Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bu arada yeni güncelleme diğer ülkelere gelmiş yarın gelir her halde burayada ☺️

Ekli dosyalar

• Screenshot_20160312-151601.png
    Screenshot_20160312-151601.png
    460 KB · Görüntüleme: 430

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

aryildiz61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu arada ya şu tapatalkı kullanmak zorundamıyız sürekli oraya yönlendiriyo
Kardeş varsayılan uygulamalardan tapatalk'ı çıkar o zaman direkt yönlendirmez seni. Note 4'de soruyordu her seferinde. Note 5'te uygulamayı bir kez seçince hemen varsayılan olarak ayarlıyor.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Daha bir kez bile pazar günü güncelleme geldiğini hatırlamıyorum

aryildiz61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok oda olmadı sizin tarayıcıda mobil görünümdeyken sdn forumu açınca tapatalla yönlendirmiyomu
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsan uygulama yöneticisinden uygulama verisini silmeyi dene. Ben öyle bi durumla hiç karşılaşmadım. Mobil siteyi kullanıyorum bende.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Neyse ya tapatalkı kurdum oda rahatladı bende

aryildiz61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neyse ya tapatalkı kurdum oda rahatladı bende
Kendi tarayıcısında benide yönlendiriyor kullanmadığım için ben karşılaşmamıştım :) Ben Chrome'u kullanıyorum. Ne safari, ne Samsung web browser ne de başkası. Flash player gerekmedikçe tercihim chrome. Flash içinse Puffin

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Eee nasıl gençler eğleniyo muyuz? 5 aydır kullanıyorum telefonu. Ben rom atmadım ota yı bekliyorum. Bugün iphone 6s plus ile note 5 5.1.1 i karşılaştırdım. 6s plus her uygulamayı 1 saniye erken açıyor. 6.0.1 gelince bu farkı kapatıyor mudur acaba note 5?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Uygulama kurulu bile değil
Eee nasıl gençler eğleniyo muyuz? 5 aydır kullanıyorum telefonu. Ben rom atmadım ota yı bekliyorum. Bugün iphone 6s plus ile note 5 5.1.1 i karşılaştırdım. 6s plus her uygulamayı 1 saniye erken açıyor. 6.0.1 gelince bu farkı kapatıyor mudur acaba note 5?
Oncelikle egleniyoruz:) kapanmaz onun icin bence iphone al:) birde bende karsilastirdim note 5 in gectigi yerler oluyor iphone unda oluyor

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Uygulama kapanır belki ama oyun açılışı herzaman iphonda daha hızlı yapçak bişey yok

aryildiz61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Kamboçya sürümünü kurdum ama wipe işlemlerini yapmadan denedim 2 gün. Uygulama performanslarında artış vardı. Özellikle photoshop uygulamalarında farketti bende.

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Oncelikle egleniyoruz:) kapanmaz onun icin bence iphone al:) birde bende karsilastirdim note 5 in gectigi yerler oluyor iphone unda oluyor
Note 5 i tipi ve ekran kalitesi için kullanıyorum. Şu an bence tasarım ve ekran kalitesi olarak en iyi telefon. Kamerası da lg nin yarım tık altında 2. Sırada. Ama şu iphone un hızı beni tereddüte düşürüyor acaba onu da mı bi denesem diye. Note 5 hız konusunda yakalasa iphone u aklımın ucundan bile geçmez iphone.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Note 5 i tipi ve ekran kalitesi için kullanıyorum. Şu an bence tasarım ve ekran kalitesi olarak en iyi telefon. Kamerası da lg nin yarım tık altında 2. Sırada. Ama şu iphone un hızı beni tereddüte düşürüyor acaba onu da mı bi denesem diye. Note 5 hız konusunda yakalasa iphone u aklımın ucundan bile geçmez iphone.
Git al cok istiyorsan:) dene
Bildirim isigi olmadigi icin flas yapmayi unutma:)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hız olarak geride olduguna emin misin
Youtube da 6S vs Note 5 Speed test yaz .

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Var tabiki :)
Kurdum rom ama uygulama acilislari cok farkli degil parmak izi falan cok cok hizli olmus klavyede daha seri boyle iste
Şarj konusu nasıl marshmallowda? Ben şu an her şey full seviye açık 11 saat toplam süre 3.5 saat ekran süresi alıyorum.

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Hız olarak geride olduguna emin misin
Youtube da 6S vs Note 5 Speed test yaz .
Bugün yarım saat kadar karşılaştırdım arkadaşın telefonuyla. Benim kullanacağım şekilde bakınca iphone daha seri bi telefon. Note 5 in de hızlı olduğu yerler vardır illa.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bugün yarım saat kadar karşılaştırdım arkadaşın telefonuyla. Benim kullanacağım şekilde bakınca iphone daha seri bi telefon. Note 5 in de hızlı olduğu yerler vardır illa.
Kamera ve ekran konusunda tokatlanan arkadasin:) pes etmedi mi:)