Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Yukarıda Googl Play hizmetlerinin harcadığı güç tam 1740 mah olması lazım, ayrıcao gün şarj % 50 deydi o ekran görüntüsünü alınca 2 saat ekran almıştım, daha % 50 batarya filan vardı. Birde unutmadan batarya % 50 den aşağıya geldiğinde daha hızlı tükeniyor bu dikkatimden kaçmadı.

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Yukarıda Googl Play hizmetlerinin harcadığı güç tam 1740 mah olması lazım, ayrıcao gün şarj % 50 deydi o ekran görüntüsünü alınca 2 saat ekran almıştım, daha % 50 batarya filan vardı. Birde unutmadan batarya % 50 den aşağıya geldiğinde daha hızlı tükeniyor bu dikkatimden kaçmadı.
Bana da öyle geliyor 5.1.1 e göre pil iyi olur dedik ama doze moze fayda etmedi sanki daha kötü oldu sanırım

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
6 da sıkıntı var korede note 5 ıkıncı bı guncelleme gelmıstı haberı vardı.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ayni şeye bende dikkatim ettim 2 sast 40 dakika aliyorum %50 ye gelmişken sonra bitene kadar 4 falan oluyor ama daha hizli gidiyor

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Samsung bu sorunlar için yeni bi güncelleme daha yayınlamış kendi ülkesinden başlayıp doğru sorunlar varmış

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende tam tersi %60a kadar hemen bitiyor 1 saat 30 dk kadar alıyorum %5 deyken 5 saate yaklaşıyor :)

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Pekala biz bu ırak romundan Türkiye romuna geçersek knox sayacı işler mi kamboçyadan ırağa geçen arkadaşlar bilir diye düşündüm

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Yarin ygs 2.defa girecek olan note 5 kulübü arkadasiniza bir basarilarinizi alirim:)

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Yarin ygs 2.defa girecek olan note 5 kulübü arkadasiniza bir basarilarinizi alirim:)
Birazdan geç oldu ama başarılar:)

@Lazzz : google play hizmetleri bu kadar çok yediğine göre telefonda bir sıkıntı mevcut kesinlikle. Bilmiyorum ne faydası dokunur ama bi servise götürmelisin bence . %73 çok çok fazla . Ya da telefonu sat elden çıkar bir an önce.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

@Lazzz : google play hizmetleri bu kadar çok yediğine göre telefonda bir sıkıntı mevcut kesinlikle. Bilmiyorum ne faydası dokunur ama bi servise götürmelisin bence . %73 çok çok fazla . Ya da telefonu sat elden çıkar bir an önce.
Hayır hiçbir problem yok, sorun yazılımsal. Çünkü %50 şarj vardı ve o zamana kadar 2 saat ekran almıştım. Yani toplam 4 saate denk geliyordu, yazılımın pil sürelerini ölçmesi sıkıntılı.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
v5ZNZO.png

1vNZN1.png

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
çoğunlukla video çektim oyun oynadım.

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Ekran kapalıyken bile düşüş söz konusu
Geçen deep sleep battery saver indirdim onda grafikte düşüş olmadığını gördüm başka bir yolu varmı acaba

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Hayır hiçbir problem yok, sorun yazılımsal. Çünkü %50 şarj vardı ve o zamana kadar 2 saat ekran almıştım. Yani toplam 4 saate denk geliyordu, yazılımın pil sürelerini ölçmesi sıkıntılı.
Anladım.

Sizlere bir şey soracağım, şu flipboard u kullanan var mı? Benim orda bir hesabım vardı hala daha kullanırım. Geçenlerde telefonda (ekrana basılı tutunca gelen kısımda en solda ki ekran ) bir kısayolunun olduğunu fark ettim ama orda hesabımı açamıyorum? Bir bilen var mı? Acaba hesabım orda neden açılmıyor?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Anladım.

Sizlere bir şey soracağım, şu flipboard u kullanan var mı? Benim orda bir hesabım vardı hala daha kullanırım. Geçenlerde telefonda (ekrana basılı tutunca gelen kısımda en solda ki ekran ) bir kısayolunun olduğunu fark ettim ama orda hesabımı açamıyorum? Bir bilen var mı? Acaba hesabım orda neden açılmıyor?
Ben kapattım onu pek kullanmıyorum. Pek bilgim yok açıkçası.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Başarılar kardeşim hakkında hayırlısı neyse o olsun

Tesekkur ettim :) son saatler

emre7

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar bu web sitesinde "birlikte aç" kısmında "İnternet"i veya "chrome"u bir kere seçtiğinde sürekli onunla açıyor bunu nasıl değiştirebilirim?

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar bu web sitesinde "birlikte aç" kısmında "İnternet"i veya "chrome"u bir kere seçtiğinde sürekli onunla açıyor bunu nasıl değiştirebilirim?
Ayarlar uygulamalar ve varsayılan uygulamalardan kardeşim