Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Kamera ve ekran konusunda tokatlanan arkadasin:) pes etmedi mi:)
Pes edecek bişey yok ki. Kimse benimki daha iyi demiyor. İkisinin de artıları ve eksileri var. Note 5 in artısı daha fazla ama işte seri kullanım açısından iphone önde gibi. Belki güncellemeyle düzeliyordur dedim ama düzelmiyomuş. Varsın yavaş olsun genelde note 5 daha iyi bence de.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Pes edecek bişey yok ki. Kimse benimki daha iyi demiyor. İkisinin de artıları ve eksileri var. Note 5 in artısı daha fazla ama işte seri kullanım açısından iphone önde gibi. Belki güncellemeyle düzeliyordur dedim ama düzelmiyomuş. Varsın yavaş olsun genelde note 5 daha iyi bence de.
Ahahah iyi senin arkadas fancilardan degil:) bende var fancilar:) tabiki iphone seri kullanimda daha iyi ama ekran ve kamerada tasarimda note 5 den kötü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ahahah iyi senin arkadas fancilardan degil:) bende var fancilar:) tabiki iphone seri kullanimda daha iyi ama ekran ve kamerada tasarimda note 5 den kötü
Bir şey dicem inanmıcaksınız benim G2 arkadaşın 6S i ile kapışıyor eşit gibiler.

Ama ben 6.0.1 stock android kullanıyom.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Olayı anlatamadım sanırım. Birisi Linux tabanlı çalışan bir program diğeri başka bir taban üzerinden çalışan bir program. İki cihazı hız bakımında kiyaslayacaksan bütün koşulların aynı olması lazım. Aksi takdirde sonuçlar doğru olmaz. Yorum ve düşünce sizin.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Olayı anlatamadım sanırım. Birisi Linux tabanlı çalışan bir program diğeri başka bir taban üzerinden çalışan bir program. İki cihazı hız bakımında kiyaslayacaksan bütün koşulların aynı olması lazım. Aksi takdirde sonuçlar doğru olmaz. Yorum ve düşünce sizin.
Bu dedigin dogru ama iste yinede herkes test yapiyor:)

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Dostum bak objektif bakıyorum olaya. Bir test sonucunun doğru olabilmesi için her koşulunu eşit olması lazım.
Ya genç labaratuvar çalışması yapmıyoruz göz görüyo değlimi hangisi hızlı hangisi yavaş bunun testini yapıyoruz bu kadar[emoji2]

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
V10 alma ya sakın öyle bişey yapma o ne şekilsiz bi telefondur ben öyle bi hata yapsam gece gözüme uyku girmez[emoji2]
V10 ilk çıktığında bende berbat tek kelimeyle berbat tasarım demiştimm.

Ama vatanda gidip bakınca tüm fikrim değişti .

İnternetten banada iğrenç geliyor belki baksanız yine fikriniz değişmez ama bir tekno markete gidip deneseniz anlarsınız ne demek istedigimi .

Telefon tam benlik zaten o berbat dedigim teli suan tasarımından dolayı alcam .

Note 5'inde ilk olarak gümüş çok iyi sonra gece mavisi .

Z5 'in arkası ayna çok hoşuma gitti ama önden o boşluklar ne .

G5'inde tasarıma alışırdım ama o çerçeve öldürüyor beni ... Her video izleyince gözümw giriyor.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
V10 ilk çıktığında bende berbat tek kelimeyle berbat tasarım demiştimm.

Ama vatanda gidip bakınca tüm fikrim değişti .

İnternetten banada iğrenç geliyor belki baksanız yine fikriniz değişmez ama bir tekno markete gidip deneseniz anlarsınız ne demek istedigimi .

Telefon tam benlik zaten o berbat dedigim teli suan tasarımından dolayı alcam .

Note 5'inde ilk olarak gümüş çok iyi sonra gece mavisi .

Z5 'in arkası ayna çok hoşuma gitti ama önden o boşluklar ne .

G5'inde tasarıma alışırdım ama o çerçeve öldürüyor beni ... Her video izleyince gözümw giriyor.
Ben gördüm elime aldım sanki askeri telsiz hissi uyandırdı çok berbat bir tasarım ama bence

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
uploadfromtaptalk1457798230967.jpeg

Hayirli olsunuzu alirim

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Beyler @Lazzz her yorum yazdığında (haklı veya haksız) cevap vermek yerine "yine konuşmuş iphone cu" muamelesi yapmaktan vazgeçin. Çok itici oluyorsunuz ,ayrıca söylediği bir şeye haklı gerekçelerle itiraz edebilecek kapasite herkeste var. Çirkefleşmeyelim.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Beyler @Lazzz her yorum yazdığında (haklı veya haksız) cevap vermek yerine "yine konuşmuş iphone cu" muamelesi yapmaktan vazgeçin. Çok itici oluyorsunuz ,ayrıca söylediği bir şeye haklı gerekçelerle itiraz edebilecek kapasite herkeste var. Çirkefleşmeyelim.
Ya ne alakası var çirkefleşmekle adam iphoney g 2 yi karşılaştırmış yok karşılaştıramazsın sistemler aynı değil falan laga luga yapıyo kendi yapıyo kimsenin bişey dediği yok yani karşılaştına karşılaştırır göz var nizam var biri hızlı biri yavaştır buna muhalefet olmanın hakkımı var