Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

kartalll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Antutu da 50000 i gecebilmis diilim arkadaslar sizce telde bi sikintimi var yoksa normal mi ?

mackali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilen bir arkadaş bizi bilgilendirirse memnun olurum;Güç tasarruf modunda hangi özellikler kısıtlanıyor ekran ışığından başka? Bir arkadaş güç tasarruf modunun telefonu yavaşlattığını söyledi merak ettim.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bilen bir arkadaş bizi bilgilendirirse memnun olurum;Güç tasarruf modunda hangi özellikler kısıtlanıyor ekran ışığından başka? Bir arkadaş güç tasarruf modunun telefonu yavaşlattığını söyledi merak ettim.
Cpu hızı
Ekran panellerindeki isiklar

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
guc tasarrufu ayarlarina gir. orda kisitlamalar yaziyo hepsi

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya arkdslar uzun zamandir canimi sikan bu konu war. hawa durumu widgeti war. burda konum bulundugum yeri yaziyo fakat bi sure sora yurt disinda biyer yaziyo. swarmda checkin yaptimdada o yer cikiyo. konumu yenilemek zorunda kaliyrm. hergun sk sk oluyo bu durum. neden kaynaklaniyo?

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Beyler Telefon alıcam Lise 3 te okuyorum bu sıralar Note 5 veya Z5 düşünüyorum aranızda uzun süredir kullananlar varsa nasıl telefon iyimi bi bilgi verirseniz çok memnun olurum özellikle arayüzünden olumsuz şeyler duydum telefon şiştiği vs.. bu tip kasmalar oldumu veya 32 gb olması sıkıntıya sokuyomu.. Cevaplarsanız çok sevinirim

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Beyler Telefon alıcam Lise 3 te okuyorum bu sıralar Note 5 veya Z5 düşünüyorum aranızda uzun süredir kullananlar varsa nasıl telefon iyimi bi bilgi verirseniz çok memnun olurum özellikle arayüzünden olumsuz şeyler duydum telefon şiştiği vs.. bu tip kasmalar oldumu veya 32 gb olması sıkıntıya sokuyomu.. Cevaplarsanız çok sevinirim
Arayuzunde sislik s4 de olur kardesim note 5 de degil telefon 10 numara 5 yildiz:) kamera super arayuz super.. batarya idare eder..
Z5 tipsizligi yeter o on paneldeki bosluk arayuzun saf android den farksiz zaten note 5 almayacaksan git iphone al bence

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Arayuzunde sislik s4 de olur kardesim note 5 de degil telefon 10 numara 5 yildiz:) kamera super arayuz super.. batarya idare eder..
Z5 tipsizligi yeter o on paneldeki bosluk arayuzun saf android den farksiz zaten note 5 almayacaksan git iphone al bence

Peki hafıza 32 gb ise nasıl iyi idare ediyomu zira bu telefonu min 2 yıl kullanıcam yetermi...

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Peki hafıza 32 gb ise nasıl iyi idare ediyomu zira bu telefonu min 2 yıl kullanıcam yetermi...
Yeter cok rahst yetiyor bana 13 gb bos alan var zaten fotolar yer tutmuykr fazla az fotomda yok 1500 den fazladir.. oyunlar var asphalt gibi
4 k video cok yer kapliyor onuda cekip bilgisayara atarsin olur biter:)

mackali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkdslar uzun zamandir canimi sikan bu konu war. hawa durumu widgeti war. burda konum bulundugum yeri yaziyo fakat bi sure sora yurt disinda biyer yaziyo. swarmda checkin yaptimdada o yer cikiyo. konumu yenilemek zorunda kaliyrm. hergun sk sk oluyo bu durum. neden kaynaklaniyo?
Aynısı bende oluyodu yeni alan olarak konumunu ekle düzeliyor

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Benim de kullanmaya başlayalı 2 aya yakın oldu.Şuana kadar çok şükür bir problemim yok yanlız şarjı biraz fazla gidiyor o da ekranın 2k olmasından oturu,güç tasarrufunda kullanırsan sorun yaşamazsın pek fazla.Ben de tavsiye ederim

mackali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler tweetter kullananlar bir denermi , tweetter widgeti kendini güncelliyormu? Bende güncellenmiyor. Halbuki tweetter uygulamasına yeni teeetler geliyor.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
home tusune cift basinca kamera kac sn de aciliyo? ilk aldigimda daha hizliydi sanki

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler tweetter kullananlar bir denermi , tweetter widgeti kendini güncelliyormu? Bende güncellenmiyor. Halbuki tweetter uygulamasına yeni teeetler geliyor.
evet bnde kullaniyrm . twitter widgetini. guncelliyo kendi. smdi gene baktm. otomatik guncelliyo