• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Banggood üzerinden hızlı şarj destekli bir powerbank aldım. Oualcomca hızlı larjnyapoyor kesinde note5 de yaparmı bilmşyorum. Voltaj desteği yapmasını geeekriyriyor bakacağoz. O gelince bende tasarufu kapatacağım. Çok oynuyorum

Banggood üzerinden hızlı şarj destekli bir powerbank aldım. Oualcomca hızlı larjnyapoyor kesinde note5 de yaparmı bilmşyorum. Voltaj desteği yapmasını geeekriyriyor bakacağoz. O gelince bende tasarufu kapatacağım. Çok oynuyorum
Kendi adaptörü varken niye başka bir tane aldın ki?

slm arkadaşlar note 5 32 gb alicam
oyun çok yüklerim(FIFA NBA asphalt) ama video pek çekmem
hafızası yeterli olurmu

Banada yer pek yetmiyor bazen şuan 3000 e yakın resim var 300 s adet muzigim var, birdd bir kaç oyun sonrasında 6 gb boş alanım var.

azmış benim 16gigolayt kartta 463 mp3, 6,7 GB boyutunda...
üstelik metallica ve megadeth var...

Tema indirmek değil de tema store deki gibi temalar yapmak istiyorum nasıl yaparız bunları nasıl yapılıyor?

Sıfır dan tema yapacağım tema üzerine değişiklik değil?
Java işini çözerim kılavuz bir video bulsam.

Kardesim note5 kullanmadigim icin bilmiyorum ama bence sadece ui duzenleyebilirsiniz

Ha bide java o kadar kolay deyil kardesim klavuz videoyla imkansiz denecek kadar zor