Ayarlar uygulamalar ve varsayılan uygulamalardan kardeşim
Eyvallah kardeşim sağol
Ayarlar uygulamalar ve varsayılan uygulamalardan kardeşim
Sizlere bir şey soracağım, şu flipboard u kullanan var mı? Benim orda bir hesabım vardı hala daha kullanırım. Geçenlerde telefonda (ekrana basılı tutunca gelen kısımda en solda ki ekran ) bir kısayolunun olduğunu fark ettim ama orda hesabımı açamıyorum? Bir bilen var mı? Acaba hesabım orda neden açılmıyor?
Ben ondaTürkçe habere ulaşamadım sildimBaşardım, hesabımı açabildimbu arada herkese tavsiye ederim ,çok faydalı bir uygulama bence .
Android 6 darkTema önerisi olan var mı ?
Türkçe haber mevcut ,biraz daha incele . Hatta birçok gazetenin uygulamasını indirmeden ya da satın almadan yaptığı haberlere bile ulaşmak mümkün. Zaten haberler oralardan alınıp paylaşılıyor olayı buBen ondaTürkçe habere ulaşamadım sildim
Touchwiz 6.0Tema önerisi olan var mı ?
Uygulama gerçekten işe yarar ama sırf şarj yemesin diye kullanmıyorum. Onun yerine play gazetelik uygulamasını kullanıyorum.Türkçe haber mevcut ,biraz daha incele . Hatta birçok gazetenin uygulamasını indirmeden ya da satın almadan yaptığı haberlere bile ulaşmak mümkün. Zaten haberler oralardan alınıp paylaşılıyor olayı bu![]()
Play gazeteliği bende kullanıyodum güzel bi uygulama ama oda geri planda çalışıyo ve biraz uygulama içinde kasıntı mevcut s4 te bile hiç kasılma yoktu note 5 e daha uymlu olması gerekUygulama gerçekten işe yarar ama sırf şarj yemesin diye kullanmıyorum. Onun yerine play gazetelik uygulamasını kullanıyorum.
Optimizasyonun geliştirilmesi gerek ama artık her gün yeni model çıktığından kimse uğraşmıyor. Geriye dönük yatırımların karlı bir tarafı kalmadı günümüz akıllı telefon teknolojisindePlay gazeteliği bende kullanıyodum güzel bi uygulama ama oda geri planda çalışıyo ve biraz uygulama içinde kasıntı mevcut s4 te bile hiç kasılma yoktu note 5 e daha uymlu olması gerek
Aynen öyle sırf bu yüzden iphone düşündürüyoOptimizasyonun geliştirilmesi gerek ama artık her gün yeni model çıktığından kimse uğraşmıyor. Geriye dönük yatırımların karlı bir tarafı kalmadı günümüz akıllı telefon teknolojisinde
Optimizasyonu gelisir cunku note 5 6.0.1 aldiOptimizasyonun geliştirilmesi gerek ama artık her gün yeni model çıktığından kimse uğraşmıyor. Geriye dönük yatırımların karlı bir tarafı kalmadı günümüz akıllı telefon teknolojisinde
Dusunmeyiniz apple alinizAynen öyle sırf bu yüzden iphone düşündürüyo
Optimizasyon uygulama geliştiricileriyle alakalı bir durum isterse android 8 gelsinOptimizasyonu gelisir cunku note 5 6.0.1 aldi
Ve daha guncelleme alicak ondan dolayi
Hayir demek istedigim su android 8 alacak bir telefonun varsa uretici zaten uygulamasin hep yeni sisteme uygun hale getiriyorOptimizasyon uygulama geliştiricileriyle alakalı bir durum isterse android 8 gelsin
Getirememişler işte [emoji1]Hayir demek istedigim su android 8 alacak bir telefonun varsa uretici zaten uygulamasin hep yeni sisteme uygun hale getiriyor
Kimseye iğneleyici cevap vermeye hakkın yok, yanlış düşündüğümü ve anladığımı hiç sanmıyorum.Dusunmeyiniz apple aliniz![]()
Yo onun genel tavrı bu çok mütevaziKimseye iğneleyici cevap vermeye hakkın yok, yanlış düşündüğümü ve anladığımı hiç sanmıyorum.
Android de kullanıyorum ios'ta kullanıyorum şuan.anlamadıgım nokta apple kullananların burada işi ne ? gerginlik yaratmaya çalışmıyorum burada konuya yazı yazan adam android cidir apple başka bir platform lütfen kullananlar ona özel sayfalara yazsın zaten telefon alacak adam her iki telefonu da alır !!! her platformun kendine özgü özellikleri var ben çakarım rotumu keyfime bakarım hep aynı menüyü sevmem telefonu biraz zorlarım sadece oyun vb değil herşeyini oynarım ben bunu severim android alıyorum apple da bundan farklı özellikleri vardır onu kullanıyorsundur ama bu özellikleri gidip kendi sayfasında yazmanızı rica ederim...
Igneleyici cevap mi oluyor oKimseye iğneleyici cevap vermeye hakkın yok, yanlış düşündüğümü ve anladığımı hiç sanmıyorum.