tafo66
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Teşeklürler cevaplar için4 saat ile 5 saat arasi alıyorum
Teşeklürler cevaplar için4 saat ile 5 saat arasi alıyorum
Pes edecek bişey yok ki. Kimse benimki daha iyi demiyor. İkisinin de artıları ve eksileri var. Note 5 in artısı daha fazla ama işte seri kullanım açısından iphone önde gibi. Belki güncellemeyle düzeliyordur dedim ama düzelmiyomuş. Varsın yavaş olsun genelde note 5 daha iyi bence de.Kamera ve ekran konusunda tokatlanan arkadasinpes etmedi mi
![]()
Ahahah iyi senin arkadas fancilardan degilPes edecek bişey yok ki. Kimse benimki daha iyi demiyor. İkisinin de artıları ve eksileri var. Note 5 in artısı daha fazla ama işte seri kullanım açısından iphone önde gibi. Belki güncellemeyle düzeliyordur dedim ama düzelmiyomuş. Varsın yavaş olsun genelde note 5 daha iyi bence de.
Bir şey dicem inanmıcaksınız benim G2 arkadaşın 6S i ile kapışıyor eşit gibiler.Ahahah iyi senin arkadas fancilardan degilbende var fancilar
tabiki iphone seri kullanimda daha iyi ama ekran ve kamerada tasarimda note 5 den kötü
Kapisabilir MümkündürBir şey dicem inanmıcaksınız benim G2 arkadaşın 6S i ile kapışıyor eşit gibiler.
Ama ben 6.0.1 stock android kullanıyom.
G2 ve 6s kamerası şaka mı bu ?Bir şey dicem inanmıcaksınız benim G2 arkadaşın 6S i ile kapışıyor eşit gibiler.
Ama ben 6.0.1 stock android kullanıyom.
Kamera değil hız olarak demiştir.G2 ve 6s kamerası şaka mı bu ?
Hız olarak demesi de absürt. Birisi ios biris Android.Kamera değil hız olarak demiştir.
Stock rom LazzHız olarak demesi de absürt. Birisi ios biris Android.
Şu ekran süresine nerden bakıyoruz4 saat ile 5 saat arasi alıyorum
Olayı anlatamadım sanırım. Birisi Linux tabanlı çalışan bir program diğeri başka bir taban üzerinden çalışan bir program. İki cihazı hız bakımında kiyaslayacaksan bütün koşulların aynı olması lazım. Aksi takdirde sonuçlar doğru olmaz. Yorum ve düşünce sizin.Stock rom Lazz
Elime geçsede yapsam inandırmak zorunda değilim kiStock rom Lazz
Ben burada yavaş veya hızlı diye yorum yapmadım kiElime geçsede yapsam inandırmak zorunda değilim ki![]()
Hız olarakda absürt dedin zaten G2 min kamerasından dolayı V10 alcam orasıap ayrı.Ben burada yavaş veya hızlı diye yorum yapmadım ki![]()
bir üstteki yazımı okursan demek istediğimi anlayacaksın![]()
Lazz iphone sever ya[emoji1]Stock rom Lazz
V10 alma ya sakın öyle bişey yapma o ne şekilsiz bi telefondur ben öyle bi hata yapsam gece gözüme uyku girmez[emoji2]Hız olarakda absürt dedin zaten G2 min kamerasından dolayı V10 alcam orasıap ayrı.
Bu dedigin dogru ama iste yinede herkes test yapiyorOlayı anlatamadım sanırım. Birisi Linux tabanlı çalışan bir program diğeri başka bir taban üzerinden çalışan bir program. İki cihazı hız bakımında kiyaslayacaksan bütün koşulların aynı olması lazım. Aksi takdirde sonuçlar doğru olmaz. Yorum ve düşünce sizin.
Dostum bak objektif bakıyorum olaya. Bir test sonucunun doğru olabilmesi için her koşulunu eşit olması lazım.Lazz iphone sever ya[emoji1]
Hahaah lazzz takiliyorlar sana bosverDostum bak objektif bakıyorum olaya. Bir test sonucunun doğru olabilmesi için her koşulunu eşit olması lazım.
Ya genç labaratuvar çalışması yapmıyoruz göz görüyo değlimi hangisi hızlı hangisi yavaş bunun testini yapıyoruz bu kadar[emoji2]Dostum bak objektif bakıyorum olaya. Bir test sonucunun doğru olabilmesi için her koşulunu eşit olması lazım.
V10 ilk çıktığında bende berbat tek kelimeyle berbat tasarım demiştimm.V10 alma ya sakın öyle bişey yapma o ne şekilsiz bi telefondur ben öyle bi hata yapsam gece gözüme uyku girmez[emoji2]
Ben gördüm elime aldım sanki askeri telsiz hissi uyandırdı çok berbat bir tasarım ama benceV10 ilk çıktığında bende berbat tek kelimeyle berbat tasarım demiştimm.
Ama vatanda gidip bakınca tüm fikrim değişti .
İnternetten banada iğrenç geliyor belki baksanız yine fikriniz değişmez ama bir tekno markete gidip deneseniz anlarsınız ne demek istedigimi .
Telefon tam benlik zaten o berbat dedigim teli suan tasarımından dolayı alcam .
Note 5'inde ilk olarak gümüş çok iyi sonra gece mavisi .
Z5 'in arkası ayna çok hoşuma gitti ama önden o boşluklar ne .
G5'inde tasarıma alışırdım ama o çerçeve öldürüyor beni ... Her video izleyince gözümw giriyor.
Renkler ve zevkler tartışılmazBen gördüm elime aldım sanki askeri telsiz hissi uyandırdı çok berbat bir tasarım ama bence
Ayarlardan pile gir ordan pil kullanimi ekran yazan yere gir orda yaziyoŞu ekran süresine nerden bakıyoruz
Ya ne alakası var çirkefleşmekle adam iphoney g 2 yi karşılaştırmış yok karşılaştıramazsın sistemler aynı değil falan laga luga yapıyo kendi yapıyo kimsenin bişey dediği yok yani karşılaştına karşılaştırır göz var nizam var biri hızlı biri yavaştır buna muhalefet olmanın hakkımı varBeyler @Lazzz her yorum yazdığında (haklı veya haksız) cevap vermek yerine "yine konuşmuş iphone cu" muamelesi yapmaktan vazgeçin. Çok itici oluyorsunuz ,ayrıca söylediği bir şeye haklı gerekçelerle itiraz edebilecek kapasite herkeste var. Çirkefleşmeyelim.
H.oEkli dosyayı görüntüle 920
Hayirli olsunuzu alirim
Teşekkürler MuratAyarlardan pile gir ordan pil kullanimi ekran yazan yere gir orda yaziyo
Hayırlı olsun kardeşEkli dosyayı görüntüle 920
Hayirli olsunuzu alirim