Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Daha önceden böyle birşey yazıyormuydu burada?

cefbbf2ab25e387b24af3c9af0479e51.jpg

alone_wolf89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a herkese note 5 ve sony z5 arasinda kaldim note 5 kullanan arkadaslara sorularim sunlar.zamanla arayuz sisme yapiyor mu kasiyor mu telefon? Birde parmak izi okuyucu icin her acidan parmak okuyor mu

championlionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Merhabalar arkadaslar iki sey sorucam sizlere.bu cam jelatinlerin kenarlarinda bosluk kalmayanini nerden bulurum.https://www.sonteklif.com/galaxy-no...FTJ_BgjBlPao4SdkK12_Xe6EIbg1qmeF2VhoCJkXw_wcB acaba bu jelatini onerirmisiniz 2. Olarakda resim cekiliyoruz diyelim 4 kisi ekrana sigiyoruz kenardaki kisilerin yuzu enine dogru sisik cikiyor 2 tane note 5 var bende denedim ikiside ayni ayarlarida denedim pixel degistirdim yine ayni cevaplarinizi bekliyorum.

Yokmu cevap verebilecek arkadaslar.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
S.a herkese note 5 ve sony z5 arasinda kaldim note 5 kullanan arkadaslara sorularim sunlar.zamanla arayuz sisme yapiyor mu kasiyor mu telefon? Birde parmak izi okuyucu icin her acidan parmak okuyor mu

Şişme yapmaz artık yeni toucwiz süper parmak izi okuyucuya harika çalışıyor ben zevkle kullanıyorum tavsiye ederim ama zevk senin

championlionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
A.s kardes bak ben bugune kadar cok cihaz degistirdim biraz teknoloji meraklisiyimda :) xperia z/z3 note 3/4 s5 iphone 6/plus hicbirisi bu kadar hosuma gitmemisti hem tasarim hem stabilitesi hizi kamerasi ozellikleri bence 4/4 luk ve bence z5 sadece kamerasiyla note 5e kafa tutma ihtimali var geri kalaniyla note 5 ustun.kasma sisme yok, parmak izi okuyucusu her acidan okuyor sorunsuz.z5 ile arada kalma bence note 5 dusunmeden al derim aklina takilan baska biseyler olursa cevaplarim.

alone_wolf89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şişme yapmaz artık yeni toucwiz süper parmak izi okuyucuya harika çalışıyor ben zevkle kullanıyorum tavsiye ederim ama zevk senin

Note 5 begendigim telefon sadece kafami karistiran 2 sey var biri parmak izi okuyucu sadece duz tutunca mi parmagi okuyor ve 6 ay sonra touchwiz sisme yapar mi ustat bana yardim et kararsiz kaldim

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Okuyor sisme yok.
Z5 bugun inceledim o arayuzu ne olur kullanmayin o ayarlanamayan kamerayida kullanmayin :) lutfen:)

S

SDN Okuru ebrus

SDN Okuru
güncelleme ile geldi
merhaba arkadaslar kac kere yazdim bi turlu yayinlanmadi o yuzden bu sekilde yaziyorum. Ben de 1 ay icinde note 5 alacagim burdaki yorumlari okudum sarj konusunda skintilarin oldugu filan yazilmis suanda durum ne guncellemeler filan gelmis. Kullanan arkadaslar aldiginiz gunden beri memnunmusunuz kesinlikle al dermisiniz ben note 2 kullaniyorm baska secenek yok alirsam note 5 almazsam note 2 devam o yuzden cevaplarsaniz sevinirim

alone_wolf89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

A.s kardes bak ben bugune kadar cok cihaz degistirdim biraz teknoloji meraklisiyimda :) xperia z/z3 note 3/4 s5 iphone 6/plus hicbirisi bu kadar hosuma gitmemisti hem tasarim hem stabilitesi hizi kamerasi ozellikleri bence 4/4 luk ve bence z5 sadece kamerasiyla note 5e kafa tutma ihtimali var geri kalaniyla note 5 ustun.kasma sisme yok, parmak izi okuyucusu her acidan okuyor sorunsuz.z5 ile arada kalma bence note 5 dusunmeden al derim aklina takilan baska biseyler olursa cevaplarim.

Valla ustat bende note 5 almayi dusunuyorum ama iste 6 ay sonra sismr yapar mi diye dusunuyorum birde parmak izi illa duz mu okutmak gerekli yani acili parmak ile okur mu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Okuyor sisme yok.
Z5 bugun inceledim o arayuzu ne olur kullanmayin o ayarlanamayan kamerayida kullanmayin :) lutfen:)

Haklisin otomatik netleme sikintili ois de yokmus tek dusunduren parmak izi ve touchwiz

championlionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Valla ustat bende note 5 almayi dusunuyorum ama iste 6 ay sonra sismr yapar mi diye dusunuyorum birde parmak izi illa duz mu okutmak gerekli yani acili parmak ile okur mu
Bu ic donanimla kasma yapmaz ve 1-2 haftaya marsmallow gelecek performansi cok cok ileri tasiyacak deniliyo suan zaten hizli bide guncelleme geldiginde kasma ihtimali ortadan kalkar bence.parmak izine gelirsek her acidan okuyor bak ben parmagimi okuturken duz koyarak basladim sola tam cevirdim tum acidan okuttum bi kere bile okumasinda sikinti cikmadi diyebilirim.s5 ve note 4 deki gibi dumduz degil ve surtmuyosun iphone deki gibi dokundurman yetiyo ekrana degil home tusuna dokunuyosun

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

Haklisin otomatik netleme sikintili ois de yokmus tek dusunduren parmak izi ve touchwiz
Touchwiz hafifletildi kardes artik eskisi gibi degil :) birde parmak izi iphone daki gibi surtme falan yok ustune koy hemen açılsın :)

alone_wolf89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla her tel.neredeyse kullandım samsung konusunda şüphelerim vardı ama ibre z5 ten samsung note 5 e döndü şuan anlattıklarınızdan sonra peki telefonda en iyi dyeceğimiz özellik nedir arkadaşlar?

marzsen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar bende 1 ay icinde note 5 alacagim. Burdaki yorumlari okudum biraz kafam karisti o yuzden sormak istedim. Suan note 2 kullaniyorm baska bi secenek yok benim icin alirsam note 5 almazsam note 2 devam. Kullanan arkadaslar memnunmusunuz kesin al dermisiniz kulladiginiz sure boyunca ciddi bi sorun cikardi mi cevaplarsaniz sevinirim

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
valla her tel.neredeyse kullandım samsung konusunda şüphelerim vardı ama ibre z5 ten samsung note 5 e döndü şuan anlattıklarınızdan sonra peki telefonda en iyi dyeceğimiz özellik nedir arkadaşlar?
Kamera ve ekran muazzam. Herkes katilir buna heralde

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Telefon her konuda başarılı. Note 5'in eleştirilicek, bu olmamış dedirticek bir özelliği yok. Touchwiz geliştirilmiş. Note 4 ile çok iyi bir hale gelmişti ve şu an note 4 kullanıcıları bile memnunken note 5 şişer mi kasar mı diye şüphe etmemek lazım. Kamera, işlemci, ram, performans ve rakiplerine göre fiyat olarak da daha avantajlı. Piyasanın şu anda en başarılı ANDROİD telefonu note 5.

championlionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10

Su ozelligi cok guzel diyemem sana cunku herseyi guzel telefonun ama sana sunu soyleyebilirim.diger note serilerinden ve boyutu ayni olan diger marka telefonlardan en buyuk farki bence harika olan tasarimi note 5 5.7 6 plus 5.5 inc ama iphone 6 plus ile yanyana koy s6 ile note 5 yanyana koymussun gibi gorunur.renk olarak gold tavsiye ederim cok ayri bi hava katiyo telefona ve masaya koyunca ben burdayim diyo.piyasadaki en iyi kameraya sahip tolga cem kucukyilmaz inceleme videosunda soyledi ve cok dogru bence cok dusunup sorma kafan karisir git al telefonu bi kac gun sonra burda tesekkur edeceksin cok memnun kalacaksin.

Merhaba arkadaslar bende 1 ay icinde note 5 alacagim. Burdaki yorumlari okudum biraz kafam karisti o yuzden sormak istedim. Suan note 2 kullaniyorm baska bi secenek yok benim icin alirsam note 5 almazsam note 2 devam. Kullanan arkadaslar memnunmusunuz kesin al dermisiniz kulladiginiz sure boyunca ciddi bi sorun cikardi mi cevaplarsaniz sevinirim

Ben note 4 kullaniyordum yagmurda islandi cebimde o bahaneyle degistim.1.5 ay oldu alali tek bi sorun cikti sarji cok iyi giderken guncelleme sonrasi 2-3 saat ekran suresi alabiliyordum servis sarj aletini degistirdi suan sorun duzeldi gibi marsmallow ile tamamen duzelecegini umuyorum.bunun disinda en ufak bi sorunum olmadi epey uygulama yuklu resimler sarkilar epey dolu telefon kasma sisme yok.ben tavsiye ederim 4/4 lük bi cihaz.

alone_wolf89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun şarj girişinde problem yok. Şarj kablosu ilk üretilen seride problem var arada hızlı şarj yapmıyor. Serviste kablo varsa anında değişim yapılıyor.

Peki alacağım telefonun serisine nasıl bakacağız hızlı şarjda sıkıntı yaratmaması için

Telefonun şarj girişinde problem yok. Şarj kablosu ilk üretilen seride problem var arada hızlı şarj yapmıyor. Serviste kablo varsa anında değişim yapılıyor.

Peki alacağım telefonun serisine nasıl bakacağız hızlı şarjda sıkıntı yaratmaması için

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

Serisini bilmem ama ekran bandında s-pen ile ilgili bir duyuru var sonraki seride.

alone_wolf89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran bandı derken yani cihazı kutudan çıkarttığınızda telefonun sarılı olduğu jelatini kast ediyorum sonraki serilerde s-pen ile ilgili uyarılar var.
Şu tarz bir uyarı yani.
note-5-s-pen-warning.png

Bu uyari derken anlatilmak istenileni anlamadim yani hizli sarj ile ne alakasi oldugunu