Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

algorr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende yaklaşık 3 aydır note 5 kullanıcısıyım.İlk zamanlar uyanırken gecikme oluyordu ancak samsung hemen bir güncelleme yayınladı ve sorun düzeldi.Onun dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım umarım bundan sonra da yaşamam.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sensör değil kamera içindeki lensin bulunduğu minik yuvarlak birşey var o hareket ediyor onun sesi bu sesin çıkması normal asıl çıkmıyorsa problem var demek oluyor.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o minik yuwarlak dediginiz sey optik imaj sabitleyicisi.[emoji2] cikan sesde ona ait

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Benim telefonda ses falan gelmiyor :) zımbırtı falan ses çıkarmıyor . Sevinsem mi üzülsem mi ? :)

V

Veysiel

SDN Okuru
Cihazımda skype facebook tango ile görüntülü görüşme yaparken sesim karşı tarafa gitmiyor acaba sorun ne olabilir kimle konussam aynı

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Spigen Apple Samsung HTC LG Sony Kılıfları

Arkadaşlar telefonuma yukarıdaki linkteki kablardan birini alıcam, ama aklıma takılan bi kaç soru var ,telefonum gold renk ve ona uygun bi kap arıyorum, kristal renkli kap telefonuma gidermi yoksa gold renkli kabı mı alayım? Yani gold renkli kabı bilen varmı bi erkeğe gidermi ,telefonda ki gold renkle aynı mı ? Kristal olan gold telefonun üzerine saçma olur mu ? :D sorular bunlar cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar .

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145

Arkadaşlar telefonuma yukarıdaki linkteki kablardan birini alıcam, ama aklıma takılan bi kaç soru var ,telefonum gold renk ve ona uygun bi kap arıyorum, kristal renkli kap telefonuma gidermi yoksa gold renkli kabı mı alayım? Yani gold renkli kabı bilen varmı bi erkeğe gidermi ,telefonda ki gold renkle aynı mı ? Kristal olan gold telefonun üzerine saçma olur mu ? :D sorular bunlar cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar .
Telefonun gold rengi erkeğe gitmiyor ki kabı gitsin 😜

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

Gold kap candir bendeki gold olan :)
Goldun gitmedigi sey mezarda:)

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Telefonun gold rengi erkeğe gitmiyor ki kabı gitsin 😜
Yalnız note 5 gold renk tonu gayet iyi ayarlanmış ve her iki cinse gider bence . Zaten bu yüzden gold olanı aldım:D

[MENTION=469180]cengover05[/MENTION]: gold kabın fotosunu atabilir misin ? Görmek istiyorum ,sitedeki gold kap cırtlak geliyor bana ,canlı kanlı görsem iyi olur zahmet olmazsa sana :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sensör değil kamera içindeki lensin bulunduğu minik yuvarlak birşey var o hareket ediyor onun sesi bu sesin çıkması normal asıl çıkmıyorsa problem var demek oluyor.

Ben de soracaktım ne sesi diye dedim acaba sadece bende mi var diye.aydınlatma için teşekkürler