Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
@Lazzz konusunu kapatabilirmiyiz acaba ? Ki lazzz kimseyle tartışma veya kimsenin şahsına cevap verme niyetinde değil. Görüşlerini düşüncelerini ve bildiklerini paylaşan yardımsever bir arkadaşımız ama bir iki gündür iphonecu algısı yapıyorsunuz hiç hoş şeyler değil.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
@Lazzz konusunu kapatabilirmiyiz acaba ? Ki lazzz kimseyle tartışma veya kimsenin şahsına cevap verme niyetinde değil. Görüşlerini düşüncelerini ve bildiklerini paylaşan yardımsever bir arkadaşımız ama bir iki gündür iphonecu algısı yapıyorsunuz hiç hoş şeyler değil.
Doğru söylüyosn bak gerçekten yardım sever evet

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Ya ne alakası var çirkefleşmekle adam iphoney g 2 yi karşılaştırmış yok karşılaştıramazsın sistemler aynı değil falan laga luga yapıyo kendi yapıyo kimsenin bişey dediği yok yani karşılaştına karşılaştırır göz var nizam var biri hızlı biri yavaştır buna muhalefet olmanın hakkımı var
Ne olursa olsun arkadaşın üzerine çok gidiliyor.
Ortamı germeye gerek yok bence. Şakada olsa bu iphone muhabbetleri insanları hassasiyetleştiriyor.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bu VR şimdi gerçekten oynadığımız bir oyunu filan gerçekci mi yapıyor ? Çok güzel bir his ya hayattan soğursun :)

Bu arada hayırlı olsun

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Youtube falan cok gzl oyun temple run indirdim ne yalan diyim korkttum oynarken cok fena gercekci yapmis serefsizler

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Youtube falan cok gzl oyun temple run indirdim ne yalan diyim korkttum oynarken cok fena gercekci yapmis serefsizler
Olm öyle demesene ya :( , V10 için VR yokmuş şimdi mutsuz oldum hiç bu açıdan düşünmemiştim ...

Bu telefon alma işi harbi dert ya :(

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Az once annemin lise arkadaslari ile bulusmasindaydim konu foto cekimi oldu ben cekeyim dedim ama sesten duyulmadi sonra iphone 6 veya 6s te bilemeyecem verdiler elime 2 tane cektim ondan sonra annem cenk sende telefonnla cek dedi ondan sonra cektim
Ve gosterdim sonra bagris cagiris
Bu nasil foto arkadaslar cocugun telefonuna bakin falan filan bagirislar koptu:)
Iphone kullanan buna okadar para verdik ya dedi falan:) sonra butun buluşmalara telefonun ve sen geliyorsun dendi guldum falan:)
Haha:) the best note 5:)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Az once annemin lise arkadaslari ile bulusmasindaydim konu foto cekimi oldu ben cekeyim dedim ama sesten duyulmadi sonra iphone 6 veya 6s te bilemeyecem verdiler elime 2 tane cektim ondan sonra annem cenk sende telefonnla cek dedi ondan sonra cektim
Ve gosterdim sonra bagris cagiris
Bu nasil foto arkadaslar cocugun telefonuna bakin falan filan bagirislar koptu:)
Iphone kullanan buna okadar para verdik ya dedi falan:) sonra butun buluşmalara telefonun ve sen geliyorsun dendi guldum falan:)
Haha:) the best note 5:)
En çok mutlu olduğum an (temsili değildir)
iPhone 'un ezilmesi kalp .

Yine iPhone alanlara saygım var ama hala neden anlamıorum ama tam bir siri fanıyım sırf siriden sebep alırdım zengin olsam öbür türlü almam

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

Yine iPhone alanlara saygım var ama hala neden anlamıorum ama tam bir siri fanıyım sırf siriden sebep alırdım zengin olsam öbür türlü almam
Hahahah cok fena ezildi bir telefon bu kadar karanlik foto ceker mi ya hahah

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hahahah cok fena ezildi bir telefon bu kadar karanlik foto ceker mi ya hahah
Benimde bir arkadaşım iPhone 6S kullanıyor (zaten az önce bahsettim) diğeri Note 5 bende V10 alcam tam olcak şu telleri bir araya gelip hız testimi yapsam :) ki ben daha almadım hala para biriktirme aşamasındayım bir insan 2300 2400 tl para biriktirip bir telefona vermesi çok saçma (amacım neyse artık)

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20

Siri denilince aklıma hep "Her" filmi gelmiştir.
848a5e5b9c17aacdc272fd3d6e1de585.jpg

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Ben de anlatayım anımı. Kız arkadaşımla selfie çekindik. Çok beğendi bunu bastıralım dedi. Tamam dedim gittim ertesi gün fotoğrafçıya verdim flaşı baktı fotoğrafa ooo nasıl çektiniz bunu baya iyi olmuş dedi. Valla ben çekmedim note 5 çekti dedim. Nasıl ya telefonla mı çektiniz bunu, ben profesyonel makineyle çekindiniz sandım dedi. Nasıl o şekilde tutabildiniz diye şaşırdım dedi. Hatta götürdü fotoğrafı ortağına falan gösterdi, telefona bakabilir miyiz dedi.. Bi 15 dk falan konuştuk öyle telefondan...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben de anlatayım anımı. Kız arkadaşımla selfie çekindik. Çok beğendi bunu bastıralım dedi. Tamam dedim gittim ertesi gün fotoğrafçıya verdim flaşı baktı fotoğrafa ooo nasıl çektiniz bunu baya iyi olmuş dedi. Valla ben çekmedim note 5 çekti dedim. Nasıl ya telefonla mı çektiniz bunu, ben profesyonel makineyle çekindiniz sandım dedi. Nasıl o şekilde tutabildiniz diye şaşırdım dedi. Hatta götürdü fotoğrafı ortağına falan gösterdi, telefona bakabilir miyiz dedi.. Bi 15 dk falan konuştuk öyle telefondan...
:) :) :)

Bende çok severim telefon konusmasını konu açıldımı saatlerce konusurum hele bizim vatanda bir abi var onu bir konusmaya tuttum adam telefon bilgime hayret etti :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ya ne alakası var çirkefleşmekle adam iphoney g 2 yi karşılaştırmış yok karşılaştıramazsın sistemler aynı değil falan laga luga yapıyo kendi yapıyo kimsenin bişey dediği yok yani karşılaştına karşılaştırır göz var nizam var biri hızlı biri yavaştır buna muhalefet olmanın hakkımı var
Karşılaştırmazsin yazımı bul ben bu forumu bırakırım. Doğru değil dedim. Ayrıca muhalefet olmak için yorum yazma.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yahu boşver diyen ne derse desin lakin iş hakarete gelirse karşılığını elbet veririm.

Daha neyse boşver anladın sen :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Boyle olunca insana bir gulumseme geliyor:) iste note 5 in gücü :) falan haha:)

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sanal gerçekliliği tatmak isteyen google cardboord alabilir 10 TL civarı birşey alamıyorsanız kartondan kendiniz yapabiliyorsunuz ınternette yapılışı var ben kendim yaptım az da olsa nasıl birşey hissettim :)

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Sanal gerçekliliği tatmak isteyen google cardboord alabilir 10 TL civarı birşey alamıyorsanız kartondan kendiniz yapabiliyorsunuz ınternette yapılışı var ben kendim yaptım az da olsa nasıl birşey hissettim :)
Cardboard note 5 için uygunmu

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Boyutları var note 5 e göre olan boyutunu alacaksın

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Note 5 güncellemesi kiese düştümü bilen varmı ben bakamıyorum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kies bitti. Smart Switch kullanılıyor...