hkndmrlp42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 145
Evde çokokrem var o olurmu ?Arkadaşlar S6'ya nutella beta gelmiş videoyu 1.30 dan sonra izleyin bakın nasıl yükseltiliyo telefonu yiyesin geliyor![]()
Evde çokokrem var o olurmu ?Arkadaşlar S6'ya nutella beta gelmiş videoyu 1.30 dan sonra izleyin bakın nasıl yükseltiliyo telefonu yiyesin geliyor![]()
Bilmiyorum diğer forumlarda araştıracağım onu bir ara.Benimde dikkatimi cektide 5.1 donunce knox 1 olmuyor mu sayac
O zaman downgrade yapmıs oluyosun android cupcake ' eEvde çokokrem var o olurmu ?
Bana da öyle geliyor 5.1.1 e göre pil iyi olur dedik ama doze moze fayda etmedi sanki daha kötü oldu sanırımYukarıda Googl Play hizmetlerinin harcadığı güç tam 1740 mah olması lazım, ayrıcao gün şarj % 50 deydi o ekran görüntüsünü alınca 2 saat ekran almıştım, daha % 50 batarya filan vardı. Birde unutmadan batarya % 50 den aşağıya geldiğinde daha hızlı tükeniyor bu dikkatimden kaçmadı.
Ayni şeye bende dikkatim ettim 2 sast 40 dakika aliyorum %50 ye gelmişken sonra bitene kadar 4 falan oluyor ama daha hizli gidiyorYukarıda Googl Play hizmetlerinin harcadığı güç tam 1740 mah olması lazım, ayrıcao gün şarj % 50 deydi o ekran görüntüsünü alınca 2 saat ekran almıştım, daha % 50 batarya filan vardı. Birde unutmadan batarya % 50 den aşağıya geldiğinde daha hızlı tükeniyor bu dikkatimden kaçmadı.
Samsung bu sorunlar için yeni bi güncelleme daha yayınlamış kendi ülkesinden başlayıp doğru sorunlar varmışYukarıda Googl Play hizmetlerinin harcadığı güç tam 1740 mah olması lazım, ayrıcao gün şarj % 50 deydi o ekran görüntüsünü alınca 2 saat ekran almıştım, daha % 50 batarya filan vardı. Birde unutmadan batarya % 50 den aşağıya geldiğinde daha hızlı tükeniyor bu dikkatimden kaçmadı.
İşlemez.Pekala biz bu ırak romundan Türkiye romuna geçersek knox sayacı işler mi kamboçyadan ırağa geçen arkadaşlar bilir diye düşündüm
Ben henüz hiçbir romu denemedim bilgim yokPekala biz bu ırak romundan Türkiye romuna geçersek knox sayacı işler mi kamboçyadan ırağa geçen arkadaşlar bilir diye düşündüm
EYVALLAH Laz kardeşİşlemez.
Abi gsm arena da 13 Mart yazıyor bende bekliyorumAcaba marshmallow düştümü
Başarılar kardeşim hakkında hayırlısı neyse o olsunYarin ygs 2.defa girecek olan note 5 kulübü arkadasiniza bir basarilarinizi alirim![]()
Birazdan geç oldu ama başarılarYarin ygs 2.defa girecek olan note 5 kulübü arkadasiniza bir basarilarinizi alirim![]()
BaşarılarYarin ygs 2.defa girecek olan note 5 kulübü arkadasiniza bir basarilarinizi alirim![]()
Hayır hiçbir problem yok, sorun yazılımsal. Çünkü %50 şarj vardı ve o zamana kadar 2 saat ekran almıştım. Yani toplam 4 saate denk geliyordu, yazılımın pil sürelerini ölçmesi sıkıntılı.Birazdan geç oldu ama başarılar![]()
@Lazzz : google play hizmetleri bu kadar çok yediğine göre telefonda bir sıkıntı mevcut kesinlikle. Bilmiyorum ne faydası dokunur ama bi servise götürmelisin bence . %73 çok çok fazla . Ya da telefonu sat elden çıkar bir an önce.
Çok iyi süreçoğunlukla video çektim oyun oynadım.
Anladım.Hayır hiçbir problem yok, sorun yazılımsal. Çünkü %50 şarj vardı ve o zamana kadar 2 saat ekran almıştım. Yani toplam 4 saate denk geliyordu, yazılımın pil sürelerini ölçmesi sıkıntılı.
Ben kapattım onu pek kullanmıyorum. Pek bilgim yok açıkçası.Anladım.
Sizlere bir şey soracağım, şu flipboard u kullanan var mı? Benim orda bir hesabım vardı hala daha kullanırım. Geçenlerde telefonda (ekrana basılı tutunca gelen kısımda en solda ki ekran ) bir kısayolunun olduğunu fark ettim ama orda hesabımı açamıyorum? Bir bilen var mı? Acaba hesabım orda neden açılmıyor?
Başarılar kardeşim hakkında hayırlısı neyse o olsun
Birazdan geç oldu ama başarılar
@Lazzz : google play hizmetleri bu kadar çok yediğine göre telefonda bir sıkıntı mevcut kesinlikle. Bilmiyorum ne faydası dokunur ama bi servise götürmelisin bence . %73 çok çok fazla . Ya da telefonu sat elden çıkar bir an önce.
Başarılar
Ayarlar uygulamalar ve varsayılan uygulamalardan kardeşimArkadaşlar bu web sitesinde "birlikte aç" kısmında "İnternet"i veya "chrome"u bir kere seçtiğinde sürekli onunla açıyor bunu nasıl değiştirebilirim?