shaber
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 15
Bir anda dağıttilarBu arada yeni güncelleme diğer ülkelere gelmiş yarın gelir her halde burayada![]()
Ya trol falan diyip seni itham etmek istemiyorum ama telefonum 6-7 aylık ve bahsettiğin sorunların zerresi yok. Eğer ciddiysen bu telefonun bozuk olduğu anlamına gelir. Git servise götür burda sızlanacağına.
Hahahahahahaha komedisiniz yaBence troll değilse bile servis troll.
![]()
Belki bu akşam yarına kalırsa pzt kalır diye düşünüyorumBu arada yeni güncelleme diğer ülkelere gelmiş yarın gelir her halde burayada![]()
Kardeş varsayılan uygulamalardan tapatalk'ı çıkar o zaman direkt yönlendirmez seni. Note 4'de soruyordu her seferinde. Note 5'te uygulamayı bir kez seçince hemen varsayılan olarak ayarlıyor.Arkadaşlar bu arada ya şu tapatalkı kullanmak zorundamıyız sürekli oraya yönlendiriyo
Ahhahaahha pazar gunu tatil diye dusunuyorsun dimiBelki bu akşam yarına kalırsa pzt kalır diye düşünüyorum
Uygulama kurulu bile değilKardeş varsayılan uygulamalardan tapatalk'ı çıkar o zaman direkt yönlendirmez seni. Note 4'de soruyordu her seferinde. Note 5'te uygulamayı bir kez seçince hemen varsayılan olarak ayarlıyor.
O zaman Google Play varsayılanlar arasındaysa onu çıkartıp dene. Aklıma gelen bunlar.Uygulama kurulu bile değil
Kaldır baştan yükleUygulama kurulu bile değil
Yok oda olmadı sizin tarayıcıda mobil görünümdeyken sdn forumu açınca tapatalla yönlendirmiyomuO zaman Google Play varsayılanlar arasındaysa onu çıkartıp dene. Aklıma gelen bunlar.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsan uygulama yöneticisinden uygulama verisini silmeyi dene. Ben öyle bi durumla hiç karşılaşmadım. Mobil siteyi kullanıyorum bende.Yok oda olmadı sizin tarayıcıda mobil görünümdeyken sdn forumu açınca tapatalla yönlendirmiyomu
Yönlendiriyor. Yönlendirmesini istemiyorsan chromeda ayarlara gir masaüstü sitesini isteye tik koy.Yok oda olmadı sizin tarayıcıda mobil görünümdeyken sdn forumu açınca tapatalla yönlendirmiyomu
Chormede açmıyorum kendi tarayıcısındabYönlendiriyor. Yönlendirmesini istemiyorsan chromeda ayarlara gir masaüstü sitesini isteye tik koy.
Kendi tarayıcısında benide yönlendiriyor kullanmadığım için ben karşılaşmamıştımNeyse ya tapatalkı kurdum oda rahatladı bende
Uygulama kurulu bile değil
Oncelikle egleniyoruzEee nasıl gençler eğleniyo muyuz? 5 aydır kullanıyorum telefonu. Ben rom atmadım ota yı bekliyorum. Bugün iphone 6s plus ile note 5 5.1.1 i karşılaştırdım. 6s plus her uygulamayı 1 saniye erken açıyor. 6.0.1 gelince bu farkı kapatıyor mudur acaba note 5?
Uygulama kapanır belki ama oyun açılışı herzaman iphonda daha hızlı yapçak bişey yokEee nasıl gençler eğleniyo muyuz? 5 aydır kullanıyorum telefonu. Ben rom atmadım ota yı bekliyorum. Bugün iphone 6s plus ile note 5 5.1.1 i karşılaştırdım. 6s plus her uygulamayı 1 saniye erken açıyor. 6.0.1 gelince bu farkı kapatıyor mudur acaba note 5?
Ben Kamboçya sürümünü kurdum ama wipe işlemlerini yapmadan denedim 2 gün. Uygulama performanslarında artış vardı. Özellikle photoshop uygulamalarında farketti bende.Eee nasıl gençler eğleniyo muyuz? 5 aydır kullanıyorum telefonu. Ben rom atmadım ota yı bekliyorum. Bugün iphone 6s plus ile note 5 5.1.1 i karşılaştırdım. 6s plus her uygulamayı 1 saniye erken açıyor. 6.0.1 gelince bu farkı kapatıyor mudur acaba note 5?
Note 5 i tipi ve ekran kalitesi için kullanıyorum. Şu an bence tasarım ve ekran kalitesi olarak en iyi telefon. Kamerası da lg nin yarım tık altında 2. Sırada. Ama şu iphone un hızı beni tereddüte düşürüyor acaba onu da mı bi denesem diye. Note 5 hız konusunda yakalasa iphone u aklımın ucundan bile geçmez iphone.Oncelikle egleniyoruzkapanmaz onun icin bence iphone al
birde bende karsilastirdim note 5 in gectigi yerler oluyor iphone unda oluyor
Kendi eko sistemindeki uygulamalar ona uygundur bundan dolayiUygulama kapanır belki ama oyun açılışı herzaman iphonda daha hızlı yapçak bişey yok
Git al cok istiyorsanNote 5 i tipi ve ekran kalitesi için kullanıyorum. Şu an bence tasarım ve ekran kalitesi olarak en iyi telefon. Kamerası da lg nin yarım tık altında 2. Sırada. Ama şu iphone un hızı beni tereddüte düşürüyor acaba onu da mı bi denesem diye. Note 5 hız konusunda yakalasa iphone u aklımın ucundan bile geçmez iphone.
Sende marshmallow var mı?Git al cok istiyorsandene
Bildirim isigi olmadigi icin flas yapmayi unutma![]()
Var tabikiSende marshmallow var mı?
Hız olarak geride olduguna emin misinNote 5 i tipi ve ekran kalitesi için kullanıyorum. Şu an bence tasarım ve ekran kalitesi olarak en iyi telefon. Kamerası da lg nin yarım tık altında 2. Sırada. Ama şu iphone un hızı beni tereddüte düşürüyor acaba onu da mı bi denesem diye. Note 5 hız konusunda yakalasa iphone u aklımın ucundan bile geçmez iphone.
Şarj konusu nasıl marshmallowda? Ben şu an her şey full seviye açık 11 saat toplam süre 3.5 saat ekran süresi alıyorum.Var tabiki
Kurdum rom ama uygulama acilislari cok farkli degil parmak izi falan cok cok hizli olmus klavyede daha seri boyle iste
Bugün yarım saat kadar karşılaştırdım arkadaşın telefonuyla. Benim kullanacağım şekilde bakınca iphone daha seri bi telefon. Note 5 in de hızlı olduğu yerler vardır illa.Hız olarak geride olduguna emin misin
Youtube da 6S vs Note 5 Speed test yaz .
Kamera ve ekran konusunda tokatlanan arkadasinBugün yarım saat kadar karşılaştırdım arkadaşın telefonuyla. Benim kullanacağım şekilde bakınca iphone daha seri bi telefon. Note 5 in de hızlı olduğu yerler vardır illa.