Sh3kiL
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 138
orjınal dısında begenmedım suan temalar bölümündekı temaları :S
Guc tasarruf modunu kullanan kisi sayisi ne kadarNova launcher kullanırken tuş kilidini açtığımda ana ekrandaki uygulamalardan birisi açılmış vaziyette oluyor ara sıra. Bunun nedenini bilen var mı ?
Ben nerden bileyim knki [emoji2]Guc tasarruf modunu kullanan kisi sayisi ne kadar![]()
Ben hic kullanmiyorum artik cunku kfkfkf delirtiyor adamiBen nerden bileyim knki [emoji2]
Bende bir süre %20 seviyesine gelince otomatik açılacak şekilde kullanmıştım ama o zaman telefonu kullanamıyordum [emoji2] gerekmedikçe kimse kullanmaz kolay kolayBen hic kullanmiyorum artik cunku kfkfkf delirtiyor adami![]()
Edge kulübünde bunları paylaşsanız?Memnunmusun hocam s6edgeden şarj durumu nasıl
Bende yokMessenger da begenme tusu calismiyor mesaj yazarken gonderemiom sizdede var mi bole bi sikinti telefonu sifirladim sonra gonderebildim fakat 1 saat sonra yine ayni
Devre dışı bıraktığın uygulamaları açıp ekran resmi at fikir verelim.arkadaşlar package disablerden biraz uygulama devre dışı bıraktım herşey güzel hoştu fakat rehbere girip çıkınca rehber durduruldu hatası alıyorum bu hata hangi programdan kaynaklı acaba ?
Yukarıda grup açma şeysisi var zaten 3 tane üst üste nokta var ona basınŞu an bişey farkettim whatsappta grup konuşması açamıyorum. Kapasitif geri tuşuna basılı tutunca menü açılması lazım ama aynı zamanda geri tuşu olduğu için açılır açılmaz kapanıyor. Aynı sorun sizdede oluyor mu
Şu an bişey farkettim whatsappta grup konuşması açamıyorum. Kapasitif geri tuşuna basılı tutunca menü açılması lazım ama aynı zamanda geri tuşu olduğu için açılır açılmaz kapanıyor. Aynı sorun sizdede oluyor mu
Normal bende de oluylr whatsapptan kaynaklıBende de WhatsApp da geri tuşu arada sıkıntı cikartiyor
2 yila her telefon cop oluyorMerhabalar herkeseyaklaşık 3 aydır note 5 kullanıcısıyım ve telefon tam bir canavar
tabi 1 yada 2 kere saçmaladı ama o kadar dan bisey olmaz bence . Ek olarak şarjı gayet iyi gidiyor her gün yaklaşık 5 saat ekran süresi alıyorum ( buradaki yorumları başından sonuna kadar okudum ,6-7 saat diyenler vardı nasıl yaptınız bunu demeden duramıyorum
) oyun olarak war ship battle ve piano tiles var ve ikisini de günde toplam 3 saate yakın oynarım. Onun haricinde sosyal medyada da bi o kadar takılırım . Velhasıl telefon şimdilik canavar ama gerçekçi olmak gerekirse diğer samsung lar gibi 1-2 yıla çöp olacak bence
![]()