shaber
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 15
Hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 920
Hayirli olsunuzu alirim
Hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 920
Hayirli olsunuzu alirim
Doğru söylüyosn bak gerçekten yardım sever evet@Lazzz konusunu kapatabilirmiyiz acaba ? Ki lazzz kimseyle tartışma veya kimsenin şahsına cevap verme niyetinde değil. Görüşlerini düşüncelerini ve bildiklerini paylaşan yardımsever bir arkadaşımız ama bir iki gündür iphonecu algısı yapıyorsunuz hiç hoş şeyler değil.
Ne olursa olsun arkadaşın üzerine çok gidiliyor.Ya ne alakası var çirkefleşmekle adam iphoney g 2 yi karşılaştırmış yok karşılaştıramazsın sistemler aynı değil falan laga luga yapıyo kendi yapıyo kimsenin bişey dediği yok yani karşılaştına karşılaştırır göz var nizam var biri hızlı biri yavaştır buna muhalefet olmanın hakkımı var
Kullan yorumlarini bekliyorum bende alicam çünküEkli dosyayı görüntüle 920
Hayirli olsunuzu alirim
Fiyatı nedir?Ekli dosyayı görüntüle 920
Hayirli olsunuzu alirim
299Fiyatı nedir?
Olm öyle demesene yaYoutube falan cok gzl oyun temple run indirdim ne yalan diyim korkttum oynarken cok fena gercekci yapmis serefsizler
En çok mutlu olduğum an (temsili değildir)Az once annemin lise arkadaslari ile bulusmasindaydim konu foto cekimi oldu ben cekeyim dedim ama sesten duyulmadi sonra iphone 6 veya 6s te bilemeyecem verdiler elime 2 tane cektim ondan sonra annem cenk sende telefonnla cek dedi ondan sonra cektim
Ve gosterdim sonra bagris cagiris
Bu nasil foto arkadaslar cocugun telefonuna bakin falan filan bagirislar koptu
Iphone kullanan buna okadar para verdik ya dedi falansonra butun buluşmalara telefonun ve sen geliyorsun dendi guldum falan
Hahathe best note 5
![]()
Hahahah cok fena ezildi bir telefon bu kadar karanlik foto ceker mi ya hahahEn çok mutlu olduğum an (temsili değildir)
iPhone 'un ezilmesi kalp .
Yine iPhone alanlara saygım var ama hala neden anlamıorum ama tam bir siri fanıyım sırf siriden sebep alırdım zengin olsam öbür türlü almam
Benimde bir arkadaşım iPhone 6S kullanıyor (zaten az önce bahsettim) diğeri Note 5 bende V10 alcam tam olcak şu telleri bir araya gelip hız testimi yapsamHahahah cok fena ezildi bir telefon bu kadar karanlik foto ceker mi ya hahah
Siri denilince aklıma hep "Her" filmi gelmiştir.En çok mutlu olduğum an (temsili değildir)
iPhone 'un ezilmesi kalp .
Yine iPhone alanlara saygım var ama hala neden anlamıorum ama tam bir siri fanıyım sırf siriden sebep alırdım zengin olsam öbür türlü almam
Ben de anlatayım anımı. Kız arkadaşımla selfie çekindik. Çok beğendi bunu bastıralım dedi. Tamam dedim gittim ertesi gün fotoğrafçıya verdim flaşı baktı fotoğrafa ooo nasıl çektiniz bunu baya iyi olmuş dedi. Valla ben çekmedim note 5 çekti dedim. Nasıl ya telefonla mı çektiniz bunu, ben profesyonel makineyle çekindiniz sandım dedi. Nasıl o şekilde tutabildiniz diye şaşırdım dedi. Hatta götürdü fotoğrafı ortağına falan gösterdi, telefona bakabilir miyiz dedi.. Bi 15 dk falan konuştuk öyle telefondan...
2. Kez uyarıyorum hitap şekline dikkat et.Ya genç labaratuvar çalışması yapmıyoruz göz görüyo değlimi hangisi hızlı hangisi yavaş bunun testini yapıyoruz bu kadar[emoji2]
Karşılaştırmazsin yazımı bul ben bu forumu bırakırım. Doğru değil dedim. Ayrıca muhalefet olmak için yorum yazma.Ya ne alakası var çirkefleşmekle adam iphoney g 2 yi karşılaştırmış yok karşılaştıramazsın sistemler aynı değil falan laga luga yapıyo kendi yapıyo kimsenin bişey dediği yok yani karşılaştına karşılaştırır göz var nizam var biri hızlı biri yavaştır buna muhalefet olmanın hakkımı var
Yahu boşver diyen ne derse desin lakin iş hakarete gelirse karşılığını elbet veririm.@Lazzz konusunu kapatabilirmiyiz acaba ? Ki lazzz kimseyle tartışma veya kimsenin şahsına cevap verme niyetinde değil. Görüşlerini düşüncelerini ve bildiklerini paylaşan yardımsever bir arkadaşımız ama bir iki gündür iphonecu algısı yapıyorsunuz hiç hoş şeyler değil.
Tamm arkadaşım yeterKarşılaştırmazsin yazımı bul ben bu forumu bırakırım. Doğru değil dedim. Ayrıca muhalefet olmak için yorum yazma.
Boyle olunca insana bir gulumseme geliyorBen de anlatayım anımı. Kız arkadaşımla selfie çekindik. Çok beğendi bunu bastıralım dedi. Tamam dedim gittim ertesi gün fotoğrafçıya verdim flaşı baktı fotoğrafa ooo nasıl çektiniz bunu baya iyi olmuş dedi. Valla ben çekmedim note 5 çekti dedim. Nasıl ya telefonla mı çektiniz bunu, ben profesyonel makineyle çekindiniz sandım dedi. Nasıl o şekilde tutabildiniz diye şaşırdım dedi. Hatta götürdü fotoğrafı ortağına falan gösterdi, telefona bakabilir miyiz dedi.. Bi 15 dk falan konuştuk öyle telefondan...
Cardboard note 5 için uygunmuSanal gerçekliliği tatmak isteyen google cardboord alabilir 10 TL civarı birşey alamıyorsanız kartondan kendiniz yapabiliyorsunuz ınternette yapılışı var ben kendim yaptım az da olsa nasıl birşey hissettim![]()
Eyvallah sağolBoyutları var note 5 e göre olan boyutunu alacaksın
Hadi ya o ne oluyoKies bitti. Smart Switch kullanılıyor...