Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

SercanBaydar09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6 da iyidir bakma cok fark yok:)

Ya iyi tabikide,memnunum hele ki ram,ısınma sorunu halledilmiş haliyle iyi ancak bir note 5 değeel :).
Hacı s pen i ve 4 gb ram'i yeter ya. Yeni özellikleriyle de kağıda yazar gibi his var.Artıları fazla.Bir nebze batarya olarak da .İleride Note 6'yı kesin alacam ama kafaya koydum :)))

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ya iyi tabikide,memnunum hele ki ram,ısınma sorunu halledilmiş haliyle iyi ancak bir note 5 değeel :).
Hacı s pen i ve 4 gb ram'i yeter ya. Yeni özellikleriyle de kağıda yazar gibi his var.Artıları fazla.Bir nebze batarya olarak da .İleride Note 6'yı kesin alacam ama kafaya koydum :)))
Ahaha:) hayirlisi sorunlarin hal olmus sevindim

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Şöyle söyliyeyim ön kameranın olduğu yere kadar kapatıyor azıcık da aşağı kısmında açıklık var ama çok az ve malzeme kalın sayılır ama s pende her yeri algılıyo o konuda da sıkıntı yok.Arka taraf için taktırmadım,ben de kaplı kullananlardanım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

On tarafta açıklık var mı yapısmayan kenar filan ve arka tarafı komple kapatıyor mu ? Malzemesi nasıl yumuşak mi cam gibi sert mi ?

Şöyle söyliyeyim ön kameranın olduğu yere kadar kapatıyor azıcık da aşağı kısmında açıklık var ama çok az ve malzeme kalın sayılır ama s pende her yeri algılıyo o konuda da sıkıntı yok.Arka taraf için taktırmadım,ben de kaplı kullananlardanım.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
eyv. sağolasın.Şu anlık 4 gözle 6.0 marshmallow u beklıyoruz işte.İlk deneyenler sizler olacaksınız. Size göre bizde geçişi ona göre yapacağız :)).
Ahhah tabiki:) ilk biz gecicez bende uretici olsam son cikardigima daha once veririm dunyanin kurali bu zaten sizde 1 ay sonra alacaksiniz belki daha erken bile olur..
Guzel bir surum olacak bence.. samsung iyi calisiyor yazilim konusunda ben suana kadar problem yasamadim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kadından ziyade cam gibi mi yoksa esnek mi ?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
SDN uzun kullanım testini izledim bugün note 5 in. Arka cam öndeki cama göre daha sağlammış. Bunun nedeni olarak ta eğim olduğu için camı ısıtarak eğim verdiklerinden ısınma ile daha dayanıklı hale geliyormuş. On cam düz olduğundan ısı işlemine tabi tutulmuyormuş. Ön camda 2 çizik vardı ama arka tarafta çizik yoktu test telefonunda. İzlemeyen varsa bilgisi olsun dedim.

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu cihaz sifirlandi devam etmek icin onceden bu cihazda senkronize edilen google hesabi ile oturum acin diyor yaziyorum lutfen bu cihazin sahibinin oturumunu acin diyor kabul etmiyor burda kaldim ne yapmaliyim

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bu cihaz sifirlandi devam etmek icin onceden bu cihazda senkronize edilen google hesabi ile oturum acin diyor yaziyorum lutfen bu cihazin sahibinin oturumunu acin diyor kabul etmiyor burda kaldim ne yapmaliyim
Sıfırlamadan önce hangi hesap ile oturum actıysanız o hesap ile oturum açmanız gerekiyor.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Demek ki o hesap degil girdigin yoksa vermemesi lazim

SercanBaydar09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen öyle ben olsam bende öyle yaparım..Gerçi genelde bu yeni android sürümüne geçişlerde biraz geç almak daha iyi oluyor,olurda sıkıntılar olucak olursa geçiş biraz geç yapılır ona göre :))). Valla ben de çok umutluyum.bir kaç tane hoşuma giden özellik gördüm,ozellıkle arka planda gereksız çalışan uygulamaların ayarlarını yapabilme ve aha hoş görünüm.Bakalım neler olacak.Samsung'un aslında asıl yapması gereken o. Hep de o yüzden kaybediyor artık bu kaderini değiştirecek gibi ama bakalım..İnşallah yanılmayız

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Samsung cok fiyat dusuyor ya almayada gelmiyor 2.699 tl ye almistik yaw :) neyse en iyisi deform olana kadar kullanmak olacak heralde.

Reaksiyon puanı
16,128
Wipe data/factory reset at elini korkak alıştırma gerçi benim ki samsung değil ama dark evopad 3g m7220 de bir keresinde Wipe data/factory reset attım ama hiç bir şey değişmedi 2. kere de olmadı 3.de oldu elektronik cihazlar bazen böyle gariplikler yapabiliyor şu sıralar TurkcellTv+ da görüntü duruyor ses devam ediyor ekrana dokununca tepki yok sonra görüntü hızlıca akıyor resmen kopuyor hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Samsung cok fiyat dusuyor ya almayada gelmiyor 2.699 tl ye almistik yaw :) neyse en iyisi deform olana kadar kullanmak olacak heralde.
Telefon yatirim degil zaten dusmesi lazim apple haricinde ben elektronik de boyle bir sey gormedim:)
Apple da dolar uzerinden millete oynuyor yoksa düser:)