynen bende öyle düşünüyorumKaç yıldır Samsung'un cihazlarını kullanıyorum hiçbir pazar günü güncelleme geldiğini görmedim. Pazartesi belki.
İnşallah ilk olurAynen bende öyle düşünüyorum
Samsung'un işi belli olmaz güncellemeyi Aralıkta vereceklerdi hatırlayan varsaKaç yıldır Samsung'un cihazlarını kullanıyorum hiçbir pazar günü güncelleme geldiğini görmedim. Pazartesi belki.
Lazzz 6.0.1 sıktı be 7 yi dagitsalarBiz yedikte geldik![]()
Uygulamaya girnediğin sürece internete girmez bildirimler gelmezBu arada arka plan verisi kapalı olsa olumsuz ne olur acaba
Biz yedikte geldik![]()
6.0.1 sıkıntı hatalar var. 15 -20 güne tr rom gelmezse 5.1.1'e geçeceğim.Lazzz 6.0.1 sıktı be 7 yi dagitsalar
Nasıl hatalar var6.0.1 sıkıntı hatalar var. 15 -20 güne tr rom gelmezse 5.1.1'e geçeceğim.
Ne gibi hatalar6.0.1 sıkıntı hatalar var. 15 -20 güne tr rom gelmezse 5.1.1'e geçeceğim.
Pil kullanım grafiği hatalı.Nasıl hatalar var
Senin google play hizmetleri harbiden coşmuşPil kullanım grafiği hatalı.
O gün mobil veri kapalıydı. Sadece wifi bağlıydı, ayrıca senkronizasyon ve GPS'de kapalıydı.
![]()
Boşuna beklemeyelim bu nasıl olurPil kullanım grafiği hatalı.
O gün mobil veri kapalıydı. Sadece wifi bağlıydı, ayrıca senkronizasyon ve GPS'de kapalıydı.
![]()
Benimde dikkatimi cektide 5.1 donunce knox 1 olmuyor mu sayac6.0.1 sıkıntı hatalar var. 15 -20 güne tr rom gelmezse 5.1.1'e geçeceğim.