Kadından ziyade cam gibi mi yoksa esnek mi ?
şuan takılı yani esnek mi bilmiyorum cam gibi daha ziyade
Kadından ziyade cam gibi mi yoksa esnek mi ?
Peki hangi teknosa da yaptırdınız İnternete gözükmüyor.şuan takılı yani esnek mi bilmiyorum cam gibi daha ziyade
Daha yuksek alman lazim guc tasarrufu acikken anca o puani alirsin yani bende oyleAntutu da 50000 i gecebilmis diilim arkadaslar sizce telde bi sikintimi var yoksa normal mi ?
64 bit mi normal mi?Antutu da 50000 i gecebilmis diilim arkadaslar sizce telde bi sikintimi var yoksa normal mi ?
Derler piyasayı bilmiyorum alıcı gözüyle bakarak fiyat verdim ama dediğin gibi hem garanti hem 2 aylık cihaz elden satarsan 1900 eder.
hmm. ozaman normal. bide normal olarak test et. ozaman daha yuksek cikicaktir64 bit
DemistimGuc tasarrufundan dolayiymis arkadaslar 66000 cikti bu sefer
note 5 alican heraldeNote 4 e atcaktim yanlis yere atmisim kusra bakmayin![]()
Eyw hocamDemistimGuc tasarrufundan dolayiymis arkadaslar 66000 cikti bu sefer![]()
Cpu hızıBilen bir arkadaş bizi bilgilendirirse memnun olurum;Güç tasarruf modunda hangi özellikler kısıtlanıyor ekran ışığından başka? Bir arkadaş güç tasarruf modunun telefonu yavaşlattığını söyledi merak ettim.
guc tasarrufu ayarlarina gir. orda kisitlamalar yaziyo hepsiBilen bir arkadaş bizi bilgilendirirse memnun olurum;Güç tasarruf modunda hangi özellikler kısıtlanıyor ekran ışığından başka? Bir arkadaş güç tasarruf modunun telefonu yavaşlattığını söyledi merak ettim.
Peki hangi teknosa da yaptırdınız İnternete gözükmüyor.
Arayuzunde sislik s4 de olur kardesim note 5 de degil telefon 10 numara 5 yildizBeyler Telefon alıcam Lise 3 te okuyorum bu sıralar Note 5 veya Z5 düşünüyorum aranızda uzun süredir kullananlar varsa nasıl telefon iyimi bi bilgi verirseniz çok memnun olurum özellikle arayüzünden olumsuz şeyler duydum telefon şiştiği vs.. bu tip kasmalar oldumu veya 32 gb olması sıkıntıya sokuyomu.. Cevaplarsanız çok sevinirim
Arayuzunde sislik s4 de olur kardesim note 5 de degil telefon 10 numara 5 yildizkamera super arayuz super.. batarya idare eder..
Z5 tipsizligi yeter o on paneldeki bosluk arayuzun saf android den farksiz zaten note 5 almayacaksan git iphone al bence
Yeter cok rahst yetiyor bana 13 gb bos alan var zaten fotolar yer tutmuykr fazla az fotomda yok 1500 den fazladir.. oyunlar var asphalt gibiPeki hafıza 32 gb ise nasıl iyi idare ediyomu zira bu telefonu min 2 yıl kullanıcam yetermi...
Aynısı bende oluyodu yeni alan olarak konumunu ekle düzeliyorya arkdslar uzun zamandir canimi sikan bu konu war. hawa durumu widgeti war. burda konum bulundugum yeri yaziyo fakat bi sure sora yurt disinda biyer yaziyo. swarmda checkin yaptimdada o yer cikiyo. konumu yenilemek zorunda kaliyrm. hergun sk sk oluyo bu durum. neden kaynaklaniyo?
Beyler Telefon alıcam Lise 3 te okuyorum bu sıralar Note 5 veya Z5 düşünüyorum aranızda uzun süredir kullananlar varsa nasıl telefon iyimi bi bilgi verirseniz çok memnun olurum özellikle arayüzünden olumsuz şeyler duydum telefon şiştiği vs.. bu tip kasmalar oldumu veya 32 gb olması sıkıntıya sokuyomu.. Cevaplarsanız çok sevinirim
surekli sehir degistiren biriyim. oyuzden otomatikde birakiyrm. neden kaynaklaniyoki bu durum?Aynısı bende oluyodu yeni alan olarak konumunu ekle düzeliyor
evet bnde kullaniyrm . twitter widgetini. guncelliyo kendi. smdi gene baktm. otomatik guncelliyoBeyler tweetter kullananlar bir denermi , tweetter widgeti kendini güncelliyormu? Bende güncellenmiyor. Halbuki tweetter uygulamasına yeni teeetler geliyor.
2 veya 3 saniye de açılıyor bende.home tusune cift basinca kamera kac sn de aciliyo? ilk aldigimda daha hizliydi sanki
ilk aldgnla aynimi yani?2 veya 3 saniye de açılıyor bende.