Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Abi birde note 5 de 2k ekran +amoledin cok etkisi var
Note 5 full hd falan olsa kac saat aliriz hahah
İphone'nun şarj konusunda artısı çok buna rağmen iyi değiller. Bir de merak ettiğim bir konu işletim sistemlerinin bataryaya etkisi ne kadar ? Bununla ilgili bir araştırma varmıdır acaba.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Görmeye gerek yok ios bataryayı da az tüketir androide oranla.
Oyledir..
Android zaten stabilite ve pil oraninda gelismeler yapiyor.. 5.1 cok iyiydi.. pil konusunda daha gelismeli ama stabilite bayagi iyiydi.. 6.0 da gorecez bakalim durum ne olacak

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Oyledir..
Android zaten stabilite ve pil oraninda gelismeler yapiyor.. 5.1 cok iyiydi.. pil konusunda daha gelismeli ama stabilite bayagi iyiydi.. 6.0 da gorecez bakalim durum ne olacak
Az kaldı ay sonuna kadar çıkar herhalde ama çıkmazsa s7 den önce çıkmaz artık [emoji1]

Reaksiyon puanı
2
BD67Og.png

28NzOq.png

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
e3a8dd57673b773d84a0ddd8ec035843.jpg

Bendede bu cikti onceden 80 kusur cikiyodu sasirdimi ne

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Abi birde note 5 de 2k ekran +amoledin cok etkisi var
Note 5 full hd falan olsa kac saat aliriz hahah
2k var demeliydiniz Amoled enerji tasarufu ediyor :)
Samsung zaten batarya suresini ekran ve islemciye borçlu :) Yoksa 3000 mah 5.7 inç QHD ekran ...

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar note5 alma düşüncem var ama şöyle ki, 2.el alıcam. Max bütçe 2.000 lira. Sizce bu fiyatlara Note 5 mi yoksa İphone 6 mı almak daha mantıklı olur?

Gerçi böyle bir soruyu Samsung platformu altında sormak biraz saçma geliyor herkes note 5 der galiba. İphone 6 platformunda sorsam orada da malum herkes 6 der :laugh:

Sizlerden ricam dobra ve dürüst yorumlarınız. Şimdiden çok çok teşekkür ederim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar note5 alma düşüncem var ama şöyle ki, 2.el alıcam. Max bütçe 2.000 lira. Sizce bu fiyatlara Note 5 mi yoksa İphone 6 mı almak daha mantıklı olur?

Gerçi böyle bir soruyu Samsung platformu altında sormak biraz saçma geliyor herkes note 5 der galiba. İphone 6 platformunda sorsam orada da malum herkes 6 der :laugh:

i6 64 gb model kullanıyordum sattım note5 aldım. İlk çıktığından beri memnuniyetle kullanıyorum.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
i6 64 gb model kullanıyordum sattım note5 aldım. İlk çıktığından beri memnuniyetle kullanıyorum.
Bende iphone 6 yi satip note 5 aldim ama renk tercihimi yanlis yapmisim gold rengini aldim bir zaman sonra gozume hic hos gelmiyor :) Siyahimsi renk var onla tks etmeyi dusunuyorum. Iphone 6 dan ustun bir telefon memnunum ben

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145

Gerçi böyle bir soruyu Samsung platformu altında sormak biraz saçma geliyor herkes note 5 der galiba. İphone 6 platformunda sorsam orada da malum herkes 6 der [emoji23]

Ben iphone'dan geçmedim ama ilk kez samsung marka telefon aldım. Malum arayüz ve kronik sorunları sebebiyle yıllardır uzak durdum. Note 5 kullanmaya başladığımda bu sorunları hiç yaşamadım ve fazlasıyla memnunum. İphone zaten belli bir seviyede ürün sunuyor kötü diyemez kimse ama donanım olarak fiyatını haketmiyor bence ki 6s varken 6 ile note 5 kıyas bile olmaz. 6s almayacaksanız kesinlikle note 5.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

Gerçi böyle bir soruyu Samsung platformu altında sormak biraz saçma geliyor herkes note 5 der galiba. İphone 6 platformunda sorsam orada da malum herkes 6 der [emoji23]

Ben sunu soylemek istiyorum bu telefonla 2 sene gecirecegim insallah garantisi bitene kadar. Ve cok cok memnunum kamera olsun ekran olsun hafiflemis touchwiz olsun gercekten memnunum..
Iphone gelince ben o fiyatini ekranı ve kamerasinin karsiladigini düşünmüyorum. Ve ios isletim sistemi hiz olarak ne kadar islevsel olsada insan bir yerden sonra o arayüz kisitlamasindan sıkılıyor. Bundan dolayi note 5 diyorum pisman olmayacaksin

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Note 5 6 ve 6S'den daha iyi kimse gereksiz konusması yok iOS stabil yok oyle yok boyle
Kac gundur inceleme izliom note 5 ya da s6 ya da g4 vs iPhone 6S bazen geciliyor bile hiz olarak
Peki siz bu gereksiz iPhonelari hangi zihniyetle aliyonuz? Guncellemeyse eyvallah.
Kamerada bariz ustun kasa 2 side aliminyum 7000 ee daha ne var o fiyat farkini veriyon.
Cevap : telefonlar hakknda bir sey bilmiyorum ya da hava atcam.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Note 5 6 ve 6S'den daha iyi kimse gereksiz konusması yok iOS stabil yok oyle yok boyle
Kac gundur inceleme izliom note 5 ya da s6 ya da g4 vs iPhone 6S bazen geciliyor bile hiz olarak
Peki siz bu gereksiz iPhonelari hangi zihniyetle aliyonuz? Guncellemeyse eyvallah.
Kamerada bariz ustun kasa 2 side aliminyum 7000 ee daha ne var o fiyat farkini veriyon.
Haklisin:) bizim ulkede cok hava icin aliniyor.. ios icin alan falan cok az

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Haklisin:) bizim ulkede cok hava icin aliniyor.. ios icin alan falan cok az
iOS'un güncelleme haric ne + sı var ? O da bir soru
Samsung'un eski telefonlarini en cok yerin dibine sokan benim.
S4 alip android ya da samsung kotu demek cok sacma . On yargı ille gecmisteki kotu diye suankide kotu olacak .

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
iOS'un güncelleme haric ne + sı var ? O da bir soru
Samsung'un eski telefonlarini en cok yerin dibine sokan benim.
S4 alip android ya da samsung kotu demek cok sacma . On yargı ille gecmisteki kotu diye suankide kotu olacak .
On yargilar kirilmali iste:) gecen abi iphonr 6s rose gold almis iste gosterdi ben note 5 aldim dedim bana ilk lafi 6 ay sonra kasar samsung iste s4 kullanmistim abi iphone can dedi:) abi s4 geçeli cok oldu:)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bence ağır olmuş anlatım biçiminiz. Söyledikleriniz arasında haklı olduğunuz yanlar var ama bu şekilde daha çok itici oluyor.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
On yargilar kirilmali iste:) gecen abi iphonr 6s rose gold almis iste gosterdi ben note 5 aldim dedim bana ilk lafi 6 ay sonra kasar samsung iste s4 kullanmistim abi iphone can dedi:) abi s4 geçeli cok oldu:)
Bak iste :) Dedigim seye heryerde rastlanıyor :)
6 ay sonra hız testi yaparsiniz artık .